صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۸ - ۲۱ آبان ۱۴۰۱
رییس دانشگاه علامه:

دانشجویان باید مهارت‌های ارتباطی را یاد بگیرند

رییس دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر کسب مهارت و تخصص در کنار افزایش دانش، گفت: دانشجویان علاوه بر رشته دانشگاهی باید مهارت‌های ارتباطی را نیز یاد بگیرند تا از این طریق بتوانند ایده های خود را راحت تر ارائه کنند و با دیگران بهتر ارتباط برقرار کنند.
کد خبر : 814129

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، عبدالله معتمدی، در دومین همایش مدرسه مهارت افزایی علوم انسانی دانشگاه که با حضور پرشور دانشجویان برگزار شد، با اشاره به رتبه بندی مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری(ISC) و قرار گرفتن دانشگاه علامه طباطبایی در بین ۱۰ دانشگاه برتر ایران، گفت: تلاش کرده ایم رتبه دانشگاه را در سطح ملی و بین المللی ارتقا دهیم. یکی از موضوعات مورد توجه در در برنامه راهبردی دانشگاه این است که علوم انسانی در کشور جایگاه واقعی خود را در رشته های مختلف پیدا کند.

وی افزود: با وجود اینکه علوم انسانی اکنون جایگاه خوبی دارد ولی همچنان انتخاب نخست دانش آموزان نیست و ممکن است خانواده ها فرزندان خود را برای رفتن به سمت رشته های پزشکی و مهندسی تشویق کنند. هرچند در سال های اخیر بسیاری از دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته های انسانی، دانشجویان رشته های غیرعلوم انسانی بوده اند و این یعنی دانشجویان حس می کنند که اگر وارد رشته های علوم انسانی شود می توانند اثربخش تر شوند و از ظرفیت علوم انسانی استفاده کنند. استقبال از رشته های علوم انسانی نشان می دهد که جایگاه علوم انسانی در کشور در حال بالارفتن است.

رییس دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: در برنامه راهبردی دانشگاه به دنبال این هستیم تا وجه اثربخشی، کارآمدی و کاربردی کردن دانش در رشته های علوم انسانی را افزایش دهیم. این کار از طریق تغییر و اصلاح برنامه های درسی رشته ها و مرکز رشد و نوآوری و کارآفرینی در حال انجام است. همه دانشجویان می توانند با برخورداری از این برنامه ها و حضور در مراکز رشد و نوآوری، کارآفرینی و پارک علم و فناوری دانشگاه، ایده خود را در حوزه علوم انسانی ارایه و پرورش دهند تا هم به رشد خود و هم به رشد جامعه کمک کنند.

معتمدی با تاکید بر کسب مهارت و تخصص در کنار افزایش دانش، گفت: دانشجویان علاوه بر رشته دانشگاهی خود باید مهارت هایی مانند مهارت های ارتباطی را نیز یاد بگیرند تا از این طریق بتوانند ایده های خود را راحت تر ارایه کنند و با دیگران بهتر ارتباط بر قرار کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر