صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۴ - ۱۲ آذر ۱۴۰۱
با باز گذاشتن دست پلیس؛

نخست وزیر انگلیس خواستار سرکوب معترضان شد

نخست وزیر انگلیس که از چهره‌های حامی اغتشاشات در ایران است، از نیرو‌های پلیس کشورش خواست که اعتراضات زیست محیطی در انگلیس را سرکوب کنند.
کد خبر : 818051

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا به نقل از بی بی سی، خبر‌ها حاکی از آن است که «ریشی سوناک» نخست وزیر تازه کار انگلیس، در دیدار با رؤسای پلیس این کشور که روز پنجشنبه برگزار شد، با تمرکز روی جنبه به زعم وی مخرب اعتراضات زیست محیطی، به نیروهای امنیتی برای سرکوب معترضان اختیار کامل داده است.

سوناک در توجیه این اقدام می‌گوید: اینکه زندگی مردم عادی تحت الشعاع اعتراضات زیست محیطی قرار بگیرد، مطلقاً قابل پذیرش نیست.

او اعتراضات را نامشروع خوانده و مدعی است اقلیت خودخواهی که قانون شکنی می‌کنند باید تبعات کامل آن را هم بپذیرند.

مقامات دولت سوناک هم در همصدایی با او استدلال می‌کنند که مخالفتی با اعتراضات ندارند، اما جرم را برنمی تابند.

به ادعای آنها، پلیس متعهد شده که در اسرع وقت و به گونه‌ای مؤثر با آن‌هایی که عامدانه با اقدامات گستاخانه، خطرناک و مجرمانه زندگی مردم را به مخاطره می‌اندازند مقابله کند.

توسل سوناک به ابزار سرکوب و توجیه این اقدام با نسبت دادن الفاظی چون «اقلیت خودخواه» و «مجرم» به معترضان در شرایطی است که دولت لندن از آغاز ناآرامی‌ها در ایران از اواخر شهریور امسال، بی آنکه گوش شنوایی برای استدلال‌های تهران داشته باشد، با طرح ادعا‌های حقوق بشری، جامعه بین الملل را به صف آرایی در برابر جمهوری اسلامی ترغیب می‌کند.

همچنین، ایران بار‌ها مراتب اعتراض خود را به سفارت انگلیس بابت حمایت این کشور از رسانه‌های لندن نشین که مواضعی ضد انقلابی دارند، ابراز کرده است.

ایران از همان ابتدای آغاز ناآرامی ها، به دفعات گفته است که حساب مطالبات مردم را از رفتار‌های مغرضانه آشوب گران که با تخریب اموال عمومی و تهدید جانی مردم عادی همراه است، جدا می‌کند.

به این ترتیب، در حالیکه کشور‌های غربی و در راس آن‌ها آمریکا و انگلیس از اغتشاشات اخیر در ایران به عنوان ابزار اعمال فشار استفاده می‌کنند، می‌توان موضع گیری ریشی سوناک به آنچه در خانه اتفاق می‌افتد را واکنشی متناقض و مبتنی بر استاندارد‌های دوگانه تلقی کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر