برنامه هفتم توسعه کشور باید تحول آفرین باشد
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، محمد مخبر در جلسه شورای اقتصاد که بعد از ظهر امروز برگزار شد، بر لزوم توجه به پیشرانهای اقتصاد در برنامه هفتم توسعه کشور تأکید کرد و گفت: اقتصاد دیجیتال یکی از حوزههای پیشران اقتصاد است که بخش زیادی از آینده اقتصاد دنیا را شامل خواهد شد و ضرورت دارد در برنامه ریزیها و به طور ویژه در برنامههای توسعه کشور مورد توجه قرار گیرد و یکی از سرفصلهای اصلی باشد.
معاون اول رییس جمهور همچنین تصریح کرد: باید برنامه هفتم توسعه کشور برنامهای تحول آفرین بوده و حسن استفاده از داراییهای کشور که امری مهم و ضروری است در این برنامه مشهود باشد به نحوی که بتوانیم بخشی از چالشها و ناترازیها را با استفاده از داراییهای کشور مرتفع کنیم.
مخبر بر اهمیت توجه به انرژیهای تجدید پذیر در برنامه هفتم توسعه نیز تأکید و خاطرنشان کرد: نیازمند ایجاد تحول اساسی هم در بخش سرمایه گذاری و هم در بخش صرفه جویی منابع گاز کشور هستیم که تحقق این موضوعات با سرمایه گذاری برای توسعه میادین و افزایش تولید و همزمان صرفه جویی در مصرف گاز از طریق توجه به انرژیهای تجدید پذیر امکان پذیر خواهد بود.
در این جلسه که رییس دفتر رییس جمهور، وزرای صنعت، معدن و تجارت، نفت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی، نیرو، رییس سازمان برنامه و بودجه، معاون علمی و فناوری رییس جمهور و رییس کل بانک مرکزی نیز حضور داشتند، خط مشیها و چارچوب کلی برنامه هفتم توسعه کشور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در این نشست همچنین معاون سازمان برنامه و بودجه گزارشی از جلسات برگزار شده برای تدوین رویکردهای برنامه هفتم توسعه کشور ارائه کرد و گفت: در تدوین برنامه هفتم توسعه، اولویتها بر پایه سیاستهای کلی برنامه هفتم تعیین شده و اولویت اصلی پیشرفت اقتصادی کشور توأم با عدالت است.
در این جلسه با کلیات بخشنامه خط مشیها و چارچوب کلی برنامه هفتم توسعه کشور موافقت و مقرر شد در جلسهای متشکل از دستگاههای مربوطه، این بخشنامه بازنگری و با نگاهی تحولآفرین اصلاح شود.
سرمایه گذاری طرح احداث خط لوله انتقال فرآورده رفسنجان/ بیرجند/ مشهد (خط لوله تابش) نیز از درخواستهای وزارت نفت در این جلسه بود که به تصویب رسید.
انتهای پیام/