صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۷ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱
دارنده مدال برنز قهرمانی آسیا در گفت و گو با آنا:

وزیر وعده ۱۰ میلیونی داد اما اگر شما آن را دیدید ما هم دیدیم!/ اگر ثوری بود حق‌خوری در حق تیم ما رخ نمی‌داد

شاهین موسوی دارنده مدال برنز قهرمانی آسیا گفت: اگر رئیس فدراسیون بود حداقل رایزنی صورت می‌گرفت و با داوران مسابقات صحبت می‌کرد که آنقدر در حق بوکسور‌های ایران حق‌خوری اتفاق نیفتد.
کد خبر : 814971

شاهین موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره سطح مسابقات قهرمانی آسیا گفت:در مسابقات قهرمانی آسیا همیشه سطح رقابت‌ها خیلی بالا است، تیم‌های قوی با بهترین بازیکنان حضور پیدا می‌کنند و مثل ما این مسابقات برای آن‌ها اهمیت زیادی دارد. تیم‌های خوبی هم مثل ازبکستان، قزاقستان و ... در آسیا هستند که تیم‌های یک و دو در دنیا محسوب می‌شوند.همچنین تیم هند، تایلند و ژاپن همگی از تیم‌های خوب و مطرح دنیا هستند. در این مسابقات یک روز برای تیم ایران کذایی بود و چندین بوکسور ایران پای مدال بودند، اما موفق نشدند. دو سه نفر هم به ناحق اسیر ناداوری شدند. علی حیبیی، پوریا امیری اسیر نادواری شدند و می‌توانست داور به آن‌ها امتیاز بدهد، اما این کار را نکرد.

** با ناداوری واقعا سرمان را بریدند

وی در مورد وضعیت داوری بازی خودش هم گفت: متأسفانه من هم اسیر ناداوری شدم. البته همه کسانی که من را می‌شناسند می‌دانند هیچ زمانی در مورد داوری صحبت نمی‌کنم و هر زمان باخته‌ام می‌گویم مقصر این اتفاق خودم بودم اما در این مسابقات واقعا حق‌خوری در بازی من اتفاق افتاد. ما خیلی تلاش کردیم، اما واقعا سرمان را بریدند در یک روز همه مدال‌ها را از دست دادیم. یکی دو نفر از بوکسور‌ها هم عملکرد مورد انتظار را نداشتند. این مسائل برای کادر فنی هم سخت بود. البته آن‌ها کاری که وظیفه‌شان بود به خوبی انجام دادند و حتی بیشتر از توانش هم انجام داده است، اما کادر فنی دیگر جلوی داور نمی‌تواند کاری کند.

**از ابتدای امسال هم فقط دو ماه حقوق گرفتیم

دارنده مدال برنز قهرمانی آسیا در مورد وضعیت اردوی و حقوق ملی‌پوشان خاطرنشان کرد: منتقدان به ما انتقاد می‌کنند، اما از خیلی از شرایط بی‌اطلاع هستند. ما مگر چقدر حقوق می‌گیریم؟ بعد از المپیک دو ماه حقوق گرفته‌ایم تا سال جدید. از ابتدای امسال هم فقط دو ماه حقوق گرفتیم؛ در حالی که ما همیشه در اردو بودیم و تمرین می‌کردیم. ما همیشه تورنمنت می‌رفتیم؛ قبل از بازی‌های آسیایی جاکارتا چهار تورنمنت رفتیم.

**زمان زیادی از اردوی مشترک تا مسابقه گذشت

وی گفت: قبل از این قهرمانی آسیا یک اردو مشترک در ازبکستان در ابتدای سال داشتیم که بعد از آن مسابقات قهرمانی آسیا لغو شد و قرار بود در خردادماه برگزار شود، اما دوباره به شهریورماه موکول شد و در نهایت دوباره تاریخ آن عوض و به آبان‌ماه موکول شد. این اردوی مشترک هم خیلی به کار ما نیامد؛ البته خوب بود و تجربه به دست آوردیم، اما از زمان اردوی مشترک تا برگزاری مسابقات مدت زمان زیادی گذشت. بعد از آن هم اردوی مشترک با هند داشتیم که آن‌ها به ایران آمدند و خوب بود.

