آغاز کار نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری خراسان رضوی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از مشهد، نمایشگاه آخرین دستاوردهای پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی با حضور محسن مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و سایر مسئولان استانی در محل نمایشگاه بینالمللی مشهد آغاز بهکار کرد.
دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و سایر واحدهای دانشگاهی خراسان رضوی در مساحتی بالغبر ۴ هزار و ۶۰۰ متر مربع در سالن فردوسی نمایشگاه بینالمللی مشهد آخرین دستاوردهای پژوهشی خود را عرضه کردهاند.
رئیس شورای تخصصی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در حاشیه گشایش این نمایشگاه در گفتوگو با خبرنگار آنا با بیان اینکه نمایشگاه امسال با تأکید بر ارائه طرحها و محصولات فناورانه برگزار میشود، اظهار کرد: در همین راستا این دانشگاه با دستاوردهای علمی و پژوهشی که منجر به اثرگذاری و ارزشآفرینی در صنعت و جامعه میشود در این نمایشگاه شرکت دارد.
جواد بهارآرا با اشاره به مصوبه ستاد اجرایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی افزود: برنامههای منظمی از حضور دانشآموزان، دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارمندان دانشگاه توسط کمیتههای مرتبط تدوین و اجرا خواهد شد.امسال در نمایشگاه پژوهش و فناوری از پژوهشهای برتر دانشآموزی و سایر برگزیدگان پژوهش و فناوری استان تجلیل خواهد شد. این نمایشگاه از ۱۴ تا ۱۶ آذرماه در ۴ هزار و ۵۰۰ متر مربع فضای نمایشگاهی در سالن فردوسی نمایشگاه بینالمللی مشهد برپا شده است.
وی از حضور فعال دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در نمایشگاه ملی پژوهش و فناوری که از ۱۹ تا ۲۲ آذر جاری در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود، خبر داد و گفت: سه استان خراسان رضوی، اصفهان و تهران با ارائه ۱۰۰ محصول فناورانه در غرفه دانشگاه آزاد اسلامی، بیشترین محصولات فناورانه منتخب قابل نمایش را ارائه میکنند. دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی با ۳۳ محصول فناورانه در این نمایشگاه حضور خواهد داشت.
به گزارش آنا، در مراسم گشایش نمایشگاه پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی مسئولان از محصولات و اختراعات عرضه شده در این نمایشگاه بازدید کردند.
سهم دانشگاه آزاد اسلامی کاشمر از این نمایشگاه ۵ محصول فناور بتن شفاف، تولید تخم مرغ غنی شده با روی و منگنز، طراحی لباس و الگو با سبک ایرانی و اسلامی با نرم افزار و کارگاه و ساخت صنایع دستی خاص اقوام مختلف شیرینی و بیسکویت رژیمی با شیرین کنندههای طبیعی و تولید صابون گیاهی باروش سرد است.
واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی قوچان هم با ارایه ژل گیاهی درمان آفت و زخمهای دهان، تولید سیانوریک اسید با استفاده از ضایعات oat ، گریس نسوز پایه بنتون، گریس نسوز ماشین حفاری تونل و گریس یاتاقان اصلی ماشین حفاری تونل در این نمایشگاه شرکت کردهاند.
مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار نیز با شرکت اکسیر سلامت خاورمیانه با محصولات کلوچه پروبیوتیک، معجون گیاهی انرژیزا و مقوی برای بدن، پودر هفتجوانه مولتیویتامین خانگی، شرکت آریا پرداز هوشمند آرکا با پلتفرم برگزاری جلسات آنلاین و کلاسهای آموزشی مبتنی بر هوش مصنوعی، شرکت ورنا اکسیر بیهق با انواع اسانس گیاهی و محصولات بهداشتی آرایشی با منشاء گیاهی، شرکت آزما گسترش کارافن با کیت آموزشی مدیریت هوشمند ساختمان و هسته فناور نانهای اروپایی با انواع نان حجیم با استارتر خمیر ترش در قالب غرفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار در این نمایشگاه حضور دارد.
انتهای پیام/