صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۷ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱
«قطع‌کن سیستم استارت خودرو» هنگام سوختگیری ساخته شد

اختراعی که ضریب ایمنی خودرو و جایگاه سوخت CNG را افزایش می‌دهد

مخترع «پرکن CNG مجهز به سنسور ایمنی مادون قرمز قطع‌کن سیستم استارت خودرو» با تشریح جزئیات تولید این محصول عنوان کرد: زمانی که سوختگیری انجام می‌شود این محصول تا زمانی که نازل گاز CNG روی خودرو نباشد از حرکت خودرو جلوگیری می‌کند.
کد خبر : 815069

محسن صفری، مخترع  که موفق به ثبت اختراع «پرکن CNG مجهز به سنسور ایمنی مادون قرمز قطع‌کن سیستم استارت خودرو» شده است در تشریح چگونگی و جرقه اولیه ایجاد اختراع خود و کارکردهای این محصول به خبرنگار خبرگزاری آنا در اقلید گفت: سال ۱۳۹۶ در دوره بازرسی خودرو‌های CNG که در تهران برگزار می‌شد، شرکت کرده و متوجه پایین بودن ضریب ایمنی خودرو و جایگاه هنگام سوختگیری شدم و این ایده به ذهن من خطور کرد که درصدد رفع این نقص بزرگ برای جلوگیری از بروز انفجار، آتش‌سوزی و خسارات جانی و مالی برآیم.

وی درباره اینکه این اختراع برای چه مقاصدی سودمند است و چه کارایی و کاربردی دارد؟ عنوان کرد: هدف از دنبال کردن این تصمیم، جلوگیری از بروز حوادث جانی و مالی بود. نحوه عملکرد این اختراع به این صورت است، زمانی که خودرو در جایگاه سوختگیری می‌کند تا وقتی که نازل گاز CNG به خودرو متصل است، این قطعه با استفاده از سیستم مادون قرمز مانع از روشن شدن و حرکت خودرو می‌شود.



مخترع «پرکن CNG مجهز به سنسور ایمنی مادون قرمز قطع‌کن سیستم استارت خودرو» بیان کرد: به کرات مشاهده شده که فراموش کردن اپراتور یا راننده نسبت به جداسازی نازل گاز CNG از خودرو پس ازسوختگیری و حرکت خودرو موجب بروز حادثه و صدمات مالی و جانی جبران‌ناپذیر شده که با نصب این قطعه روی خودرو از بروز چنین حوادثی جلوگیری می‌شود.

صفری در پاسخ به این سؤال که آیا این محصول نمونه خارجی هم دارد؟ گفت: این محصول نمونه مشابه خارجی ندارد و به فرض آنکه نمونه خارجی آن وجود داشته باشد، تولید این محصول با قیمت پایین‌تر صورت می‌گیرد و در شرایط اقتصاد تحریم از خروج ارز جلوگیری می‌شود.



فارغ‌التحصیل رشته برق گرایش قدرت از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید، هزینه ساخت از نمونه اولیه تا محصول را با توجه به بومی‌سازی محصول ۵ میلیون ریال عنوان کرد و متذکر شد: تمام فرآیند ساخت این محصول با هزینه شخصی صورت گرفته است.

مخترع «پرکن CNG مجهز به سنسور ایمنی مادون قرمز قطع‌کن سیستم استارت خودرو» درباره اینکه اختراع و محصول مورد نظر اکنون در چه مرحله‌ای است و آیا به تولید انبوه رسیده یا خواهد رسید و برای تولید آن از طرف نهاد یا ارگان خاصی استقبال شده است؟ تبیین کرد: این محصول تولید شده و تعداد محدود مورد استفاده قرار گرفته است و در صورت حمایت‌های لازم از سوی سرمایه‌گذار حقیقی یا حقوقی قادر به تولید انبوه از این محصول هستیم، امیدوارم با حمایت نهادها، سازمان‌ها و مسئولان موفق به تولید انبوه این محصول باشیم.

گفتگو از سیدهاشم طباطبایی

انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 1 نظر
مهدی
17:46 - 1401/09/02
ماشاالله مهندس انشاالله که سالم مو سربلند باشی باغث افتاری شما