صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۵ - ۱۲ آذر ۱۴۰۱
وقتی ایده‌پردازی درست مشکلات جامعه را برطرف می‌کند

چگونه در بازار کار مهندسی پزشکی موفق‌ عمل کنیم؟

عضو هیئت علمی گروه مهندسی پزشکی معتقد است افرادی در بازار کار مهندسی پزشکی موفق‌تر عمل می‌کنند که بتوانند با خلق ایده‌ای کاربردی مشکلی از مشکلات جامعه را برطرف کنند.
کد خبر : 817121

مهدی عبدالصالحی عضو هیئت علمی گروه مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با موضوع ایده‌پردازی در مهندسی پزشکی درباره بازار کار این رشته تحصیلی بیان کرد که در زمینه بازار کار مهندسی پزشکی، معمولا افرادی موفق‌تر عمل می‌کنند که برخلاف روند موجود با خلق ایده‌ای کاربردی بتوانند مشکلی از مشکلات جامعه را برطرف کنند.

به گفته عضو هیئت علمی گروه مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، می‌توان گفت که مهندسان پزشکی با توجه به دروسی که مطالعه می‌کنند، دید بازتری به مشکلات موجود در زندگی روزمره دارند و در نتیجه بازار بسیار بزرگی را در زمینه خلق ایده‌های کاربردی خواهند داشت.

 عبدالصالحی با توجه به جایگاه رشته مهندسی پزشکی در جامعه دانشگاهی اظهار کرد: توجه به این نکته ضروریست که تجهیزات و لوازمی که در علم پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرند، باید مطابق تکنولوژی و علوم خاص در زمینه‌های مختلف طراحی شوند.

** نقش طراحی و ساخت تجهیزات پزشکی در پیشرفت علم پزشکی و درمان

وی ادامه داد: تجهیزات پزشکی به عنوان مهم‌ترین ابزار کار پزشکان در ارتباط با تشخیص و درمان بیماری‌هاست و بیماران معمولاً به مراکز درمانی و پزشکانی مراجعه می‌کنند که مجهزترین و به‌روز‌ترین لوازم پزشکی را دارند. در نتیجه طراحی و ساخت تجهیزات پزشکی نقش بسیار مهمی را در پیشرفت علم پزشکی و درمان بیماری داشته و این موضوع بر عهده مهندسان پزشکی است.

به گفته عضو هیئت علمی گروه مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در ایران نیز مطابق با همه کشور‌های پیشرفته، دانشگاه‌ها نقش اصلی را در تربیت مهندس پزشک داشته و این موضوع روز به روز خود را بیشتر نشان می‌دهد.

عبدالصالحی افزود: مهندسان پزشکی با توجه به مشکلات موجود در زندگی روزمره افراد و دروسی که در دانشگاه مطالعه می‌کنند، این توانایی را دارند که راه‌کار‌هایی برای برون رفت از این مشکلات ارائه دهند. به طور مثال ایده استفاده از دست مصنوعی زمانی به وجود آمد که پس از جنگ و یا تصادفات و حوادث، افراد بسیاری دست خود را از دست داده بودند و در نتیجه با مشکلات عدیده‌ای در زندگی روزمره مواجه می‌شدند؛ بنابراین مهندسان پزشک با دیدن این مشکل به فکر ساخت دست مصنوعی به عنوان ایده‌ای برای حل مشکل افتادند.

وی تأکید کرد: ایده‌ها به طور کلی زمانی به وجود می‌آیند که مشکلی مشاهده و راهکاری برای حل آن ارائه شود در نتیجه مهندسان پزشکی با توجه به ارتباطشان با جامعه و زندگی روزمره افراد، می‌توانند بهترین ایده‌ها را ارائه دهند.

انتهای پیام/

ارسال نظر