صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۹ - ۱۴ آذر ۱۴۰۱
با تلاش شرکت های دانش بنیان؛

رونق بازار گیاهان دارویی با ۱۹۲ شرکت دانش‌بنیان

ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به عرصه‌های مختلف کمک کرده تا کشور تجربه خوبی از تامین نیاز‌های بومی و عدم وابستگی به بازار جهانی داشته باشد و در این مسیر از توانمندی‌های داخلی بهره ببرد.
کد خبر : 818461

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا،از جمله آثار مثبت استفاده از فناوری و نوآوری در صنایع مختلف می‌توان به ارتقای عملکرد، افزایش کمی و کیفی محصولات تولیدی و استفاده بهینه از ابزار و ماشین‌آلات کاربردی اشاره کرد. اتفاقی که نیروی دانشی و تخصصی را به صنعت متصل می‌کند و بهره‌وری آن‌ها را ارتقا می‌دهد.

زیست بوم فناوری و نوآوری هم با همین هدف در کشور شکل گرفت و نحوه تامین نیاز‌های کشور را از اساس دگرگون کرد و به رونق بازار داخلی منجر شد. محصولاتی که پیش از این با هزینه‌های گزاف و با وجود موانع زیادی همچون تحریم‌ها و بحران‌های اقتصادی و ... از بازار جهانی تامین می‌شدند؛ امروز با صرف هزینه و زمان کمتر با کیفیتی برابر با محصولات جهانی به دست صنعتگران و بازار تقاضا می‌رسد.

یکی از حوزه‌هایی که با کمک محصولات دانش‌بنیان توانسته در مسیر توسعه یافتگی قرار گیرد و دستاورد‌های خود را ارتقا دهد؛ عرصه گیاهان دارویی است. حوزه‌ای که امروز از ظرفیت دانشی و تخصصی ۸۰۰ شرکت فعال در حوزه گیاهان دارویی و فرآورده‌های طبیعی بهره‌مند است که ۲۵ درصد آن‌ها یعنی عددی حدود ۱۹۰ مجموعه دانش‌بنیان شده‌اند.

انتهای پیام/

ارسال نظر