صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۱۶ - ۱۹ آبان ۱۴۰۱
در نشست ستاد نوآوری فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان استان یزد عنوان شد؛

پیوند صنعت و دانشگاه با اجرای طرح مهارت‌یار/ رشته‌های مهارتی راه‌اندازی می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد یزد از راه‌اندازی رشته‌های مهارتی با پیوند واقعی صنعت و دانشگاه برای نخستین بار خبر داد و گفت: دانشجویان علاوه بر گذراندن دروس نظری در دانشگاه‌ها، دروس عملی و مهارتی را در ترم اول در محیط کار واقعی به صورت کاربردی تجربه خواهند کرد.
کد خبر : 813918

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از یزد، محمدرضا دهقانی اشکذری در نشست ستاد نوآوری فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان استان یزد که به ریاست مهران فاطمی استاندار یزد و سایر اعضای این ستاد استانی در سالن اجتماعات کوثر استانداری یزد برگزار شد با توجه به دستور کار این ستاد، به تشریح و تبیین طرح مهارت یار دانشگاه آزاد اسلامی یزد (برای نخستین بار توسط این دانشگاه) پرداخت.

وی با اشاره به طرح «مهارت‌یار» اظهار کرد: ایراد رشته‌های غیر پزشکی دانشگاه‌ها نبود بخش «بالین» و رشد در محیط غیر کارگاهی است به طوری که دانشجو پس از پایان تحصیلات به محیط ناشناخته صنعت وارد می‌شود. رئیس دانشگاه آزاد استان و واحد یزد، یکی از تفاوت‌های طرح مهارت یار دانشگاه آزاد با طرح کاد و کارورزی هنرستان‌ها را حضور دانشجو برای یادگیری دروس عملی در یک محیط واقعی صنعتی کارگاهی و اصناف بیان کرد.

دهقانی اشکذری بیان کرد: دانشگاه‌ها در واقع به دلیل محدودیت‌های فضا و مالی هیچ وقت نمی‌توانند تجهیزات واقعی کارگاهی را در محیط دانشگاه برای دانشجویان فراهم کنند؛ بنابراین دانشجو در یک محیط واقعی صنعت و صنف مرتبط با رشته تحصیلی برای یادگیری دروس عملی قرار می‌گیرد.

وی عنوان کرد: از سوی دیگر، صنعت به شدت به دنبال نیروی ماهر و آماده به کار است و دانشجویان ما در این طرح، علاوه بر گذراندن دروس نظری در دانشگاه‌ها، دروس عملی مهارتی خود را در ترم اول دانشجویی درمحیط کار واقعی به صورت کاربردی تجربه خواهند کرد.

این مقام دانشگاهی استان یزد گفت: دانشگاه آزاد یزد با شناسایی ۶۰ الی ۷۰ کارگاه معین و با هماهنگی اتاق اصناف استان این ساز و کار را برای گذراندن دروس عملی دانشجویان مهیا کرده است و قطعا حضور و غیاب کلاس درس هم توسط استاد کار مجرب کارگاه انجام می‌شود.

دهقانی اشکذری بیان کرد: مشکل ما در قانونی شدن طرح مهارت یار این بود که با امضای این تفاهم نامه یازده جانبه دانشگاه با نهاد‌های ذیربط استان، ضمانت حمایت از اصناف که دغدغه مسئولان نیز بود مرتفع شد. وی تشریح طرح مهارت یار، پیوند مبارک دانشگاه با صنعت را در قالب این تفاهم نامه یازده جانبه استانی، عملیاتی دانست و افزود: شعار دانشگاه آزاد در اجرای طرح مهارتیار این است که دانشگاه باید در دل صنعت تغییر کند. 

در ادامه این نشست، فاطمی استاندارد یزد، در سخنانی با تأیید طرح مهارت یار، اجرای آن را به عنوان دومین طرح الگویی استان بیان کرد و افزود: همراهی و تشکیل جلسات در راستای عملیاتی شدن طرح دانشگاه آزاد مورد تأکید و اهتمام ویژه مسئولان استان یزد به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

برچسب ها: یزد
ارسال نظر