صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۹ - ۰۱ آذر ۱۴۰۱
در دیدار با ولز چالش جنگ بدنی داریم

تحلیل چراغپور از شکست تیم ملی: مقابل انگلیس دنبال توپ می‌دویدیم

کارشناس فوتبال گفت: مقابل ولز بیش از مسائل فنی، تکنیکی و تاکتیکی، جنگ بدنی و میزان دوندگی تاثیرگذار خواهد بود.
کد خبر : 816030

جلال چراغپور در گفت و گو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره اینکه بازی‌های اول چهار تیم حاضر در گروه B جام جهانی ۲۰۲۲ قطر برگزار شد و با توجه برتری انگلیس بر ایران و تساوی ولز و آمریکا، شاگردان کارلوس کی‌روش در بازی دوم خود با ولز باید با چه استراتژی بازی کنند تا نتیجه مطلوبی بگیرند و به صعود امیدوار شوند، اظهار داشت: آنچه در بازی آمریکا و ولز دیدیم، سطح دوندگی هر دو تیم دو برابر تیم ایران است. سطح دوندگی ولز حتی از آمریکا هم بالاتر بود به طوری که دیداری که یک بر هیچ عقب بودند را آن‌قدر فشار آوردند تا منجر به خطای پنالتی مدافع آمریکا روی گرت بیل شد. این فشار تا دقیقه ۹۰ ادامه پیدا کرد و فکر می‌کنم در روز دیدار با ایران هم تیم ملی ولز با فشار بر روی توپ، تیم ملی و بازیکنان صاحب توپ تیم کشورمان بازی خواهند کرد.

**جنگ بدنی و میزان دوندگی برابر ولز تاثیرگذار خواهد بود

وی ادامه داد: معدل سنی تیم ایران ۲۹.۲ سال است. چنین معدل سنی برای تیم ما در این جام جهانی باعث می‌شود تا به سرعت رو به عقب بازی کنیم. رقبا شکل بازی ما را به دقت آنالیز می‌کنند و نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که بازیکنان ما در تمام طول مسابقه بتوانند استارت‌هایی زیادی بزنند و در بازی با انگلیس هم استارتی ندیدیم. حریفان شکل بازی ما را می‌بینند و براساس آن استراتژی تعریف می‌کنند. ولز هم با پرس از لبه‌های خط و بازی رو به جلو تیم ما را تحت فشار قرار خواهد و با این استراتژی بازی می‌کند. مورد بعدی نیروی جوانی است که در جریان بازی با ولز به شدت از سوی حریف شاهد چالش جنگ بدنی با بازیکنان ما خواهیم بود. در بازی روز جمعه تیم ملی بیش از مسائل فنی، تکنیکی و تاکتیکی، جنگ بدنی و میزان دوندگی تاثیرگذار خواهد بود و تیم ملی اگر بتواند در این دو مورد بهتر از ولز عمل کند برای کسب نتیجه شانس بیشتری خواهد داشت.

**بازیکنان ما به دنبال توپ می‌دویدند

کارشناس فوتبال در مورد اینکه میزان دوندگی ایران بیشتر از انگلیس بود، اما نتیجه به سود حریف اروپایی شد و اگر در بازی با ولز سطح دوندگی هدفمند نباشد امکان دارد به نتیجه دلخواه نرسیم، تصریح کرد: اگر در بازی با انگلیس بیشتر دویدیم، ولی بازنده شدیم به خاطر آن بود که حریف توپ را می‌دواند و بازیکنان ما به دنبال توپ می‌دویدند. آن‌ها ۷۵ درصد مالکیت توپ داشتند و تیم ما ۲۵ درصد توپ را در اختیار داشت. اگر در بازی با ولز هم بیشتر بدویم، اما در مالکیت توپ حریف شرایط بهتری داشته باشد نباید توقع داشته باشیم تا نتیجه مطلوبی بگیریم. دوندگی در طول مسابقه اهمیت فراوانی دارد، اما شکل آن با توجه به آیتم‌هایی که برای دویدن در جریان مسابقه تعریف می‌شود بسیار اهمیت دارد. دویدن شامل راه رفتن، دویدن آرام، دویدن تند، دویدن سریع و دویدن انفجاری است که بسته به شرایط بازی با آن را اجرا کنیم.

**در بحث مالکیت بهتر عمل کنیم

وی ادامه داد: دویدن همراه با شدت و استقامت اهمیت دارد ولی باید به این موضوع دقت کنیم که در هنگام دوندگی چقدر توپ را در اختیار داریم و به همدیگر پاس می‌دهیم. اینکه توپ را باید به جریان بیندازیم و در بحث مالکیت بهتر عمل کنیم. در بازی با تیم ملی ولز اگر اجازه دهیم تا حریف توپ را به جریان بیندازد به مشکل می‌خوریم. چون هدف حریف بازی با پرش و فشار شدید است و می‌خواهد مالکیت توپ را در اختیار بگیرد. در صورتی که بتوانیم توپ را بیشتر در اختیار داشته باشیم و مانع از بازی‌سازی حریف شویم شرایط بهتری را تجربه می‌کنیم و احتمال آنکه به کسب نتیجه امیدوار باشیم بیشتر می‌شود. 

انتهای پیام/

ارسال نظر