صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۴۵ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵

تشریح ویژگی‌های هشتمین دوره بین‌المللی بازار سرمایه اسلامی

هشتمین دوره بین‌المللی بازار سرمایه اسلامی از 13 تا 15 اردیبهشت ماه در تهران برگزار می‌شود.
کد خبر : 81366

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه، مجید پیره، دبیر علمی هشتمین دوره بین‌المللی بازار سرمایه اسلامی با اعلام این خبر گفت: هدف از برگزاری این دوره تبادل نظر درباره آخرین تحولات بازار سرمایه اسلامی در ایران و همچنین ارائه نظرات و دیدگاه‌های کارشناسان مالی اسلامی سایر کشورها است.


وی افزود: این دوره در سه روز برگزار خواهد شد و در روز نخست آن مهمانان خارجی شرکت کننده از ساز و کارهای معاملاتی و بورس‌ها بازدید می‌کنند.


به گفته پیره، در این دوره بیش از 30 میهمان خارجی از 10 کشور از جمله فرانسه، چین، ترکیه، پاکستان، هندوستان، روسیه و چند کشور دیگر حضور خواهند داشت و همچنین در این دوره بین‌‌المللی علاوه بر میهمانان خارجی، از بورس‌های چهارگانه نیز نمایندگانی حضور خواهند داشت.


وی تاکید کرد: ترکیب اساتید حاضر در این دوره به گونه‌ای است که هم اساتید خارجی درباره ساختار بازار سرمایه در ایران ایراد سخن کنند و هم برخی از اساتید بین‌المللی دیدگاه‌های خود را درباره بازارهای مالی اسلامی مطرح خواهند کرد.


پیره با اشاره به حضور نعیم عضو شورای فقهی کمیسیون اوراق بهادار مالزی گفت: این استاد دانشگاه درباره برخی از تحولات نوین در حوزه بازار سرمایه اسلامی در مالزی صحبت خواهد کرد.


دبیر علمی هشتمین دوره بین‌المللی بازار سرمایه اسلامی درباره تفاوت محتوایی این دوره نسبت به دوره قبل تصریح کرد: با توجه به اینکه محور اصلی هشتمین دوره نهادهای مالی اسلامی هستند بنابراین شرکت کنندگان در این دوره با مباحثی درباره تحولات جدید در حوزه نهادهای مالی ایران و همچنین برخی از مباحث روز بازار سرمایه اسلامی با محوریت نهادهای مالی در سایر کشورها، مطلع خواهند شد.


وی با اشاره به اینکه یکی از دستاوردهای این دوره در دوران پسابرجام می‌تواند جذب سرمایه گذار خارجی باشد، اظهار کرد: یکی از دستاوردهای این دوره علاوه بر آشنایی شرکت کنندگان با صکوک و اوراق اسلامی، اثرگذاری شرکت کنندگان در ترویج بازار سرمایه اسلامی خواهد بود به گونه‌ای که در جذب سرمایه‌گذار خارجی و گسترش همکاری‌های بین‌المللی موثر باشند و نقش سفیر را برای آشنایی با بازار مالی اسلامی ایفا می‌کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر