کشورهای بیشتری متقاضی واکسن چینی کرونا میشوند
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، از آنجایی که جهان همچنان در معرض خطر همهگیری کووید-۱۹ است، سلامت جهانی یکی از موضوعات مهم مطرح شده در اجلاس سران G۲۰ بود که به تازگی به پایان رسید.
گروه ۲۰ (G-20) یا گروه بیست اقتصاد بزرگ، گروهی متشکل از وزرای اقتصاد (دارایی) و مسئولان بانکهای مرکزی بیست اقتصاد برتر دنیا است. گروه ۲۰ درواقع متشکل از قدرتمندترین کشورهای جهان در زمینه اقتصاد است که در مجموع ۸۵ درصد کل اقتصاد جهانی و دو سوم جمعیت جهان را دربردارند.
اندونزی در این اجلاس اعلام کرد برای یک واکسن کووید ۱۹ برپایه فناوری mRNA که توسط شرکتی چینی ساخته شده، مجوز استفاده اضطراری صادر کرده و در حال حاضر اولین کشوری است که حتی پیش از خود چین، اقدام به ارائه این تاییدیه کرده است.
مقامات چین میگویند، این یک گام سازنده بود که آن را مقدمهای برای همکاری با کشورهای بیشتری به عنوان راهی برای کمک به مقابله با پاندمی کرونا تبدیل میکند.
این واکسن که ساخته شرکت بیوتکنولوژی "Walvax" برای افراد بالای ۱۸ سال به عنوان دوز اولیه یا تقویت کننده استفاده خواهد شد.هوانگ ژن، نائب رئیس این شرکت میگوید: " این اعتماد ما را به نوآوریهای بیشتر در فناوری افزایش داده است؛ ما معتقدیم که میتوانیم با محصولات نوآورانه خود در مبارزه جهانی علیه این بیماری همهگیر کمک کنیم".
هوانگ گفت: "باتوجه به اینکه ویروس کرونا به سرعت در حال جهش است در طول این فرآیند، ما با چالشهایی مواجه شدیم اما نتایج ایدهآلی را نیز مشاهده کردیم".
این واکسن که با نام AWcorna شناخته میشود، اولین واکسن کووید-۱۹ ساخت چین بر اساس فناوری جدید mRNA است که اثربخشی خوبی نشان داده است.
وی گفت: "در موارد متوسط، میزان حفاظت موثر آن میتواند به بیش از ۷۱ درصد برسد، به این معنی که این افراد از بستری شدن در بیمارستان مصون خواهند ماند. این میزان بسیار بالاتر از میزان اثربخشی ۵۰ درصدی است که توسط سازمان جهانی بهداشت تعیین شده است".
انتهای پیام/