صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۶ - ۱۶ آبان ۱۴۰۱
محققان:

با مصرف زغال‌اخته از زوال عقل در امان بمانید

نتایج به دست آمده از یک مطالعه نشان می‌دهد، چای سبز و زغال اخته ممکن است از شما در برابر زوال عقل محافظت کنند.
کد خبر : 813195

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا، نتایج به دست آمده از یک مطالعه نشان می‌دهد، چای سبز و زغال اخته ممکن است از شما در برابر زوال عقل محافظت کنند. 

به گفته محققان ترکیبات موجود در این خوراکی‌ها عوامل مرتبط با ایجاد بیماری آلزایمر را کاهش می‌دهد.

مطالعات اپیدمیولوژیک (مبتنی بر جمعیت) با استفاده از چندین دهه داده نشان داده است که مصرف منظم برخی از میوه‌ها و سبزیجات می‌تواند خطر زوال شناختی را کاهش دهد.

شواهدی برای سایر اثرات مفید برخی از اجزای غذای گیاهی بر عملکرد مغز نیز از آزمایش‌های بالینی انسانی و تحقیقات کار بالینی گزارش شده، در میان انواع مختلف فلاونوئیدها، توت‌ها اغلب غنی‌ترین آنتوسیانین‌ها هستند. آنتوسیانین‌ها رنگدانه‌هایی هستند که به توت‌ها رنگ‌های بنفش، آبی و قرمز آن‌ها را می‌دهند.

تجزیه و تحلیل‌های مشاهده‌های طولانی‌مدت جمعیت‌های بزرگ نشان می‌دهد که آنتوسیانین‌ها مزایای سلامتی بیش از سایر فلاونوئید‌ها دارند. به طور خاص، زغال اخته وحشی منبع عالی آنتوسیانین است.

در یک مطالعه آزمایشگاهی، مواد موجود در نوشیدنی گیاهی چای سبز پلاک‌های مرتبط با آلزایمر را کاهش داد. ترکیبات موجود در زغال اخته (رسوراترول) نیز تأثیر مشابهی بر سلول‌های مغز انسان داشت.

رسوراترول دارای خواص ضدالتهابی هستند که ممکن است توانایی آن‌ها در پاکسازی پلاک را فراهم کند. محققان دانشگاه تافتس یافته‌های خود را در مجله بیولوژی و پزشکی منتشر کردند؛ آلزایمر شایع‌ترین نوع زوال عقل است که بیش از شش میلیون آمریکایی را تحت تاثیر قرار می‌دهد. این بیماری با کمبود ارتباط بین نورون‌های مغز ظهور می‌کند که منجر به از دست دادن عملکرد و مرگ سلولی می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر