صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۶ - ۲۱ آبان ۱۴۰۱
با اشاره به تجاوزگری آمریکا به دیگر کشورها؛

کهنه‌ سربازان پس از بازگشت به آمریکا به خشونت روی می‌آورند

کهنه‌سربازان آمریکایی که در جنگ‌های خارجی این کشور حضور داشته‌اند در پی بازگشت، جنایات افراطگرایانه بسیاری را مرتکب شده‌اند.
کد خبر : 814089

به گزارش خبرگزاری منطقه و جهان خبرگزاری آنا، جنگ در عراق و افغانستان نسلی از کهنه‌سربازان آمریکایی را افراطی کرده که بسیاری از آنها به دلیل جنایات بسیاری در داخل آمریکا، محاکمه می‌شوند.

بر اساس گزارش «worldbeyondwar، «ناتان بدفورد فارست» یکی از تهاجمی‌ترین ژنرال‌های نسل خود بود و پس از پایان دوران خدمت در ارتش آمریکا به طرز تلخی، به خانه خود به تنسی رفت و راه جدیدی برای جنگ پیدا کرد.

«فارست» در اولین موج کهنه سربازان آمریکایی بود که پس از بازگشت به خانه به ترور داخلی روی آوردند.همچنین پس از جنگ جهانی اول و دوم، پس از جنگ کره و ویتنام و پس از جنگ در عراق و افغانستان نیز اتفاق می‌افتد.

نکته این نیست که همه یا بیشتر کهنه سربازان آمریکایی خطرناک هستند؛ کسانی که درگیر افراط گرایی و راست افراطی هستند، کسری از ۱۸ میلیون آمریکایی هستند که در نیروهای مسلح آمریکا خدمت کرده‌اند.بر اساس برنامه افراط گرایی در دانشگاه جورج واشنگتن، از ۸۹۷ نفری که پس از حوادث ۶ ژانویه متهم شدند، ۱۱۸ نفر دارای سابقه نظامی هستند.

«مایکل جنسن»، محقق ارشد در مطالعه تروریسم و ​​پاسخ به تروریسم در دانشگاه «مریلند»، می‎گوید: وقتی این افراد درگیر افراط‌گرایی می‌شوند، به بالاترین سطوح می‌رسند و در جذب افراد بیشتر برای هدف بسیار مؤثر هستند.

۵۰ سال گذشته ترور راست افراطی در آمریکا تحت سلطه افرادی با پیشینه نظامی بوده است؛ از همه بدنام‌تر، «تیموتی مک وی»، کهنه سرباز جنگ خلیج فارس بود که بمب «اوکلاهاما سیتی» را در سال ۱۹۹۵ منفجر کرد که منجر به کشته شدن ۱۶۸ نفر شد؛ این فهرست تقریبا بی پایان است.

در کنار خشونت، چهره‌های کلیدی در سیاست راست افراطی از ارتش آمریکا هستند و مانند ژنرال سابق «مایکل فلین» به «خدمات» دوران جنگ خود افتخار می‌کنند. وقتی جنگ‌ها به اندازه جنگ‌های ویتنام، عراق و افغانستان آغشته به دروغ‌های سطح بالا و مرگ‌های بی‌معنی است، دلیل خوبی برای احساس خیانت از سوی دولت آمریکا برای کهنه‌سربازان وجود دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر