صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۴۶ - ۰۱ آذر ۱۴۰۱
نامی مطرح کرد؛ 

وقوع بیش از 4 هزار زلزله در سال جاری

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: در سال جاری بیش از ۴ هزار زلزله داشتیم؛ بیش از ۲/۳ سرزمین ما روی گسل‌ها قرار دارند و باید کسب آمادگی کنیم.
کد خبر : 816160

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث گروه جامعه خبرگزاری آنا، محمد حسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در مراسم امضا تفاهم نامه با واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: علوم تحقیقات یک مرکز علمی ارزشمند است و خوشحال می‌شویم که این دانشگاه را در جایگاه‌‌های بالا ببینیم.

وی افزود: از ۶۴ مخاطره طبیعی و سوانح انسان ساخت، هر ۶۴ مخاطره در کشور ما اتفاق افتاده و بشر به خاطر تغییرات بایستی منتظر مواجه شدن با مخاطرات باشد و این موضوعی راهی به جز استفاده از علم برای مقابله با مخاطرات ندارد تا از خسارات کم شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: در سال جاری بیش از ۴ هزار زلزله داشتیم؛ بیش از ۲/۳ سرزمین ما روی گسل‌ها قرار دارند و باید کسب آمادگی کنیم.

نامی بیان کرد: ۷ زلزله در ۲۲۰ سال گذشته داشته‌ایم که تلفات زیادی داشته و اگر مصالح خود را به گونه‌ای بسازیم که تا ۸ ریشتر مقاومت داشته باشیم، از خسارات جلوگیری خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه زمانی که یک گسل ۸ ریشتر را آزاد می‌کند، برابر ۱۴ بمب هیروشیمایی است افزود: باید ببینیم چه اقداماتی باید برای سیل انجام دهیم که در وهله اول برای جان مردم و در وهله دوم برای مال مردم خطر نداشته باشد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه کل امامزاده داود را ۲ بار آب در گذشته برده است و دوباره آن‌جا بنا شده گفت: ما استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها را در دستور کار داریم و بدون علم هیچ چیز به دست نخواهد آمد. در زمینه پیشگیری نیز باید کار علمی انجام دهیم.

نامی بیان کرد: جنگل‌های بلوط روز به روز در حال از بین رفتن هستند که به عنوان گنجینه‌ای محسوب می‌شوند. در همه مخاطرات راه‌هایی وجود دارد و سال آینده ریزگرد‌های بیشتری خواهیم داشت. ما به کمک دانشگاه نیازمند هستیم که به مخاطرات طبیعی بیشتر فکر کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر