باید علاوه بر روشنگری و رصد تحولات، آسیبشناسی اغتشاشات اخیر صورت گیرد
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، سید محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور روز پنجشنبه در نشست هماندیشی با استادان دانشگاههای شاهرود که در سرای کوثر دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد، افزود: استادان دانشگاهها علاوه بر روشنگری و رصد تحولات باید آسیبشناسی اغتشاشات اخیر را در دستور کار قرار دهند.
وی با اشاره به اینکه جمعیت قابل توجهی از معترضان نسل جوان جامعه هستند، ابراز داشت: باید دید چه ضعفهایی داشتیم که فرزندان ما به جای افتخار به ارزشها، اصول انقلاب و اسلام به بیراهه رفتند و این امر بار مسئولیت ما را سنگینتر میکند.
حسینی با بیان اینکه دشمنان از ضعفها برای ضربه به نظام استفاده میکند، اظهار داشت: در برخی حوزهها از جمله اقتصادی، فرهنگی و آموزشی، کم کاری داشتیم و دشمن از این امر برای رسیدن به اهداف خود بهره میبرد.
معاون امور مجلس رئیس جمهور ادامه داد: برخی از استادان دانشگاهها در آشوبهای اخیر با سیاهنمایی کارنامه دولت سعی بر تحریک دانشجویان داشتند.
وی با بیان اینکه اغتشاشات آسیبهای زیادی در ابعاد گوناگون به کشور وارد کرد، ابراز داشت: بیانیه شورای حکام با عنوان نقض حقوق بشر و همچنین منع سرمایه گذاری در ایران از آسیبهای جدی این دوران بود.
حسینی با اشاره به اینکه هم اکنون حاکمیت دوگانهای در کشور وجود ندارد، افزود: دولت مردمی گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب، مجلس انقلابی و دلسوز و همچنین قوه قضاییه بدون تنش پای کار هستند تا رضایت مردم را به دست آورند.
معاون امور مجلس رئیس جمهور با بیان اینکه دشمنان در فتنه اخیر از همه شیوهها و شگردها استفاده کردند، اظهار داشت: مرگ یک زن بهانهای برای آشوب بود که پس از مدتی با صراحت گفتند که دنبال براندازی و تجزیه ایران اسلامی هستند.
خشونت اغتشاشاگران برخاسته از برنامه دشمن بود
وی با اشاره به اینکه دشمنان با برنامهریزی به دنبال ایجاد نفرت و خشم بین مردم بودند، تصریح کرد: آنها با ایجاد نفرت در بین مردم به دنبال تحریک عواطف و احساسات بودند تا خشونت خود را مشروعیت بخشند.
حسینی با بیان اینکه فتنهگران از هم جدا نیستند و در راه رسیدن به اهداف داعش را نیز با خود همراه کردند، ابراز داشت: آنها به مانند حلقههای بهم پیوسته هستند و برای تخریب نظام تقسیم کار کردهاند.
معاون امور مجلس رئیس جمهور ادامه داد: در این راستا نیروهای اطلاعاتی به وظیفه خود عمل میکنند، اما پس از آن نوبت به مسئولان میرسد که متصرفان مغزها را وادار به عقب نشینی کنند تا جوانان در مسیر درستی هدایت شوند.
وی تاکید کرد: استادان در کنار کارهای علمی باید به شگردهای جنگ رسانهای و ترکیبی شناخت و تسلط داشته باشند.
حسینی به روایتی از امام علی (ع) در خصوص کسب علم اشاره کرد و گفت: علم در برابر نقشههای دشمن مصونیت ایجاد میکند.
در این نشست دیدگاهها، نقطه نظرات، پیشنهادات و نقدهای استادان دانشگاههای شاهرود مورد بررسی قرار گرفت و احمد ریواده معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان و ابوطالب جلالی فرمانداره ویژه شاهرود نیز حضور داشتند.
دانشگاه صنعتی شاهرود چهار پردیس، ۱۴ دانشکده و ۹ هزار دانشجو و ۳۵۲ عضو هیات علمی دارد.
انتهای پیام/