صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
یک کارشناس اقتصادی:

دولت باید امکان یکپارچه‌سازی استارت آپ‌های کوچک را فراهم کند

اردلان توانا گفت: وزارت کار باید از ایده‌های نوین و استارت آپ‌های کوچک حمایت کند و دولت باید با تشکیل تیم‌های حرفه‌ای، امکان ادغام استارت آپ‌های کوچک را فراهم کند.
کد خبر : 819238

اردلان توانا، کارشناس اقتصادی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، استارت آپ ها را موتور محرک رشد خدمات و بهینه شدن تولید دانست و گفت: عمده استارت آپ های جهان و ایران متشکل از نیروهای جوان و صاحب ایده های نوین هستند که این مهم، منحنی امکانات تولید را دگرگون می کند و میزان رشد اقتصادی را افزایش می دهد. 

وی تاکید کرد: قشر جوان فعال در حوزه ی استارت آپ، بیشتر از 90 درصد تحصیلات دانشگاهی دارند و مشکلات را از زاویه ی نگاه علمی حل می کنند. تجمیع دانش و قوای جوانی هر دو کاتالیست رشد هستند و بدون شک خروجی این دو عامل، افزایش تولید ناخالص داخلی و بهره وری است. 

این کارشناس اقتصادی رقابت را عامل اصلی رشد شرکت ها و ظرفیت های اقتصادی برشمرد و ادامه داد: شرکت ها نوپا و فناور در سال های نخست فعالیت به علت کمبود منابع مالی و مبهم بودن آینده شرکت ایجاد شده باید از رقابت بر سر تصاحب کل بازار اجتناب کنند. 

وی افزود: وزارت کار باید از ایده های نوین و استارت آپ های کوچک حمایت کند و دولت باید با تشکیل تیم های حرفه ای، امکان یکپارچه سازی استارت آپ های کوچک را فراهم کند. 

توانا اقتصاد آینده را در اختیار شرکت های با بیشترین میزان سرمایه گذاری در امر تحقیق و توسعه معرفی کرد و افزود: امروز اگر کشوری در موضوع تحقیق و توسعه هزینه کند بدون شک موفقیت از آن او می شود؛ شرکت سامسونگ در کره جنوبی یک مثال خوب برای این ادعاست. 

وی تصریح کرد: استارت آپ ها نمونه کوچک شده کارگاه های تحقیق و توسعه در شرکت های بزرگ هستند. گروه هایی فعال که برای اصلاح، بهینه سازی و درآمدزایی بیشترین هزینه نفرساعت را انجام می دهند. 

این کارشناس اقتصادی ظهور پارک‌های علم وفناوری و شتابدهنده ها در کشور را عامل رشد استارت آپ ها اعلام کرد و پیشنهاد داد: یکی از مهمترین اقدامات لازم برای گسترش فرهنگ استارت آپی، فرهنگسازی توسط هیئت علمی دانشگاههاست. که با معرفی استارت آپ به مردم نقش مهمی برای توسعه این جریان و رونق اقتصاد دارند.

توانا اضافه کرد: استفاده از توان استارت آپ ها در جهت بهبود فضای کسب و کار، افزایش سرمایه گذاری و توسعه فعالیت‌های کسب و کار هر کشوری است.

 

انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر