صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۲ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵

استفاده از ظرفیت‌های صنایع دستی آذربایجان شرقی به منظور کارآفرینی برای جوانان

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی در نشست مشترک بین کارآفرینان حوزه فرش و صنایع دستی استان با اعضای هیأت رئیسه شورای جهانی صنایع دستی آسیا و اقیانوسیه بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های صنایع دستی استان به منظور کارآفرینی برای جوانان جویای کار تأکید کرد.
کد خبر : 81775

به گزارش گروه فرهنگی آنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، فرزین حق پرست با تأکید بر اهمیت برگزاری نشست مشترک بین کارآفرینان حوزه فرش و صنایع دستی استان با اعضای هیأت رئیسه شورای جهانی صنایع دستی آسیا و اقیانوسیه گفت: در حال حاضر قریب به سی درصد جمعیت ایران را جوانان تشکیل می دهند و این امر بهترین فرصت برای استفاده از پتانسیل های اشتغال زایی صنایع دستی و هنرهای اصیل بومی برای جذب نیروی انسانی آماده به کار به شمار می رود.


وی افزود: توسعه صنایع دستی می تواند زمینه‌ساز ایجاد اشتغال پایدار و بهبود کیفیت زندگی بشر باشد و این امر نیازمند برنامه ریزی منسجم و هدفمند است.


حق‌پرست هدف از برگزاری این نشست را ارائه راهکار برای بهبود شرایط فعالان حوزه صنایع دستی و فرش و نیز ترویج فرهنگ صنایع دستی عنوان کرد.


وی بر نقش ارتباط متقابل بین دولت، بخش خصوصی و انجمن های مردم نهاد در پرورش استعدادها و نوآوری در عرصه صنایع دستی تأکید کرد.


حق پرست عمده ترین دغدغه کارآفرینان فعال در حوزه فرش و صنایع دستی استان را عدم رعایت اصل کپی رایت توسط سایر کشورها دانست و افزود: متأسفانه طی سال های اخیر صنایع دستی اصالت و هویت فرهنگی خود را از دست داده اند، و بدین منظور نیاز به تهیه شناسنامه و پیشینه تولیدات صنایع دستی برای آشنایی با اصالت هنر ایرانی و ایجاد حس معنوی بسیار ضروری است.


وی عدم برقراری تعامل و ارتباط دوسویه کارآفرینان صنایع دستی استان با بازارهای جهانی را دیگر مشکل عمده فعالان این حوزه عنوان کرد و خواستار ارائه راهکارهای عملی از سوی اعضای هئیت رئیسه شورای جهانی صنایع دستی در این رابطه شد.


در این نشست هم چنین غدا حیجاوی با تأکید بر اینکه اعضای هئیت رئیسه شورا از تجربه بالایی برخوردار و با تولیدکنندگان زیادی در ارتباط هستند، از کارآفرینان استان خواست تا با ارائه سؤالات و دغدغه های خود، از اطلاعات این افراد استفاده کنند.


رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی بر نقش مؤثر تبلیغات در فضای مجازی و جراید بین المللی در شناساندن هنر اصیل ایرانی به سایر کشورها تأکید کرد و ارائه مستندات و روایت های پشت زمینه آثار هنری را یکی از راهکارهای مقابله با کپی رایت دانست.


وی با تأکید بر اهمیت برگزاری نشست ها و کارگاه های آموزشی در خلق ایده های جدید، شرکت در نمایشگاه های ملی و بین المللی را کانالی برای معرفی محصولات صنایع دستی و فرش تبریز عنوان و از حمایت شورای جهانی صنایع دستی از فرش دستباف تبریز از طریق مشارکت در برگزاری نمایشگاه های بین المللی فرش و تسهیل شرایط جذب محصولات و فروش در بازارهای جهانی خبر داد.


غدا هیجاوی به کارآفرینان صنایع دستی استان توصیه کرد: قبل از هر اقدامی به بازار سنجی و مشتری سنجی در کشورهای مقصد توجه کنند و سپس وارد بحث بازاریابی شوند.


در نشست مشترک بین کارآفرینان حوزه فرش و صنایع دستی آذربایجان شرقی با اعضای هئیت رئیسه شورای جهانی صنایع دستی آسیا و اقیانوسیه، کارآفرینان استان از اعضای شورا خواستار برگزاری ورک شاپ بین المللی برای هنرمندان و تهیه پکیج تصویری و نوشتاری از نحوه بسته بندی های صنایع دستی زیر نظر شورای جهانی صنایع دستی شدند.


انتهای پیام/

ارسال نظر