صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۱ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱
رئیس دانشگاه آزاد یادگار امام:

فرهنگ کار در راستای تولید و کارآفرینی تقویت شود

علیرضا لادن‌مقدم گفت: فرهنگ کار باید در راستای تولید و کارآفرینی تقویت شود و رویکرد دانشگاه‌ها به سمت‌مهارت محوری تغییر کند.
کد خبر : 815400

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از شهرری، علیرضا لادن‌مقدم رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) و جمعی از معاونان و مدیران اجرایی در دیدار با حجت‌الاسلام سیدعلی قاضی عسکر تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری درباره مهارت‌آموزی در سیاست‌های کلی اشتغال؛ ابلاغی سال ۱۳۹۰ اظهار کرد: با توجه به نیاز جامعه به نیروی متخصص و ماهر لازم است فرهنگ کار در جهت تولید و کارآفرینی تقویت شود. در نتیجه رویکرد دانشگاه‌ها باید به سمت مهارت‌محوری تغییر کند.

وی افزود: رهبر فرزانه انقلاب اسلامی بر مهارت‌آموزی مورد نیاز بازار کار فعلی و آتی در هنرستان‌ها و دانشگاه‌ها تأکید دارند؛ چراکه کشور به موازات پیشرفت علمی به دستان ماهر برای کار در صنعت نیاز دارد. سال ۱۳۹۶ مجلس شورای اسلامی در قانون نظام جامع آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی، دانشگاه آزاد اسلامی را به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های ارائه‌دهنده آموزش‌های مهارتی معرفی کرد. در این راستا ساختار‌های متناسب با این مأموریت ایجاد و معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی راه‌اندازی شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) با اشاره به تأکید دکتر طهرانچی درباره مهارت‌آموزی، تربیت نیرو‌های فنی و متخصص متناسب با نیاز صنعت و جامعه بیان کرد: با تصمیم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، این واحد دانشگاهی با الحاق هفت دانشکده مهارت و کارآفرینی در شهر تهران به واحد نمونه مهارت و کارآفرینی تبدیل شد. با افزایش رشته‌های مهارتی در کنار رشته‌های دانشی انقلاب جدیدی در دانشگاه آزاد اسلامی برای مقابله با بیکاری شده و با حمایت واحد الکترونیکی گفت‌وگو‌هایی درباره ارائه دروس به صورت مجازی شده است.

لادن‌مقدم مطرح کرد: مهارت‌آموزی در سیستم آموزشی به دو دسته مهارت‌های نرم و مهارت‌های سخت تقسیم می‌شود که مهارت‌های سخت همان مهارت‌های مرتبط با شغل است. مانند جوشکاری و ... و مهارت‌های نرم بخشی از آن مکمل مهارت‌های شغلی بوده که بدون داشتن این مهارت‌ها عملاً فرد در حرفه خود موفق نمی‌شود و نیاز است علاوه بر مهارت‌های شغلی مهارت‌های مکمل را نیز یاد بگیرد؛ به‌عنوان نمونه باید فردی که جوشکاری را پیشه خود قرار داده در کنار این کار مهارت‌های بازاریابی، نحوه ارتباط مؤثر و ... را نیز یاد بگیرد تا در شغلش موفق شود.

وی بیان کرد: قسمتی از مهارت‌های نرم در برگیرنده موارد مرتبط با مهارت‌های زندگی است که در زندگی فرد به‌عنوان یک انسان تأثیرگذار بوده و باعث افزایش کیفیت زندگی و ارتباط انسان با سایر افراد می‌شود. با یادگیری این مهارت‌ها می‌توانیم جامعه‌ای سالم و بااخلاق داشته باشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر