صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
قاضی‌زاده هاشمی در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره):

قوانین ایثارگری مصوب داریم اما آیین‌نامه‌ اجرایی نه/ اختلاف نظرها نباید به امنیت کشور خدشه بزند

رئیس بنیاد شهید گفت: سال‌ها از تصویب برخی قوانین ایثارگری در کشور می‌گذرد ولی آیین‌نامه‌ای برای آنها نوشته نشده است که اقداماتی را برای رفع این نقیصه آغاز کرده‌ایم.
کد خبر : 816409

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: روند دولت سیزدهم، حرکت همه‌جانبه در حوزه‌های شفافیت است و دولت مردمی خود را نسبت به مردم پاسخگو می‌داند.

قاضی‌زاده هاشمی شامگاه چهارشنبه در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان که به همت انجمن اسلامی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) برگزار شد، افزود: یکی از دلایل سفر به استان‌ها آگاهی از مسائل استانی و پاسخگویی به مطالبات و دغدغه‌های مردم است.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه دشمنان همواره در حال برنامه‌ریزی برای اختلاف در جامعه هستند، افزود: بسیاری از شبهات در جامعه توسط دشمن ایجاد می‌شود به‌گونه‌ای که سند دفاع ملی آمریکا ایران را یک قدرت منطقه‌ای و جهانی می‌داند ولی در داخل کشور بسیاری نسبت به آن آگاه نیستند.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به حوادث اخیر، تاکید کرد: ما می‌دانیم که در جامعه مدنی قوی، باید صداها شنیده شود و انسان هم یک شخصیت جامعه‌پذیر دارد و هر فرد نیز در جامعه‌ای که رشد کرده یک نقش را پذیرفته و باور دارد و جامعه متشکل از مجموعه رفتارها است.

وی با تاکید بر اینکه هیچ چیز جز مسائل درونی نمی‌تواند ثبات و امنیت کشور را خدشه‌دار کند، تصریح کرد: در برخی موضوعات اختلاف‌نظرهایی در جامعه وجود دارد که این مسائل باید تفکیک و سطح‌بندی شود.

قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد: بسیاری از این مسائل باید در میز گفت‌وگو مطرح شود تا مشکلات احصا و نسبت به رفع آنها تدابیری اتخاذ گردد اما باید به این نکته توجه داشت که بین اغتشاش و اعتراض مرزهایی وجود دارد و برخی در این میان با ماهیت نظام مقدس جمهوری اسلامی اختلاف دارند که مسئله آنها از دیگر مسائل جدا است.

وی با بیان اینکه اجرای رفراندوم در اول انقلاب خواست مردم بود، افزود: مردم از ابتدا موافق این نظام بودند و هنوز هم به سبک زندگی ایرانی و اسلامی پایبند هستند زیرا تجربه این نظام به رأی و خواست ملت بوده و مردم همچنان بر آن پایبند هستند.

قاضی‌زاده هاشمی افزود: جوانان امروز باید تاریخ را مطالعه کنند و بدانند هر زمانی کودتایی در کشور رخ داده، بعد از آن دیکتاتوری بر کشور غالب شده است.

معاون رئیس‌جمهور درباره گشت ارشاد مدیران، گفت: در حال حاضر گشت ارشاد مسئولان راه‌اندازی شده است چون در کشور ایران اسلامی حتی کوچک‌ترین اختلاس‌ها هم امری ناپسند است.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه، اشتغال را دغدغه اصلی خانواده شهدا و ایثارگران دانست و گفت: در حال حاضر نرخ بیکاری ایثارگران تقریباً ۲ برابر عموم مردم است.

قاضی‌زاده هاشمی افزود: سال‌ها از تصویب برخی قوانین ایثارگری در کشور می‌گذرد ولی آیین‌نامه‌ای برای آنها نوشته نشده است که اقداماتی را برای رفع این نقیصه آغاز کرده‌ایم.

وی اظهار کزد: قانون در مواردی مقتدر و در بخش‌هایی ضعیف عمل کرده است بنابراین فرزندان ایثارگران توقع دارند که مزیت‌هایی برای آنها در نظر گرفته شود، اما در قوانین برای اشتغال فرزندان ایثارگران تمهیدات زیادی پیش‌بینی نشده است.

قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد: استخدام ایثارگران در دستگاه‌های دولتی با سهمیه ۲۵ درصدی بوده که تا سال پیش تنها هفت درصد از کارکنان دولت جزو ایثارگران بوده‌اند و باید گفت که آمار بیکاری و بی‌مسکنی در میان ایثارگران بسیار بالا است.

وی در پاسخ به ناکارآمدی برخی مدیران، افزود: متأسفانه برخی از مدیران دانش کافی برای مسئولیتی که برعهده گرفتند نداشته و بر اساس سنت‌ها و عادت‌ها عمل می‌کنند و همین امر موجب بسیاری از مسائل و مشکلات شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر