صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۸ - ۱۸ آبان ۱۴۰۱
فضای مجازی به زبان ساده/۱۰۲؛

تعرفه و الزامات توسعه شبکه فیبر نوری چیست؟

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی الزامات و شرایط عمومی نصب داکت و فیبر نوری را تصویب و ابلاغ کرد.
کد خبر : 813627

به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، توسعه شبکه فیبر نوری در سراسر کشور از مهم‌ترین مأموریت‌های وزارت ارتباطات به منظور ارتقای کیفیت خدمات ارتباطی است. شبکه فیبر نوری نسبت به کابل‌های معمولی دارای مزیت‌های متعددی است که از جمله آن‌ها می‌توان به ظرفیت بسیار زیاد این شبکه برای انتقال داده اشاره کرد. هم اکنون در کشورهای مختلف شبکه مخابرات مبتنی بر فیبر نوری، به دلیل پهنای باند وسیع‌تر در مقایسه با کابل‌های مسی و تأخیر کمتر در مقایسه با مخابرات ماهواره‌ای از کاربردی‌ترین ابزارهای انتقال اطلاعات محسوب می‌شود.

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در جلسه ۳۳۹ کمیسیون تنظیم مقررات «تعرفه و الزامات اجازه عبور زمینی برای نصب داکت، ساب داکت، میکروداکت و فیبر نوری» را تصویب و در مهر ماه ۱۴۰۱ به توسعه دهندگان شبکه‌های ارتباطی در کشور ابلاغ کرد. بر اساس این مصوبه دارنده پروانه باید درخواست خود برای دریافت اجازه عبور زمینی برای نصب داکت را با جزئیات اجرایی مربوط از جمله زمان و مکان اجرا به ارائه‌کننده خدمت اعلام و رونوشت آن را به رگولاتوری ارسال کند. همچنین ارایه‌کننده خدمت باید ظرف مدت دو ماه از تاریخ دریافت تقاضای دارنده پروانه، نسبت به صدور اجازه عبور زمینی اقدام کند. در صورتی‌که به هر دلیل امکان صدور مجوز وجود نداشته باشد، مراتب باید با ذکر دلایل به دارنده پروانه اعلام شود.

از سویی مالکیت تجهیزات فعال و غیرفعال ارتباطی منصوبه در چارچوب اجازه عبور زمينی، متعلق به دارنده پروانه است و دارنده پروانه حق ندارد اجازه عبور را تحت هيچ عنوان از قبيل بیع، صلح يا وکالت به دیگران واگذار کند.

انتهای پیام/4144

انتهای پیام/

ارسال نظر