صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۲ - ۲۷ آبان ۱۴۰۱
بهشتی‌پور در گفتگو با آنا:

تاثیر منفی قطعنامه شورای حکام بر روابط ایران و غرب/ اثرگذاری تحریم‌ها را کم کنیم

کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: حتما تصویب قطعنامه شورای حکام انرژی اتمی علیه ایران تأثیر منفی بر روابط ایران و غرب خواهد داشت.
کد خبر : 815214

حسن بهشتی‌پور کارشناس مسائل بین‌الملل در گفتگو با خبرنگار جهان خبرگزاری آنا، در خصوص تصویب قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام انرژی اتمی و آینده روابط ایران و غرب، گفت: در شورای حکام، فقط غربی ها نیستند و اعضای آن شامل ۳۵ کشور هستند یعنی کشورهای مختلف دنیا در این مجمع عضو هستند.

وی افزود: زمانی که این قطعنامه صادر شود، در واقع به نوعی یک پرونده سازی برای ما می‌شود و به تعبیری یک برگ به برگ های قبلی اضافه شده است و به نظر من این موضوع خیلی مهم است و ما باید به صورت جدی با آن برخورد کنیم.

کارشناس مسائل بین‌الملل تاکید کرد: هرچند که ادعاهای طرف غربی برای تصویب این قطعنامه‌ غیر مشروع است، اما با این‌ حال با تصویب این قطعنامه پرونده سازی و به آن استناد می‌شود و ما باید پیگیر این موضوع باشیم.

بهشتی‌پور در مورد تاثیر این قطعنامه در مذاکرات وین و ارتباطات میان ایران و غرب نیز، افزود: تصویب این قطعنامه در مذاکرات لغو تحریم ها یا همان احیای برجام حتما تاثیر منفی خواهد داشت.

وی اضافه کرد: به نظرم این مسئله بین ایران و آژانس قابل حل است و می توان گفتگو و مذاکره را با آژانس ادامه داد و اگر بتوانیم این سه تا سوال آژانس را پاسخ دهیم عملاً بهانه را از دست غربی‌ها برای فشار آوردن به ایران می گیریم.

کارشناس مسائل بین‌الملل درمورد اقدامات متقابل ایران در ابعاد سیاسی و فنی، بیان کرد: اگر ما قدرت هسته‌ای خود را افزایش دهیم به جایی نمی‌رسیم، قبلاً تصور می‌کردند که ما با افزایش درصد اورانیوم و افزایش ذخایر اورانیوم می توانیم طرف مقابل را به تجدید نظر وادار کنیم اما عملاً طی دو سال گذشته ثابت شده است که این سیاست نتیجه ای نداشته است.

بهشتی‌پور تصریح کرد: ما اقدامات لازم را انجام داده‌ایم و این اقدامات نمی‌تواند موجب تجدید نظر طرف مقابل شود.

وی افزود: باید در داخل کشور اقداماتی را انجام دهیم برای اینکه اقتصاد قوی داشته باشیم و اثربخشی تحریم ها را کم کنیم و از آن طرف هم باید ماجرا را از طریق مذاکره با آژانس حل کنیم.

کارشناس مسائل بین‌الملل در پایان گفت: به دلیل این اینکه این مساله، یک موضوع پادمانی است، باید آن را هم در چارچوب پادمان هسته‌ای حل و فصل کرد و به نظر من هنوز جا دارد که ما و آژانس به توافق برسیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر