صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۱ - ۰۱ آذر ۱۴۰۱
دریادار ایرانی اعلام کرد؛

بالگردهای هجومی و پهپادهای جدید به ناوگان«نداجا» الحاق می‌شوند

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: به‌زودی بالگرد‌های هجومی دریایی را در اختیار خواهیم گرفت که در بخش اسکورت کشتی‌ها به ما کمک خواهند کرد.
کد خبر : 815992

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش امروز(سه شنبه) در نشست خبری با بیان اینکه نیروی دریایی با توجه به توان علمی و تحقیقاتی که در حوزه ساخت انواع تسلیحات راهبردی در سطح، زیرسطح و اثرسطح دارد امروز به دستاورد‌های مهمی دست یافته است، اعلام کرد: به‌زودی بالگرد‌های هجومی دریایی را در اختیار خواهیم گرفت که در بخش اسکورت کشتی‌ها به ما کمک خواهند کرد و همچنین در بخش پهپاد، به‌زودی مجهز به پهپاد‌های روز خواهیم شد و سکوی شناوری نداجا با بهره‌گیری از سامانه‌های پهپادی حداقل تا شعاع ۲ هزار کیلومتری را تحت پوشش خود قرار خواهد داد.

وی افزود: ناودسته پهپادبر نداجا نیز این توانمندی را ایجاد کرده که در لحظه می‌تواند صد‌ها پهپاد را در پهنه آب‌ها به پرواز دربیاورد و مأموریت‌های مختلفی را با آن‌ها مدیریت کند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش تاکید کرد: امروز شاهراه اقتصادی کشور در خلیج فارس در امنیت کامل است و ناوگروه‌های ما در حوزه‌های مأموریتی، فعالیت مقتدرانه‌ای دارند.

دریادار ایرانی با بیان اینکه تمام کشتی‌های جمهوری اسلامی ایران تحت اسکورت ناوگروه‌های رزمی نداجا هستند،افزود: ناوگروه‌های رزمی ما در سه حوزه اقیانوسی فرماندهی اقیانوسی هند، فرماندهی اقیانوسی اطلس و فرماندهی اقیانوسی آرام در حال اجرای مأموریت هستند.

دریادار ایرانی تاکید کرد: این توان را داریم که صد‌ها پهپاد را همزمان به پرواز درآوریم؛ در چند ماه آینده، اجرای رزمایش مرکب را در دستور کار داریم که در منطقه شمال اقیانوس هند با حضور بیشتر کشور‌های عضو که دارای تفاهم‌نامه‌های دو یا چندجانبه هستند، این رزمایش را اجرا خواهیم کرد.

وی با تاکید براینکه ارتقای توان رزمی، ساخت شناور‌های مجهز و افزایش برد عملیاتی از اولویت‌های نیروی دریایی ارتش است، افزود: امروز صنعتگران، دانشمندان و شرکت‌های دانش‌بنیان ما تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا توان نیروی دریایی افزایش یابد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: ناوگروه ۸۶ نداجا برای تأمین امنیت کشتیرانی در تنگه مالاگا مأموریت دارد. همچنین ما اکنون در اقیانوس آرام حضور داشته و آمادگی حضور در همه اقیانوس‌ها را داریم.

دریادار ایرانی در واکنش به اعلام آمریکا در استفاده از تعداد زیادی شهپاد (شناور هدایت‌پذیر از دور) در دریاها، تصریح کرد: این شهپاد‌ها ایمنی دریانوردی را به خطر انداخته‌اند و ما پیش از این، شهپاد‌ها را جمع کردیم و چون آمریکا تضمین داد که شهپاد‌ها را جمع کند، آن‌ها را بازگرداندیم.

وی افزود: اما اگر دوباره این اتفاق بیفتد، باز هم آن را جمع می‌کنیم؛ چون شهپاد‌ها امنیت دریانوردی را به خطر می‌اندازند و خطری برای کشتی‌های تجاری و نفتکش هستند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه دشمن سعی داشت که منطقه شمال اقیانوس هند و کانال سوئز را امنیتی کند،تاکید کرد: از این‌ رو مرکز امنیت دریایی را در منطقه چابهار برای تأمین امنیت دریایی ایجاد کردیم تا کشور‌های عضو «آیونز» و سایر کشور‌ها که مایل باشند، برای تأمین امنیت منطقه حضور داشته باشند، در این عرصه فعالیت کنند.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر