صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
بازدید قاضی‌زاده هاشمی از بیمارستان مصطفی خمینی؛

همسران جانبازان بزرگترین جمعیت پرستاران کشور هستند

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران روز سه‌شنبه 8 آذرماه در آستانه سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار با حضور در بیمارستان شهید مصطفی خمینی از کادر درمانی این بیمارستان تجلیل کرد.
کد خبر : 817435

به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی با حضور در بخش‌های مختلف بیمارستان شهید مصطفی خمینی از نزدیک در جریان خدمات‌رسانی به ایثارگران قرار گرفت.

معاون رئیس جمهور پس از این بازدید گفت: روز میلاد حضرت زینب (س)، بزرگ پرستار جامعه مسلمین را خدمت مردم و به ویژه پرستاران عزیز تبریک عرض می‌کنم. در مراکزی که در تهران تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران است ۲ هزار و ۵۰۰ نفر پرستار و در کل کشور ۳ هزار و ۵۰۰ نفر پرستار در حال خدمت‌رسانی هستند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه همسران جانبازان عزیز جامعه بزرگی از پرستاران کشور هستند، افزود: این پرستاران که بیش از ۶۳ هزار نفر را شامل می‌شوند پس از دفاع مقدس و در طول ۴۰ سال گذشته از همسران مجروح و بیمارشان مراقبت کردند و مشغول خدمت‌رسانی به ایثارگران هستند و البته بزرگترین جامعه پرستاری کشور هستند که دیده نمی‌شوند و در مورد آن‌ها صحبتی نمی‌شود.

قاضی‌زاده هاشمی در خصوص قانون تعرفه‌گذاری پرستاران نیز تأکید کرد: مراکز بنیاد شهید و امور ایثارگران همه موارد قانونی و هر آنچه تصویب و ابلاغ شود را زودتر از دیگر مراکز عمل می‌کنند، به دلیل اینکه ابعاد مراکز کوچکتر است و تحرک بیشتری هم دارند خدمات سریع‌تر از دیگر مراکز ارائه می‌شود.

وی در خصوص حق پرستاری تأکید کرد: حق پرستاری در سال جاری ۳۸ درصد افزایش یافته که نتیجه اقدام مشترک دولت و مجلس است و از ابتدای سال اعمال شده است. جانبازان اعصاب و روان شیمیایی و جانبازان دارای محدودیت جسمی حرکتی به تشخیص کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران و براساس شدت و نوع ضایعات ناشی از مجروحیت و میزان ساعت کاری که از جانبازان مراقبت می‌شود حق پرستاری و حق همیاری دریافت می‌کنند. والدین، همسران و فرزندان شهدا که دارای بیماری‌های خاص و یا صعب‌العلاج یا محدودیت جسمی حرکتی هستند نیز پس از تأیید کمیسیون پزشکی بنیاد، مشمول دریافت حق پرستاری هستند.

معاون رئیس جمهور در خصوص مراکز درمانی فعال بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: بیمارستان‌های عمومی بنیاد مثل بیمارستان شهید مصطفی خمینی، ۴ مرکز فعال هستند و اگر مراکز بیماران اعصاب و روان را هم در نظر بگیریم، تعداد ۱۷ بیمارستان و مرکز درمانی را شامل می‌شوند که به صورت تخصصی جانبازان اعصاب و روان را درمان می‌کنند.

وی افزود: مراکز پیراپزشکی، تصویربرداری و همچنین مرکز اورتز پروتز که کار ساخت دست و پای مصنوعی را برای ایثارگران انجام می‌دهند، آسایشگاه جانبازان برای نگهداری از جانبازان نخاعی و همچنین دو مرکز جهت نگهداری از والدین از کار افتاده شهدا، از جمله مراکزی است که پرستاران در آنجا مشغول مراقبت و اقدامات درمانی به جامعه ایثارگری هستند.

انتهای پیام/

ارسال نظر