صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۳ - ۱۳ آبان ۱۴۰۱
کارشناس فوتبال در گفت‌وگو با آنا؛

دورنمای تیم ملی مثبت است ولی در خط دفاع چالش داریم/ دلخوش به ساق پای طارمی نباشیم

سرمربی سابق تیم ملی نوجوانان گفت: حریفان با چشمان باز در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر مقابل ایران قرار می‌گیرند و نکته‌ای قابل پنهان کردن نیست.
کد خبر : 812495

عباس چمنیان در گفتگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره شرایط آماده‌سازی تیم ملی برای حضور در رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۲ قطر اظهار داشت: تیم ملی پس از آمدن کارلوس کی‌روش به آرامش رسید. دو بازی تدارکاتی مقابل اروگوئه و سنگال خیلی به تیم ملی کمک کرد. شرایط برای هماهنگ شدن نفرات و استقرار مجدد کی‌روش فراهم شد. فضا را برای تیم ملی ایران مثبت می‌بینم و فکر می‌کنم با داشته‌های خود که قطعا تا زمان شروع جام جهانی بیشتر از این نخواهد شد بتوانیم با تجربه کادرفنی و بازیکنانی که تجربه حضور در جام جهانی را دارند به همراه انگیزه‌های نفراتی که اولین جام جهانی را تجربه می‌کنند نتایج قابل قبولی کسب کنیم. باید منتظر ماند و دید تمام قابلیت‌های بازیکنان در دیدار اول مقابل انگلیس به نمایش گذاشته خواهد شد یا اتفاق دیگری رقم می‌خورد. دورنمای تیم ملی مثبت است اما باید دید درون تیم شرایط چگونه است و این موضوع در بازی اول مشخص خواهد شد.

**چالش قلب دفاع ایران را داریم

وی درباره نگرانی‌ها در مورد ساختار دفاعی تیم ملی ایران با توجه به اینکه کی‌روش در فاصله ۷۰ روز تا شروع جام جهانی به عنوان سرمربی معرفی شد، بیان کرد: ساختار دفاعی ایران در مسابقات بین‌المللی همواره به عنوان یک چالش بزرگ مطرح بوده است. یکی از موفقیت‌های کی‌روش در دوره قبلی جام جهانی، عملکرد خوب مدافعان بود که به طور کامل در خدمت برنامه‌ةای تدافعی تیم ملی بودند. به همین دلیل در مصاف با تیم‌های خوب اسپانیا و پرتغال که از قابلیت‌های تهاجمی مناسبی برخوردار بودند خیلی سخت به آنها موقعیت می‌دادیم. در فرصت باقیمانده با توجه به شناخت متقابلی که بازیکنان و کی‌روش از هم دارند باید انسجام تدافعی مدنظر را به دست آوریم. در قلب دفاع این چالش وجود دارد که کدام نفرات می‌توانند یک زوج خیلی خوب را در مرکز دفاعی ایجاد کنند. هماهنگی و هارمونی خط دفاعی ما برای بازی مقابل حریفان به خصوص انگلیس که از بازیکنان توانمندی بهره می‌برد اهمیت زیادی دارد که بتوانیم در مقابل این خط ایستادگی کنیم و به فرصت‌هایی که در ضدحمله به دست می‌آوریم امیدوار باشیم.

**تنها به طارمی دل نبندیم

سرمربی پیشین تیم ملی نوجوانان درباره اینکه درخشش مهدی طارمی باعث شده تا بسیاری صعود ایران را آسان فرض کنند در حالی که رقبای تیم ملی آمادگی زیادی دارند و هیچ تیمی با اتکا به یک بازیکن موفق نمی‌شود، تصریح کرد: در اینکه طارمی بازیکنی ارزنده است کسی تردید ندارد اما اینکه صرفا به قابلیت‌های فردی طارمی دلخوش باشیم کمال ساده‌اندیشی است. در مسابقات جام ملت‌های آسیا حضور پیدا نمی‌کنیم بلکه وارد جام جهانی خواهیم شد و تمامی بازیکنان از استانداردهای حداکثری برخوردار هستند و نمی‌توانیم دلخوش به ساق پای مهدی طارمی باشیم. انتظار هم نداشته باشیم که تمامی بازیکنان نتوانند قابلیت‌های خود را نشان دهند و به تیم کمک نکنند. به نظرم توجه بیشتر به قوای تهاجمی تیم ملی و داشتن استراتژی در این زمینه در کنار توانمندی فنی طارمی یا دیگر بازیکنان می‌تواند به تیم ملی کمک بیشتری کند و نباید تنها به هنرهای فردی یک بازیکن دل ببندیم بلکه در کنار ساختار دفاعی عالی در ساختار هجومی هم صاحب برنامه باشیم تا نتایج بهتری بگیریم.

**نکته‌ای قابل پنهان کردن نیست

چمنیان در مورد اینکه رقبای تیم ملی ایران از برنامه‌های آنالیز غافل نبودند و جزئیات بازی تیم کی‌روش را به دقت بررسی کردند، گفت: فوتبال امروز در اتاق شیشه‌ای برگزار می‌شود و هیچ نکته‌ای قابل پنهان کردن برای حریفان نیست. تدابیر فنی و تاکتیکی یک مربی می‌تواند کمک کند ولی تیم‌هایی که در مسابقات شرکت می‌کند با شناخت کافی نسبت به همدیگر در مسابقات حضور پیدا می‌کنند. تکنولوژی آن قدر پیشرفت کرده که می‌توان جزء به جزء شکل بازی حریفان را به دست آورد. ما با علم به این قضیه باید وارد رقابت‌ها شویم که تمام حریفان با چشم باز مقابل ما قرار می‌گیرند و نیاز داریم تا در مورد کیفیت عملکرد و بالا بردن استانداردهای عملکردمان کار کنیم. اگر این اتفاق بیفتد می‌توانیم امیدوار باشیم که نتایج خوبی کسب کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر