صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۲۴ - ۰۱ آذر ۱۴۰۱
حل چالش فناوری (۱۴۲)/

روش شناسایی بدافزارها در سیستم عامل اندروید چیست؟

هکرها با استفاده از بدافزارها آسیب جدی به انواع سیستم عامل‌ها می‌رسانند و روند ارائه سرویس‌های مختلف در این نرم‌افزارها دچار اختلال می‌کنند.
کد خبر : 816143

به گزارش خبرنگار گروه خانه خلاق و نوآوری رسانه آنا، بدافزارها نرم‌افزارهای مخربی هستند که با هدف ایجاد اختلال و سرقت اطلاعات کاربران طراحی می‌شوند. بدافزارها برای آسیب رساندن به دستگاه‌های هوشمند طراحی شده و قابلیت نفوذ به انواع سیستم عامل‌ها را دارند.

پس از نفوذ بدافزارها به گوشی‌های هوشمند مجهز به سیستم عامل اندروید اتفاقات ناخوشایندی در دستگاه رخ می‌دهد که از جمله این موارد می‌توان به داغ شدن بیش از اندازه گوشی، ورود به سایت‌‎های مشکوک، دانلود فایل‌های نامعتبر و ایجاد اختلال در عملکرد گوشی اشاره کرد. بسیاری از کاربران اندروید به دنبال روشی برای اطمینان از آلوده بودن یا نبودن گوشی خود به انواع بدافزارها هستند. در ادامه نحوه شناسایی بدافزارها در سیستم عامل اندروید را بیان می‌کنیم.

معمولاً بدافزارها به گونه‌ای طراحی می‌شوند که به راحتی در سیستم عامل اندروید قابل شناسایی نیستند. یکی از روشی‌های شناسایی بدافزار در سیستم عامل اندروید بررسی اپلیکیشن‌های موجود در گوشی در قسمت تنظیمات است. برای استفاده از این روش ابتدا باید به بخش تنظیمات رفته و سپس همه نرم‌افزارهایی که در گوشی نصب و راه‌اندازی شده است با دقت بررسی کنید. در صورتی که با اپلیکیشن‌ یا اپلیکیشن‌هایی مشکوک برخورد کردید فوراً نصب آن‌ها را لغو و پاک کنید.

دیگر مسیر موجود برای ردیابی بدافزارهای مخصوص سیستم عامل اندروید استفاده از قابلیت Play Protect فروشگاه مجازی گوگل است. این سرویس گوگل به کاربران امکان اسکن تمامی اپلیکیشن‌های موجود در فروشگاه پیش از دانلود و نصب را می‌دهد. همه برنامه‌ها دارای بخش ویژه‌ای به عنوان مجوزها هستند. اطلاعات موجود در این بخش می‌تواند آگاهی کاربران نسبت به اصالت و ایمن بودن آن برنامه را افزایش دهد. در بخش مجوزها تمامی مواردی که در اپلیکیشن از کاربر درخواست می‌شود وجود دارد. به عنوان مثال اگر یک اپلیکیشن ماشین حساب ساده از کاربر درخواست دسترسی به میکروفون، دوربین و دفتر تلفن گوشی را داشته باشد باید به ایمن بودن آن شک کرد.

برای مشاهده مجوزهای هر برنامه کافی است به بخش تنظیمات رفته و در قسمت مخصوص هر اپلیکیشن گزینه Permissions را لمس کنید.

انتهای پیام/4144

انتهای پیام/

ارسال نظر