فرزندان، همسران و والدین شهدای غیر ایرانی تابعیت ایرانی دریافت میکنند
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، در ماده 24 آمده است: هرگونه بهکارگیری افرادی که در اجرای قوانین و مقررات، بازخرید یا بازنشستهشده یا میشوند بهاستثنای مقامات، اعضای هیأت علمی، ایثارگران، فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان هفتاددرصد(70%) و بالاتر در دستگاههای اجرایی یا دارای ردیف یا هر دستگاهی که بهنحوی از انحاء از بودجه کل کشور استفاده میکنند، ممنوع میباشد و همچنین هرگونه پرداخت از هر محل و تحت هر عنوان به افراد بازنشسته و بازخرید توسط دستگاههای مذکور ممنوع است. کلیه قوانین و مقررات عام مغایر این حکم بهاستثنای ماده(41) قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و ماده(95) قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده(91) قانون استخدام کشوری مصوب 31/ 3/ 1345 لغو میگردد.
بر اساس ماده الحاقی25؛ تعیین و اعمال امتیازات شغل و شاغل و فوقالعادههای مربوط به ایثارگران (جانبازان، آزادگان، رزمندگان و فرزندان شهید و فرزندان جانبازان هفتاد درصد(70%) و بالاتر) و اجرای سایر احکام قانون مدیریت خدمات کشوری درمورد آنان باید بهگونهای صورت گیرد که دریافتی آنان بابت ایثارگری کاهش نداشته و امتیازات قانونی نظیر عدم نیاز به شرکت در آزمونهای استخدامی و شرط سنی و تحصیلی کماکان اجرا و اعمال گردد.
تبصره- مناطق جنگزده موضوع بند(2) ماده(68) قانون مدیریت خدمات کشوری توسط هیأت وزیران تعیین میشود.
در ماده الحاقی 26 تصویب شده است: ایثارگران و فرزندان شهدا مشمول قوانین، مقررات و ضوابط استخدامی خاص مربوط به خود میباشند.
به موجب ماده الحاقی 27؛ فوقالعاده ایثارگری فرزندان شهدا حداکثر تا پنجاهدرصد(50%) فوقالعاده ایثارگران تعیین میشود.
بر اساس ماده الحاقی 28؛ دولت مجاز است به همسران، فرزندان و والدین شهدای دارای تابعیت خارجی (غیرایرانی) که در هشت سال دفاع مقدس یا بعد از آن در راستای مأموریتهای محوله از سوی مراجع ذیصلاح، به شهادت رسیدهاند، حداکثر یک سال پس از تقاضای تابعیت، تابعیت ایرانی اعطا کند.
انتهای پیام/