صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
گزارش اداره ملی حسابرسی آمریکا نشان داد؛

درآمدزایی ۳۶۰ میلیون پوندی دولت انگلیس از مالیات پلتفرم‌های آمریکایی

دولت انگلیس در سال جاری میلادی ۳۶۰ میلیون پوند از بخش مالیات پرداختی از سوی پلتفرم‌های آمریکایی درآمدزایی داشته است.
کد خبر : 816255

به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، بر اساس آمار منتشر شده از سوی دولت انگلیس شرکت‌های فناوری آمریکایی فعال در این کشور از آغاز سال جاری تا کنون بیش از ۳۶۰ میلیون پوند مالیات پرداخت کردند. این مبلغ از سوی شرکت‌هایی از قبیل آمازون، گوگل و اپل به دولت انگلیس پرداخت شده است.

گزارش اداره ملی حسابرسی آمریکا حاکی از آن است که میزان درآمدزایی دولت انگلیس از کسب و کار‌های دیجیتال و شرکت‌های فناوری اطلاعات آمریکایی در سال ۲۰۲۲ نسبت به سال گذشته ۲ درصد رشد داشته است. پیش‌بینی می‌شود درآمد دولت انگلیس از مالیات دریافتی از شرکت‌های آمریکایی تا سال ۲۰۲۵ به بیش از ۳ میلیارد پوند برسد. طبق بررسی‌های صورت گرفته شیوع بیماری کرونا و افزایش فروش آنلاین سهم به‌سزایی در ارتقای درآمدزایی کسب و کار‌های آمریکایی فعال در انگلیس داشته است.

بیشتر بخوانید:

معایب و مزایای استفاده از فیلترشکن/ VPN هویت کاربران را پنهان می‌کند؟

مقامات انگلیسی در خصوص شیوه فعالیت کسب و کار‌های دیجیتال در این کشور سخت‌گیری زیادی می‌کنند و با شناسایی تمامی پلتفرم‌های آمریکایی ادامه فعالیت آن‌ها در این کشور را منوط به پرداخت مالیات به دولت انگلیس می‌دانند. مالیات دریافتی از پلتفرم‌های آمریکایی علاوه بر فروش مستقیم کالا‌ها و سرویس‌های دیجیتال از تبلیغات این کسب و کار‌های آنلاین در فضای مجازی دریافت می‌شود. دولت انگلیس اعلام کرده است پلتفرم‌های آمریکایی تنها از کاربران ساکن در محدوده جغرافیایی این کشور بیش از ۲۵ میلیون پوند درآمد داشته‌اند و درآمد این شرکت‌ها در سراسر دنیا به مبلغی بالغ بر ۵۰۰ میلیون پوند در سال می‌رسد.

برخی از رسانه‌های نزدیک به دولت انگلیس اعلام کردند مالیات دریافتی از غول‌های فناوری آمریکایی نظیر آمازون، گوگل و فیسبوک به مراتب کمتر از میزان درآمدزایی آن‌ها در این کشور است و دولت انگلیس به دلیل جلب رضایت مدیران این شرکت‌ها چنین سیاستی را در پیش گرفته است. سیاستمداران انگلیسی برای اجرای بسیاری از برنامه‌های مدنظر خود به شبکه‌های اجتماعی متکی هستند و از همین رو نیاز گسترده‌ای به همراهی این پلتفرم‌ها دارند.

انتهای پیام/4144

انتهای پیام/

ارسال نظر