صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۰ - ۱۶ آذر ۱۴۰۱
یک مقام مسئول مطرح کرد

احیای چاه‌های نفتی کشور با الگوی تازه قراردادی

معاون فناوری پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز با تأکید بر اینکه قرارداد‌های طرح احیای چاه‌های نفتی نوعی تازه از قرارداد است که در قالب الگوی تازه قرارداد‌های نفتی یا بیع متقابل گنجانده نمی‌شود و این موضوع اهمیت این طرح‌ها را دوچندان می‌کند.
کد خبر : 818897

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا به نقل از وزارت نفت، محمدصابر کرم‌بیگی، معاون فناوری پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز با اشاره به برگزاری همایش معرفی قرارداد طرح احیای چاه‌ها و تشریح سبد چاه‌های شرکت ملی نفت ایران با حضور ۴۸ شرکت دانش‌بنیان و فناوری گفت: در این رویداد جزئیاتی از قراردادهای طرح احیای چاه‌ها و کلیاتی از سبد چاه‌ها از سوی مدیریت‌های ستادی و شرکت‌های تابع شرکت ملی نفت ایران ارائه شد. در تیرماه امسال همرسانی طرح احیای چاه‌ها موسوم به طرح B۲B برگزار شد.

وی ادامه داد: تا نیمه آذرماه امسال شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات حفاری و مؤسسه‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر باید تا سقف پنج پروپوزال (طرح پیشنهادی) از چاه‌های مورد نظر نفتی در اختیار پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز قرار بدهند، سپس جزئیات فنی طرح‌ها در کارگروه فنی و اقتصادی بررسی شود و اسامی شرکت‌هایی که طرح پیشنهادی آنها مورد تأیید کارگروه قرار می‌گیرد، به‌صورت رسمی به‌عنوان یک شرکت پارکی معاف از برگزاری مناقصه خواهند شد.

کرم‌بیگی افزود: پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز به نمایندگی از شرکت ملی نفت ایران با ایجاد ظرفیت و معرفی ابعاد مختلف قراردادی با شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات حفاری و مؤسسه‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر قرارداد امضا خواهد کرد، زیرا بر اساس مصوبه شورای اقتصاد، پارک فناوری نفت و گاز به نمایندگی از شرکت ملی نفت ایران راهبری طرح احیای چاه‌ها را به‌عهده دارد، در حالی که در گذشته دسترسی به چاه‌های نفت و گاز کشور تقریباً برای شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات حفاری سخت یا غیرممکن بوده است.

وی تصریح کرد: پس از نافذ شدن قرارداد که شامل تحویل چاه نیز می‌شود، شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات حفاری فرصت دارند فناوری خود را در چاه‌های مربوطه پیاده کنند. پیش‌بینی می‌کنیم با روندی که سرعت گرفته در اواخر آذرماه و هم‌زمان با هفته پژوهش، نخستین قرارداد احیای چاه‌های نفتی کشور با شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی امضا شود.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر