صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۱ - ۱۵ آذر ۱۴۰۱
توسط دانشگاه فنی و حرفه ای؛

شیوه‌نامه یارانه غذای دانشجویی ابلاغ شد

شیوه‌نامه یارانه غذای دانشجویی توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای ابلاغ شد، در این شیوه نامه بر توجه به کیفیت اقلام غذایی به ویژه برنج، گوشت تاکید شده است.
کد خبر : 818706

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، علی اصغر رجبی، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای شیوه‌نامه یارانه غذای دانشجویی را به مراکز تابعه این دانشگاه در سراسر کشور ابلاغ کرد.

در این شیوه نامه به حواله‌های ابلاغ شده اعتبار غذای دانشجویی اشاره شده و از رؤسای دانشکده و آموزشکده‌های دانشگاه در خواست شده نسبت به هزینه کرد دقیق و صحیح اعتبار غذای دانشجویی اقدام کنند. به گونه‌ای که اصل اساسی ارائه خدمات مطلوب به همراه صرفه جویی و رعایت صرفه و صلاح بیت المال مورد امعان نظر قرار گیرد.

همچنین به موارد هزینه کرد اعتبار تخصیصی اشاره و تاکید شده است که خرید اقلام غذایی برنج، گوشت و مرغ از بازرگانی و جهاد کشاورزی، سازمان امور دام و طیور استان‌ها با عنایت به موجودی انبار‌ها حداقل برای ۳ تا ۴ ماه آینده ضروری است، اقلام با توجه به برنامه آموزشی و حضور دانشجویان با توجه به تاریخ تولید و انقضا و مدت ماندگاری خریداری شود؛ همچنین هرگونه قصوری که منجر به امحاء، و یا فروش اقلام مذکور شود وجاهت قانونی ندارد و در صورت مشاهده برابر ضوابط قانونی رفتار خواهدشد.

۲ -سازمان امور دام کشور هماهنگی لازم را با امور دام استان‌ها به منظور دریافت سهمیه گوشت و مرغ مراکز بر اساس اعلام نیاز آن‌ها انجام داده بدیهی است در مهلت مقرر نسبت به خرید اقلام پروتئینی اقدام شود.

۳ -سهیمه برنج ابلاغ شده و توجه به کیفیت اقلام غذایی به ویژه برنج، گوشت و … برای خرید حائز اهمیت زیادی است.

۴ -پرداخت دستمزد پیمانکار با عنایت به مفاد قرارداد بهره مندی از ظرفیت مندرج در قرارداد برای پرداخت مورد نظر قرار گیرد.

**ارائه گزارش عملکرد

رؤسای استانی نسبت به ارائه گزارش عملکرد اعتبار‌های واریزی غذایی حداکثر تا ۲۵ آذر ۱۴۰۱ ‬به این معاونت اقدام کنند. ارسال مستندات تصویر فاکتور‌ها در قالب jpg و مستندات ذخیره سازی در انبار سردخانه به همراه تصویر ضروری است. تأمین اعتبار مرحله بعد پس از تأیید اسناد مذکور و مستندات پرداخت حق الزحمه به پیمانکاران خواهد بود.

منبع:مهر

انتهای پیام/۴۱۶۷/

انتهای پیام/

ارسال نظر