صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس اتحادیه تهیه و توزیع کنندگان گوشت گوسفندی خبر داد:

افزایش واحدهای توزیع گوشت با وجود کاهش مصرف سرانه مردم

رئیس اتحادیه تهیه و توزیع کنندگان گوشت گوسفندی گفت: مصرف سرانه گوشت به شدت کاهش پیدا کرده است، اما به علت بیکاری و فضای توهمی که نسبت به سود فروش گوشت میان مردم وجود داشته، واحد‌های توزیع گوشت نیز افزایش پیدا کرده است.
کد خبر : 817624

علی اصغر ملکی، رئیس اتحادیه تهیه و توزیع کنندگان گوشت گوسفندی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری آنا افزایش قیمت گوشت گوسفندی را ناشی از بالا بودن قیمت نهاده دانست و گفت: به علت خشکسالی مراتع طبیعی خود را از دست داده ایم. معمولا در ۶ ماه اول سال گوسفند‌ها از مراتع طبیعی تغذیه می‌کردند، اما امروز به سبب تغییرات آب و هوایی این مراتع را تقریبا از دست داده ایم و مجبور به واردات خوراک دام هستیم.

وی افزود: مصرف سرانه گوشت به شدت کاهش پیدا کرده است، این در حالی است که به علت بیکاری و فضای توهمی که نسبت به سود فروش گوشت میان مردم وجود داشته، واحد‌های توزیع گوشت نیز افزایش پیدا کرده است.

ملکی با بیان اینکه آمار‌های تولید گوشت گوسفندی ما کمی از دقت افتاده اند، ادامه داد: این موضوع به علت نبود نظارت بر واحد‌هایی است که بدون پروانه فعالیت می‌کنند، اما به صورت تقریبی در محدوده تهران ۱۵۰۰ واحد توزیعی گوشت گوسفند داریم؛ این در حالی است مصرف تهران به صورت روزانه حدود ۱۴ هزار راس گوسفند است که هر راس گوسفند به طور میانگین ۱۶ الی ۱۷ کیلو گوشت می‌دهد که در مجموع ۲۳۸ تن گوشت گوسفند می‌شود.

به گفته این مقام مسئول برای کاهش قیمت گوسفند که باید به سمت تولید نهاده برویم تا بتوانیم گوشت ارزان به مردم برسانیم. امروز جو در هر کیلو ۱۳ هزار تومان، یونجه کیلیویی ۹ هزار تومان و کاه، هزار تومان به دست تولید کننده دام می‌رسد. این افزایش قیمت نهاده است که قیمت گوشت را افزایش داده است.

ملکی با اشاره به اینکه در حال حاضر متاسفانه قاچاق و صادرات دام هم داریم که آن نیز قیمت گوشت را بالا می‌برد، توضیح داد: گوشتی که با نهاده یارانه ای تولید می‌شود از مبادی غیر رسمی به عراق قاچاق می‌شود و مقداری نیز به امارات و قطر می‌رود که عرضه را تحت تاثیر قرار می‌دهد و خرید گوشت را سخت می‌کند. البته دامدار تقصیری ندارد چرا که که برای هزینه‌های جاری و بقای خود باید صادرات داشته باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر