صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۵ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱
محققان توصیه کردند؛

فواید شگفت انگیز خوردن یک مشت بادام

محققان می‌گویند، با نزدیک شدن به فصل زمستان و افزایش اشتها، مصرف بادام می‌تواند یک میان وعده عالی در میان وعده و همچنین یک غذای فوق العاده صبحگاهی باشد.
کد خبر : 816120

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا، محققان می‌گویند، با نزدیک شدن به فصل زمستان و افزایش اشتها، مصرف بادام می‌تواند یک میان وعده عالی در میان وعده و همچنین یک غذای فوق العاده صبحگاهی باشد.

بادام حاوی مقادیری فیبر، اسید‌های چرب و سایر ترکیبات گیاهی است. مجموع این مواد می‌تواند به تنظیم قند خون، کاهش کلسترول و در نتیجه بهبود عملکرد قلب منجر شود ضمن اینکه در کنترل وزن و کاهش آن نیز به افراد کمک می‌کند.

داده‌های به دست آمده از یک مطالعه که اخیرا صورت گرفته نشان داده افرادی که روزانه یک مشت آجیل می‌خورند، در مقایسه با افرادی که آجیل مصرف نمی‌کنند، ۲۰ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان، بیماری‌های قلبی و سایر علل اصلی مرگ قرار دارند.

ژورنال پزشکی نیوانگلند نوشته است: مشخص شده افزایش مصرف آجیل با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت نوع ۲ مرتبط است.  

محققان تاکید می‌کنند، دو سوم چربی بادام برای افراد مفید است و در مصرف این نوع از خوراکی نباید ملاحظه چربی آن را کرد، اما لازم است آن را به میزان مناسب مصرف کرد.

ثابت شده است که بادام سطح ویتامین E را در گلبول‌های قرمز افزایش و خطر ابتلا به کلسترول را کاهش می‌دهد. با افزایش سطح ویتامین E در جریان خون، آنتی اکسیدان‌هایی تشکیل می‌شود که از ایجاد کلسترول در سلول‌ها جلوگیری می‌کند؛ بنابراین مصرف روزانه یک مشت بادام می‌تواند ویتامین E بیشتری را وارد جریان خون کند و افراد را از خطر ابتلا به کلسترول نجات دهد.

گفته می‌شود مصرف بادام باعث تنظیم سطح قند خون و تثبیت آن می‌شود. این به این دلیل است که بادام منیزیم دارد با این حال، برای افرادی که از دیابت نوع ۲ رنج می‌برند، بادام نقش مهمی در تثبیت آن دارد. بنابراین، اگر یک فرد دیابتی بادام مصرف کند، فرد دچار مقاومت به انسولین می‌شود که برای افراد مبتلا به دیابت عالی است و این به دلیل محتوای منیزیم موجود در آجیل است.

انتهای پیام/

ارسال نظر