صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۶ - ۳۰ آبان ۱۴۰۱
بازار صادرات دانش‌بنیان‌ها توسعه می‌یابد؛

عرضه محصولات باکیفیت ایران‌ساخت به بازار جهانی

ارتقای توانمندی‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان هدفی است که معرفی و عرضه محصولات باکیفیت ایران‌ساخت را به بازار جهانی تسهیل و تسریع می‌کند.
کد خبر : 815844

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، بر همین اساس مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری طرح ارتقای توانمندی‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان را در قالب برنامه «سبد‌های صادراتی محصولات دانش‌بنیان» عملیاتی کرده است.

فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه بین‌المللی و عرضه محصولات به بازار جهانی نیازمند سطح آمادگی بالاتری چه در سطح محصول و چه توانمندی‌های مربوط به شرکت است و باید با حساسیت بیشتری انجام شود. همچنین تک محصوله بودن بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان و تولید تعداد کمی از محصولات مورد نیاز یک صنعت خاص توسط یک شرکت، ورود مستقل شرکت‌های دانش‌بنیان به بازار جهانی را با چالش جدی مواجه کرده است.

در این مجموعه سبد‌ها تلاش شده تفکیکی صنعتی که بیانگر حوزه کاربرد محصولات است، مورد استفاده قرار گیرد. این تفکیک مبتنی بر حوزه‌های کاربرد مرسوم و شناخته شده تجاری و همچنین پتانسیل‌های عرضه شرکت‌های دانش‌بنیان بوده و شامل ۲۰ صنعت مختلف است که در قالب ۲۰ کتابچه عرضه خواهد شد.

هر سبد به معرفی شرکت‌ها و محصولات دانش‌بنیان مرتبط که دارای پتانسیل صادرات هستند، می‌پردازد و این امر مبتنی بر چینش دو لایه که در ارتباط با بازار‌های جهانی می‌تواند بسیار کاربردی باشد، صورت گرفته است.

فعالیت بیش از ۷۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان در اکوسیستم فناوری و نوآوری ایران سبب عرضه بیش از ۱۸ هزار محصول فناورانه در حوزه فناوری‌های مختلف از جمله مواد شیمیایی، الکترونیک، تجهیزات پیشرفته صنعتی، فناوری اطلاعات، دارو، غذایی و خدمات نرم شده است. این محصولات که دارای کاربرد در حوزه‌های صنعتی و تجاری مختلف هستند، در فرآیند ارزیابی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری حائز شروطی، چون تولید، حداقل در سطح آزمایشگاهی سطح فناوری بالای محصول و تسلط شرکت بر دانش فنی شده‌اند.

با توجه به اینکه شبکه‌سازی گسترده حول هر یک از این سبد‌ها در دستور کار مرکز تعاملات بین‌الملل علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری قرار دارد، شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند تقاضای خود به منظور حضور در هر یک از سبدها، به صورت مکتوب برای مرکز تعاملات بین‌الملل علم و فناوری ارسال کنند. همچنین بازرگانان و شرکت‌های مدیریت صادرات می‌توانند تقاضای خود به منظور فعالیت حول هر سبد را به این مرکز ارسال کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها: صادرات
ارسال نظر