صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۶ - ۰۳ آذر ۱۴۰۱
خوش چشم در گفتگو با آنا:

پایان یافتن مذاکرات وین به نفع هیچ یک از دو طرف نیست

کارشناس مسائل بین الملل با بیان اینکه اساساً پایان یافتن مذاکرات به نفع دو طرف نیست و هیچکدام تمایلی به پایان یافتن مذاکرات ندارند، گفت: ما در وسط یک جنگ اراده هستیم که دو طرف بر سر آخرین نکات با هم در تقارن هستند.
کد خبر : 816459

مصطفی خوش‌‌چشم، کارشناس مسائل بین‌الملل در گفتگو با خبرنگار گروه جهان خبرگزاری آنا، در خصوص تناقضات رفتاری مقامات آمریکا مبنی بر اینکه از سویی مذاکرات را به بن‌بست رسیده می‌دانند و از طرفی با ایران پیام تبادل می‌کنند،گفت: مقامات آمریکایی هیچ وقت مذاکرات را پایان یافته تلقی نکرده‌اند و حداکثر بیان کردند که فعلاً در دور مذاکرات نیستند.

وی ادامه داد: به دلیل این که مقامات آمریکایی در جنگ ترکیبی در مقابل ما هستد و قصد دارند با فشارهایی که اعمال می‌کنند، ما را از مواضع خودمان عقب برگرداند، اگر بخواهند پیشنهاد مذاکرات جدید بدهند بعد از پایان یافتن این فشار های ترکیبی است که احتمالاً در هفته های آتی خواهد بود.

کارشناس مسائل بین‌الملل بیان کرد: البته ممکن است مذاکرات به شکل سابق در وین یا جای دیگری مستقیماً صورت‌نگیرد، اما در نهایت طرف آمریکایی منتظر است تا این پازل ترکیبی بعد از شورای حکام پایان پیدا کند تا نتیجه این فشارها را بر روی ایران ارزیابی کند و ببیند ایران تا چه حد عقب می‌رود.

خوش‌چشم با بیان اینکه اساساً پایان یافتن مذاکرات به نفع دو طرف نیست و هیچکدام تمایلی به پایان یافتن مذاکرات ندارند، تصریح کرد: ما در وسط یک جنگ اراده هستیم که دو طرف بر سر آخرین نکات با هم در تقارن هستند.

وی بیان کرد: طرف آمریکایی برای اینکه به همین امتیازات برسد مولفه‌های زیادی را در جنگ ترکیبی استفاده می‌کند، بنابراین پیام های پشت پرده‌ای را هم ارسال می‌کند و تبادل پیام‌هایی صورت می گیرد تا مقاومت ایران را بر روی امتیازات درخواستی‌اش اندازه گیری کند.

کارشناس مسائل بین‌الملل در مورد تاثیر تداوم فشارهای غرب و آمریکا در روند مذاکرات وین، گفت: توقع طرف غربی این است که با افزایش فشارهای ترکیبی ما را به عقب ببرد و قطعاً جمهوری اسلامی ایران عقب نشینی نمی‌کند.

خوش‌چشم افزود: چرا که این امتیازات حیاتی است که اگر ایران به دست نیاورد منافع اقتصادی زیادی از برجام نخواهد برد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: بنابراین این چند مورد باقی مانده مهمترین بخش‌های امتیازاتی است که دو طرف مذاکره به سختی حاضرند از آن بگذرند و قطعاً در پاسخ‌های داده شده، ایران بر مواضع خودش همیشه تاکید می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر