صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
بازارسازی معاونت علمی ریاست جمهوری؛

شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه ساختمان به آفریقا می‌روند

یک هیات تجاری دانش بنیان در حوزه ساختمان به کنیا اعزام می‌شود تا بازار محصولات ایران‌ساخت در خارج از مرزها رونق گیرد.
کد خبر : 813539

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد و کارآفرینی خبرگزاری آنا، مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با هدف بررسی میدانی بازار ساختمانی کنیا، بازدید از شوروم‌های ساختمانی نایروبی، بازدید از شوروم ساختمانی ایرانی در نایروبی و بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران در کنیا (iHiT)؛ هیاتی از شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی فعال در حوزه ساختمان را به کشور کنیا اعزام می‌کند.

مشارکت مجموعه‌های دانش‌بنیان در این رویداد؛ مزایایی، چون نشست با سفیر ایران در کنیا، دیدار با بازرگانان عضو اتاق بازرگانی کنیا (KNCCI)، حضور در جلسات تجاری رودررو با فعالان حوزه ساختمانی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی آشنایی با قوانین حقوقی، مالیاتی و تجاری کنیا و ... برخوردار خواهند شد.

شرکت‌های دانش‌بنیان تا ۲۰ آبان‌ماه سال ۱۴۰۱ فرصت دارند برای حضور در این رویداد که خانه نوآوری و فناوری ایران در کنیا (iHiT) ۱۵ تا ۲۰ آذرماه برگزار می‌کند؛ ثبت نام کنند.

ایران با ۴۷ کشور از ۵۴ کشور آفریقا روابط سیاسی دارد. قاره‌ای با ظرفیت صادراتی بسیار گسترده که به دلیل نپرداختن به آن، عملا برای صادرکنندگان ایران بکر است. شرق آفریقا نزدیک‌ترین منطقه در آفریقا به ایران است. به همین دلیل پس از کشور‌های همسایه بازار مناسبی برای صادرات ایران به شمار می‌رود. در شرق آفریقا یک بلوک اقتصادی با ۶ کشور کنیا، کنگو، اوگاندا، رواندا، تانزانیا و سودان شکل گرفته که ورود به این بازار دارای مزایایی برای کشورمان است.

به همین دلیل اعزام شرکت‌های دانش‌بنیان به این کشور می‌تواند زمینه ورود محصولات فناورانه ایرانی به بازار پرسود این منطقه را فراهم کند.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر