صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی:

دانشجویان معترض نسبتی با گروه‌های ذاتا برانداز ندارند  

اسکندری با اشاره به اقدامات دانشجویان معترض که ناخواسته پازل براندازان مانند مجاهدین خلق را پر می‌کنند، گفت: این دانشجویان نسبت و رابطه‌ای با این گروه‌ها ندارند.
کد خبر : 819220

محمد اسکندری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا با اشاره به اینکه مسئله محوری و مطالبه گری دانشجویان از یک حیث خوب است، خاطر نشان کرد: انرژی دانشجو در این صورت صرف تمرکز بر یک موضوع مشخص سیاستگذارانه می‌شود.

وی افزود: اما یک چالشی دارد آن‌هم اینکه وقتی ماجرا صرفا محدود به مسئله محوری شده و غالب می‌شود، شاهد این هستیم که دانشجو از قالب دانشجویی خود خارج می‌شود و تبدیل به یک کارشناس حوزه سیاست‌گذاری می‌شود. زیرا نگاه کارشناسی دید جزئی نگر دارد. در صورتی که دانشجو دید کلان به حل مسائل دارد. 

اسکندری گفت: در این راستا استراتژی مصادیق مسئله محوری باید روزآمد سازی شود لذا باید تحلیلی از شرایط حال حاضر کشور داشته باشیم تا بدانیم که کجاها باید برای تحقق این مقوله دست گذاشت و ورود کرد. 

وی با بیان اینکه شرایط دو سه ماه اخیر، ذهن دانشجویان برای حل مسائل را تغییر داد که به تغییر صحنه سیاست کشور هم انجامید، اظهار کرد: با یکسری اعتراضات در پی فوت مهسا امینی مواجه شدیم و ماجرای گشت ارشاد صرفا جرقه ای بود که منجر به اوج رادیکالیسم در داخل دانشگاه‌ها شد و تصویری از براندازی را به ذهن متبادر کرد.

عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی با اشاره به اینکه بحث از امکان پذیری یا عدم امکان پذیری براندازی نیست، گفت: بلکه تصویری که می‌داد براندازی بود. باید ریشه یابی شود که چه مولفه هایی باعث ایجاد این تصویر شده است و ریشه یابی شود و روی آن دست بگذاریم.

اسکندری اظهار کرد: براندازی در مناطقی که مثلا حزب کومله تسلط دارند یا افراد وابسته به مجاهدین خلق که ذاتا تم براندازی دارند از ابتدای انقلاب اسلامی وجود داشته، اما دانشجویان معترض نسبت و رابطه‌ای با این گروه‌ها ندارند هر چند با اقدامات ناخواسته پازل براندازان را تکمیل می‌کنند. سوال اینجاست که چرا اینها خود را در موقعیت براندازی قرار می‌دهند.

وی افزود: چیزی که به ذهن متبادر می‌شود این است که بعضی از دانشجویان امیدواری شان نسبت به اصلاح کمرنگ شده است، برای مثال بحث سربازی اجباری که چند ده میلیون نفر با این موضوع درگیرند تعداد زیاد این درگیری به دلیل آن است که خانواده های این سربازان نیز با این موضوع درگیرند و ضرورت دارد از سربازی اجباری به سمت سربازی حرفه ای برویم. مطالبه ای که چندین سال است از سوی دانشجویان وجود دارد و باید اصلاح شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: مسئولان باید به این مطالبات پاسخ دهند و مسیری را برای جواب گرفتن و پاسخ به مطالبات مشخص کنند و اتفاقا جمهوری اسلامی آمده که این را تضمین کند.

انتهای پیام/۴۱۶۷/

انتهای پیام/

ارسال نظر