صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۴۷ - ۲۴ آبان ۱۴۰۱
با ارسال یک لایحه برای پارلمان صورت گرفت؛

جریمه ۱۰۰۰ دلاری سوئیس برای افرادی که قانون «منع استفاده از برقع» را نقض می‌کنند

دولت سوئیس با ارسال یک لایحه برای پارلمان این کشور به دنبال جریمه نقدی افرادی است که قانون عمومی عدم استفاده از روبند را در این کشور نقض می‌کنند. در این لایحه مبلغ جریمه ۱۰۰۰۰ فرانک (برابر با ۱۰۰۰ دلار) پیشنهاد شده است.
کد خبر : 814636

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری آنا، جریمه ۱۰۰۰ دلاری دولت سوئیس برای افرادی که قانون «منع استفاده از برقع» را نقض می‌کنند. این لایحه مستقیماً به اسلام اشاره نمی‌کند و ادعا می‌کند که هدفش جلوگیری از نقاب زدن معترضان خشن است، با این حال چندین سیاستمدار و فعال سیاسی اسم این اقدام را «منع استفاده از برقع» گذاشته‌اند.

دولت سوئیس با ارسال یک لایحه برای پارلمان این کشور به دنبال جریمه نقدی افرادی است که قانون عمومی عدم استفاده از روبند را در این کشور نقض می‌کنند. در این لایحه مبلغ جریمه ۱۰۰۰۰ فرانک (برابر با ۱۰۰۰ دلار) پیشنهاد شده است و سعی می‌کند تا قانون «منع استفاده از برقع» را اجرا کنند.

سال گذشته پروپوزال رادیکال منع استفاده از روبنده‌ها در مکان‌های عمومی با اختلاف بسیار کمی در یک رفراندوم پیروز شد و رأی آورد. این رفراندوم توسط همان گروهی برگزار شد که در سال ۲۰۰۹ منع ساخت مناره‌های جدید را به همه پرسی گذاشته بود. گروه‌های مسلمان این اقدام را تبعیض آمیز خواندند و دست به اقدامات قانونی زدند.

لایحه دولت مستقیماً به اسلام اشاره نمی‌کند و ادعا می‌کند که هدفش جلوگیری از نقاب زدن معترضان خشن است، با این حال چندین سیاستمدار محلی، رسانه‌ها و فعالین سیاسی اسم این اقدام را «منع استفاده از برقع» گذاشته‌اند. بعد از مشورت‌های بسیار دولت عدم رعایت این قانون را از شرایط جرم بودن خارج کرد و به جریمه نقدی به مبلغ ۱۰۰۰۰ فرانک اکتفا کرد.

در بیانیه مربوط به این اقدام آمده است: هدف ممنوعیت استفاده از روبنده‌ها تامین امنیت و نظم عمومی است. تنبیه و مجازات اولویت نیست. چندین استثنا این قانون نیز در لایحه مذکور رعایت شده‌اند. دولت با عدم رعایت این ممنوعیت درهواپیما، مکان‌های دیپلماتیک و پرستش‌گاه‌ها موافقت کرده است.

پوشش‌های مرتبط با سلامتی، ایمنی، شرایط جوی و مراسم‌های محلی نیز به قوت خود باقی هستند. نمایش‌های هنری و تبلیغات نیز مستثنی شدند. فرانسه در سال ۲۰۱۱ استفاده از روبنده‌هایی که کل صورت را در مکان‌های عمومی می‌پوشانند ممنوع کرد.

دانمارک، اتریش، هلند و بلغارستان نیز استفاده از برقع را در مکان‌های عمومی ممنوع کرده‌اند. مسلمان‌ها حدود ۵ درصد از جمعیت سوییس را تشکیل می‌دهند که بیشترشان اصالت ترکیه‌ای، بوسنیایی و کوزوویی دارند.

انتهای پیام/

ارسال نظر