صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۰ - ۱۹ آبان ۱۴۰۱
معاون اول رئیس جمهور:

توسعه خطوط ریلی به ویژه پرسرعت از برنامه‌های جدی دولت سیزدهم است

معاون اول رئیس جمهور گفت: خطوط ریلی در کشور پهناور ایران حائز اهمیت اساسی است و توسعه خطوط ریلی به ویژه پرسرعت از راهبردهای جدی دولت سیزدهم است چراکه بحث ترانزیت از مزیت‌های کشور است.
کد خبر : 813864

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، مخبر در حاشیه مراسم افتتاح و بازدید از کارخانه ۳۳۰۰ تنی سیمان تیس چابهار در جمع خبرنگاران پیگیری مصوبات سفر استانی رئیس‌جمهور به استان سیستان و بلوچستان را از اهداف این سفر برشمرد و با اشاره به افتتاح کارخانه سیمان تیس تاکید کرد: افتتاح این مجتمع صنعتی با توجه به موقعیت جغرافیایی استان سیستان و بلوچستان، ظرفیتی مناسب و خوب برای صادرات به کشور‌های منطقه ایجاد کرده است.

معاون اول رئیس‌جمهور با قدردانی از دست‌اندرکاران و مدیران این کارخانه برای راه‌اندازی و اشتغال‌زایی برای مردم این منطقه و محرومیت‌زدایی از چهره جنوب استان تصریح کرد: این کارخانه می‌تواند نمونه‌ای برای سایر نقاط باشد؛ چرا که با افتتاحش می‌توان استان‌های مرزی و مرزنشینان را با تولیدات صادرات محور به نقطه مطلوب‌تری به لحاظ رفاه اجتماعی برسانیم.

مخبر همچنین به افتتاح قطعه یک خط راه‌آهن چابهار به زاهدان در این سفر اشاره کرد و گفت: سه قطعه دیگر از این خط ریلی به نقاط مطلوب رسیده که طبق برنامه‌ریزی‌ها تا پایان سال ۱۴۰۲ تکمیل و آماده بهره‌برداری می‌شود.

وی افزود: خطوط ریلی در کشور پهناور ایران حائز اهمیت اساسی است و توسعه خطوط ریلی به ویژه پرسرعت از راهبرد‌های جدی دولت سیزدهم است چراکه بحث ترانزیت از مزیت‌های کشور است که با تکمیل و توسعه خطوط ریلی می‌توان همسایگان شمالی را به آب‌های جنوب کشور متصل کرد و از نظر زمانی و اقتصادی برای کشور‌های منطقه صرفه بالایی دارد.

گفتنی است کارخانه ۳۳۰۰ تنی سیمان تیس با هدف تسریع در تحول منطقه جنوب کشور و اشتغال‌زایی و  محرومیت‌زدایی از چهره این بخش کشور با سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی و در شهرستان راسک استان سیستان و بلوچستان احداث شده است که با ظرفیت تولیدی ۳۳۰۰ تنی کلینکر در روز و ۱ میلیون تُن سیمان در سال برای ۳۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۵۰۰ نفر غیرمستقیم اشتغال‌زایی بوجود آورده است.

این مجتمع صنعتی به عنوان بزرگترین واحد تولید سیمان در استان شناخته می‌شود که با توجه به موقعیت جغرافیایی و همجواری استان سیستان و بلوچستان با کشور‌های شرقی و حاشیه خلیج فارس قابلیت صادرات به این کشور‌ها را دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر