صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در حوزه اقتصاد دیجیتال؛

حضور کسب‌و‌کارها در ۱۰ پلتفرم داخلی افزایش داشته است

حضور کسب و کار‌ها در پلتفرم‌های بومی رشدی ۱۰ درصدی داشته و بیش از ۶۰ درصد آن‌ها در بستر‌های بومی هستند.
کد خبر : 813736
به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، آخرین جلسه شورای عالی فضای مجازی که عصر دیروز، سه شنبه ۱۷ آبان‌ماه برگزار شد، به موضوع حضور کسب‌و‌کارهای ایرانی در پلتفرم‌های بومی پرداخته شد. این جلسه با ریاست ابراهیم رئیسی برگزار شد و گزارشی از آخرین وضعیت شبکه ملی اطلاعات در آن ارائه شد.

صیانت از حریم خصوصی و امنیت اطلاعات کاربران در پلتفرم‌های ایرانی نیز از دستورات جلسه شورای‌ عالی فضای مجازی بود که اعضا پس از بحث و بررسی درباره آن مقرر کردند قوه قضائیه بخش‌نامه‌ای در این رابطه به دستگاه‌های مربوطه ابلاغ نماید. در این جلسه همچنین بر استفاده بیشتر از پلتفرم‌های داخلی و تقویت ثبات شبکه به‌خصوص سرعت و کیفیت اینترنت تأکید شده و نیز مقرر شد وزارت ارتباطات برای بهبود وضعیت خدمات شبکه اقدام کند.

همچنین بر‌اساس گزارش ارائه‌شده از سوی مرکز ملی فضای مجازی در این جلسه، در حوزه اقتصاد دیجیتال، حضور کسب‌و‌کارها بر ۱۰ پلتفرم داخلی افزایش داشته و بیش از ۶۰ درصد از کسب‌و‌کارها در پلتفرم‌های ایرانی حضور پیدا کرده‌اند. در همین گزارش تأکید شده میزان تحویل بسته‌های پستی نسبت به شهریور‌ماه افزایش قابل توجهی داشته است که اعضای شورای عالی فضای مجازی این موضوع را نشان از رونق اقتصاد دیجیتال در حوزه کسب‌و‌کارهای خرد در فضای مجازی دانسته‌اند.

این صحبت‌ها در حالی مطرح می‌شود که بر‌اساس گزارش نهادهای مختلف، طی روزهای اخیر ضرر و زیان هنگفتی به کسب و کارهای مجازی وارد شده و برخی از این گزارش‌ها حکایت از ارقام چند ده هزار میلیارد تومان ضرر مالی دارند. ورود کسب‌و‌کارها به پلتفرم بومی نیز در حالی رشد پیدا کرده که عملاً پلتفرم‌های بین‌المللی دچار فیلترینگ شده‌اند و بر‌اساس گفته بسیاری از فروشندگان اینستاگرامی، آن‌ها نمی‌توانند در بسترهای بومی درآمدی مشابه فعالیت خود در اینستاگرام داشته باشند.

انتهای پیام/110/

انتهای پیام/

ارسال نظر