**زمانی که پیروز می‌شویم بهترین بوکسور هستیم!

بوکسور ملی‌پوش ایران عنوان کرد: یک اردوی مشترک هم با کویت داشتیم که تیم ما نتیجه خوبی گرفت. بعد از یک اردوی مشترک در یک مسابقه شرکت کردیم نتیجه خوب گرفتیم. حتی من در یک وزن بالاتر بازی کردم، اما موفق به کسب مدال شدم. انتقاد همیشه هست؛ زمانی که پیروز می‌شویم بهترین بوکسور هستیم، اما وقتی می‌بازیم بدترین می‌شویم و حرف‌های زیادی می‌شنویم.

** به جای ۱۲۰ میلیون به ما ۲۰ میلیون پول دادند!

موسوی در واکنش به انتقاد‌هایی که به استکی می‌شود که او به جای تمرکز روی کار فنی به آوردن اسپانسر و حقوق بوکسور‌ها توجه می‌کند؛ گفت: وظایف در ورزش مشخص است. قبل از مسابقات قهرمانی آسیا، وزیر در تمرین ما حاضر شد و زمانی که حرف زدیم و به او گفتیم بودجه بوکس کم است و نیازمند حمایت بیشتری هستیم؛ قول دادند به هر کدام از ورزشکاران به همراه کادرفنی که قرار است به مسابقات قهرمانی آسیا اعزام شوند ۱۰ میلیون پول می‌دهند. ما به مسابقات قهرمانی آسیا رفتیم و من موفق به کسب مدال هم شدم، اما خبری از ۱۰ میلیون نیست.

 **استکی گناه نمی‌کند که پیگیر مسائل است

دارنده مدال برنز مسابقات قهرمانی آسیا تأکید کرد: پیگیری این کار‌ها برعهده استکی است. او دوست دارد تیمش در آرامش تمرین کند و برای آن هم زحمت می‌کشد. در صورتی که خیلی از مسائل برعهده استکی نیست و خارج از مسئولیت اوست. او جدا از اینکه سرمربی تیم است کاری که برعهده‌اش هم نیست را انجام می‌دهد فقط به این خاطر که شرایط تیم ملی بوکس کمی بهتر شود. استکی گناه نمی‌کند که پیگیر این مسائل است.

**اگر ثوری بود حق‌خوری در حق تیم ما رخ نمی‌داد

موسوی در مورد غیبت ثوری در مسابقات قهرمانی آسیا گفت: ثوری در این مسابقات همراه ما نبود؛ اگر رئیس فدراسیون بود حداقل رایزنی صورت می‌گرفت و با داوران مسابقات صحبت می‌کرد که اینقدر در حق بوکسور‌های ایران حق‌خوری اتفاق نیفتد. استکی باید چه کاری می‌کرد که نکرد؟! بچه‌ها را گرم می‌کرد؛ ایاب و ذهاب آن‌ها را فراهم می‌کرد. برنامه تمرینی به بوکسور‌ها می‌داد؛ همه مسابقات ما در یک روز نیست؛ من امروز مسابقه می‌دهم دو روز بازی نداشتم؛ در آن دو روز باید سطح آما‌دگی‌ام را نگه می‌داشتم. باید سر وزن بمانم و قدرت واستقامتم ثابت بماند.

** به جای ۱۲۰ میلیون پاداش به ما ۲۰ میلیون دادند!

وی گفت: این‌ها وظایف مربی است که بازیکن را در سطح ایده‌آل نگه دارد. به خاطر همین مسائل است که می‌گویند بوکس سخت‌ترین ورزش دنیا است. روز به روز ما باید در سطح آمادگی خوب بمانیم و همه این مسائل برعهده مربی است؛ الان یکی از انتقاد‌ها این است که تعداد مربیان همراه تیم زیاد بوده است. در صورتی که ما در هر مسابقه‌ای که شرکت می‌کنیم از ماساژور، فیزیوتراپ، روانشناس در کنار تیم هستند، کجا ما این موارد را داریم؟ اگر قرار باشد همه چیز روی حساب و کتاب باشد باید مدال به آن‌ها تعلق بگیرد. ما هنوز پاداش قهرمانی آسیای سال قبل را نگرفتیم. سکه ۱۲ میلیونی را برای ما ۲ میلیون حساب کردند و به جای ۱۲۰ میلیون پاداش به ما ۲۰ میلیون دادند!

انتهای پیام/

برچسب ها: تیم ملی بوکس
ارسال نظر