صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عضو هیأت علمی جایزه ادبی جلال به آنا خبرداد:

حضور بیش از ۲ هزار اثر در دوره پانزدهم جایزه جلال/ داوران مشخص شدند

از مهمترین موارد مطرح شده در نخستین گردهمایی اعضای هیأت علمی پانزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد، حاشیه کمتر، دقت نظر بیشتر و چینش داوران بود که به بحث گذاشته شد.
کد خبر : 812423

اکبر صحرایی از اعضای هیأت علمی پانزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد در گفت‌وگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری «آنا» درباره برگزاری نخستین جلسه هیات علمی جایزه که روز گذشته برگزار شد، اظهار داشت: نخستین جلسه اعضای هیأت علمی پانزدهمین دوره جایزه ادبی جلال با حضور «وجیهه سامانی» به عنوان دبیر علمی و علی رمضانی مدیرعامل خانه کتاب برگزار شد و در آن درباره موارد مهم بحث و گفت‌وگو صورت گرفت و در نهایت راهکار ارائه شد.

** دوری از حاشیه موضوع نخست هیات علمی جایزه جلال

وی در ادامه با بیان اینکه حضور در میان اعضای هیات علمی را برای نخستین بار تجربه می‌کردم، ابراز داشت: در جلسه روز گذشته پیرامون مباحثی، چون اعلام برگزیده‌ها و حواشی داوری و افراد معرفی شده به عنوان تقدیری بحث و اتفاق نظر صورت گرفت، در ادامه مسیر دبیر علمی و آقای رمضانی مدیرعامل خانه کتاب راهکار‌هایی را مطرح کردند و پیش بینی شد تا داوری‌ها امسال با فراغ بال بیشتری انجام شود.

** داوری جایزه جلال با فراغ بال بیشتر

به گفته این نویسنده، در سال‌های گذشته یکی از مشکلات داوران در بررسی آثار زمان بندی نامناسب و مدت کوتاه بود که در این صورت امکان داشت برخی آثار دیده نشوند، از این رو در جلسه روز گذشته این مهم مورد تاکید قرار گرفت تا زمان مناسبی در اختیار داوران قرار گیرد.

صحرایی در بخش دیگر سخنانش به چینش داوران اشاره و تصریح کرد: روز گذشته چینش داوران دوره پانزدهم صورت گرفت تا بر اساس اولویت بندی انتخاب شوند.  

** حضور بیش از ۲  هزار اثر در دوره پانزدهم جایزه جلال/ سهم داستان و رمان بیش از دیگران

این عضو هیأت علمی پانزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد درباره آثار مورد دقت نظر در این دوره گفت: تعداد آثار حدود ۲ هزار و ۶۰۰ اثر است که در چهار رشته مشخص شده، هرچند که بخش داستان و رمان نیم بیشتری از آثار را به خود اختصاص داده است.

وی در پایان به جمع بندی اشاره کرد و افزود: حاشیه کمتر، دقت نظر بیشتر و چینش داوران از مهمترین مباحث نخستین گردهمایی هیأت علمی پانزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد بود.

گفتنی است،  اکبر صحرایی نویسنده ادبیات دفاع مقدس و پایداری، چون «کتیبه‌های ژنرال» است که خود نیز با نگارش رمان «حافظ هفت» در پنجمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد به عنوان برگزیده انتخاب شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر