صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مرتضی گودرزی در گفت‌و‌گو با آنا مطرح کرد؛

۳ معیار مهم برای انتخاب نقاشی‌های برتر سوگواره هنر عاشورایی

داور بخش نقاشی چهاردهمین سوگواره هنر عاشورایی، از معیارهای انتخاب آثار برتر بخش نقاشی این رویداد هنری گفت.
کد خبر : 817100

مرتضی گودرزی دیباج که داوری آثار بخش نقاشی چهاردهمین سوگواره هنر عاشورایی را برعهده دارد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار تجسمی آنا اظهار داشت: هر سال که آثار به سوگواره هنر عاشورایی ارائه می‌شود، انتظار مردم و داوران این است که اتفاقات جدیدی را در این رویداد شاهد باشند.

وی اظهار کرد: داوران و مخاطبان انتظار دارند که در آثار هنری سوگواره هنر عاشورایی ساختارها و نمادهای جدید ببینند یا از زوایای تازه‌ای به مضامین قدیمی نگاه شده باشد.

داور بخش نقاشی سوگواره هنر عاشورایی افزود: ما در بررسی آثار به دنبال این هستیم که سه معیار مورد نظر شامل نمادهای جدید، زوایای جدید و ساختار جدید را با تسلط و ارائه محکم و والای هنرمند در آن حوزه مشاهده کنیم. بر همین اساس اگر این موارد در تولیدات هنری رعایت شود قطعا با اثر خوبی مواجه هستیم و اگر حتی یک مورد از آیتم‌های اشاره شده رعایت شود بدون شک هنرمند شرایط بهتری در عرضه اثر خود خواهد داشت.

وی تاکید کرد: در داوری آثار نقاشی سوگواره هنر عاشورایی به دنبال این هستیم که ببینیم کدام اثر این ویژگی‌ها را دارد تا نسبت به آن توجه بیشتری داشته باشیم.

** ضرورت تشویق هنرمندان فعال در مضامین عاشورایی

گودرزی دیباج همچنین یادآور شد: معتقدم انتخاب آثاری که این ویژگی‌ها را دارند مسیردیگر آثار را در سوگواره‌های بعدی و برای هنرمندان جوان‌تر مشخص کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: اگر اهرم‌های تشویقی بیشتری برای منتخبان وجود داشته باشد می‌توان اتفاقات خوبی را شاهد بود.

داور بخش نقاشی سوگواره هنر عاشورایی با اشاره به اهمیت توجه به بحث آموزشی، بیان کرد: دبیرخانه باید به صورت مستمر و در طول سال فعال باشد تا هنرمندانی که می‌خواهند در سوگواره شرکت کنند را آماده کند. همچنین در قالب کارگاه‌های محدود فشرده، ورکشاپ‌ها، نشست‌های نقد و بررسی و تحلیل آثار می‌توان در راستای تکامل علمی هنرمندان کمک کند.

گفتنی است، چهاردهمین سوگواره هنر عاشورایی در قالب پنج بخش پوستر و تایپوگرافی، نقاشی (دیجیتال و کلاسیک)، نقاشیخط، پرچم و کتیبه و پی‌نما برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر