صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۹ - ۱۰ آبان ۱۴۰۱
در نشست خبری

انوشیروانی: در انتخابات شرکت می‌کنم/ دبیر فدراسیون وزنه‌برداری: بدهی زیادی داریم اما مرادی هیچ همکاری نکرد!

سرپرست فدراسیون وزنه برداری گفت: من فکر می‌کنم برای بعد از المپیک باید یک برنامه داشته باشیم و اگر قرار باشد نسل‌سازی اتفاق بیفتد بعد از المپیک باید انجام شود.
کد خبر : 812146

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری آنا، سجاد انوشیروانی در نشست خبری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نتیجه‌گیری در وزنه‌برداری زمان‌بر است، یک رشته رکوردی و سنگین است. من صحبت علی حسینی را تایید می‌کنم و در دو ماه نمی‌توان تیم را برای قهرمانی آسیا آماده کرد. باید از قبل برنامه‌ریزی دقیق برای مسابقات قهرمانی آسیا و جهانی می‌شد. یک عده از وزنه‌برداران از نسل قبل هستند و آن چنان انتظاری‌ از آنها نیست.در حال حاضر فدراسیون از الان برای بازی‌های آسیایی هانگژو و المپیک ۲۰۲۴ برنامه‌ریزی کند. مستمر نسل‌ها حمایت شوند و اردوی منظم داشته باشند تا به یک روند پایدار برسم.

** سهراب می تواند به امتیازات لازم برسد

وی ادامه داد: از روزی که در خدمت جامعه وزنه‌برداری هستیم، با تمام توان برنامه‌ریزی کردیم.اردوها را برای خانم‌ها و آقایان مرتب برگزار کنیم. تصمیم کادر فنی این بود که علی هاشمی از اردو برود اما سهراب مرادی از مفاخر وزنه‌برداری است، او چند سال پیش جراحی کرد و ایراداتی داشت که دوباره کتفش به مشکل خورد. مسابقات جهانی اولین گزینشی المپیک است اما ما ۵ گزینشی دیگر داریم که مهم‌ترین آنها دو مسابقه گزینشی است که سال آینده برگزار می‌شود. هر وزنه‌بردار حتی اگر یک گزینشی را از دست بدهد ممکن است دچار مشکل می‌شود. ولی سهراب یکی از وزنه‌برداران خوب ماست و می‌تواند به امتیازات لازم برسد.

** یکی از مشکلات جدی ما خالی بودن وزنه‌بردار در برخی اوزان است

او  در مورد پیشتوانه‌سازی در رده پایه اظهار داشت: برای پیشتوانه‌سازی باید به صورت مستمر برنامه‌ریزی کنیم و قهرمانان و استعدادها که در میادین مختلف خودشان را نشان می‌دهد برای آنها برنامه‌ریزی کنیم تا به تناوب به تیم‌ها اضافه شوند. ضمن اینکه وزنه‌برداری یک رشته پرخطر است و ممکن است وزنه‌بردار با مصدومیت مواجه شود.‌بنابراین باید به صورت مدوام پشتوانه‌سازی کنیم تا جایگزین شوند. الان یکی از مشکلات جدی ما در وزنه‌برداری خالی بودن وزنه‌بردار در برخی اوزان است. باید به این سمت برویم که در برخی اوزان که خالی هستیم پشتوانه‌سازی کنیم. الان حال وزنه‌برداری در خیلی از استان.ها خوب نیست.از ۳۱ استان ۲۳ استان در مسابقات استعداد برتر ورزشی شرکت کردند و این یک ضعف بزرگ است.
در مدتی که تمام قهرمانان بزرگ به فدراسیون آمدند و به ما کمک‌می.کنند تفکیک وظایف صورت گرفت. ما در تمام ابعاد اتفاق نظر داریم و هم سو برای کمک به رفع آنها داریم. در هر مجموعه‌ای باید از ظرفیت آن استفاده شود تا پتانسیل واقعی به سمت شرایط ایده‌ال و آرمانی نزدیک شویم.

** انوشیروانی در انتخابات وزنه برداری شرکت می کند

سرپرست فدراسیون وزنه‌برداری در مورد زمان برگزاری انتخابات عنوان کرد: انتخابات در اختیار وزارت ورزش است و آنها باید تصمیم‌بگیرند.این وظیفه خطیر را به خوبی امانت داری می‌کنیم. در ایامی که انتخابات کنفدراسیون آسیا برگزار می‌شود رایزنی کردیم تا نمایندگان ایران حضور پیدا کنند و کرسی به دست بیاوریم. این مسائل را به وزارت ورزش انتقال دادیم‌ در چند روز آینده هم بحث ثبت‌نام نامزدها و کمیسیون‌ها را دنبال خواهیم کرد.

خبرنگار آنا در مورد اینکه آیا خودش هم قصد دارد در انتخابات شرکت کند، سوال پرسید که مقامی دبیر فدراسیون وزنه برداری به جای انوشیروانی گفت: او در انتخابات شرکت می کند.


**  بانوان جدا شده از ایران پاسخگو نیستند

انوشیروانی در مورد شرایط بانوان و بازگشت دو ملی‌پوش ایران اظهار داشت: ارتباطاتی صورت گرفته و ما هم پیگیر بودیم. دستگاه های امنیتی و وزارت ورزش به ما کمک کردند تا قهرمانان را برگردانیم اما آنها پاسخگو نیستند و تصمیم خودشان را گرفتند. بانوان چند سالی است که به راه افتاده است. یک‌اتفاق معکوسی که در وزنه‌برداری افتاد و به جای اینکه زیرساخت‌ها را فراهم کنند و از استان‌ها شروع کنند ولی به یک باره تیم ملی تشکیل دادند. در حال حاضر الان در خیلی از استان‌ها تجهیزات و سالن وزنه‌برداری نداریم و به جای اینکه شرایط را فراهم کنیم تیم ملی را تشکیل دادیم. با این حال در تلاش هستیم تیم را حفظ کنیم و یکی از برنامه‌های اصلی ما در میان مدت این است که مشکلات سخت‌افزاری را حل کنیم. ما مصمم به برگزاری مسابقات و اردوها به صورت مستمر هستیم.‌

انوشیروانی مورد رکورد‌های بانوان عنوان گفت: من بارها گفتم وزنه‌برداری رشته رکوردی است و زمان می‌برد. بانوان ما الان رکوردهای خوبی دارند و حتی ما امیدوار هستیم بانوان ما با رکوردهایی که دارند برای المپیک موفق به کسب سهمیه شوند.

** در این برهه زمانی دستمان خالی است

سرپرست فدراسیون وزنه برداری تاکید کرد: ما دو نسل‌سازی در وزنه‌برداری داشتیم که در سال ۲۰۰۶ نتایج آن را دیدیم. پس از آن در سال ۲۰۱۰ دوباره نسل‌سازی کردیم که نتایج آن را دیدیم اما امروز در این برهه زمانی دستمان خالی است. چیزی که تحویل گرفتیم تهی است و باید روی تک گزینه‌ها سرمایه‌گذاری کنیم. الان فاصله در اوزان زیاد است و باید اردوهای مستمر در رده‌های پایه داشته باشیم.

** باید در المپیک به تک ستاره‌ها توجه کنیم

وی افزود: همچنین در استان‌ها باید تلاش کنیم تا سرمایه‌های وزنه‌برداری حفظ شوند و به لحاظ آمادگی دچار مشکل نشوند. ما نقط ضعف خودمان را می‌دانیم و مسابقات را مستمر برگزار می‌کنیم. رقابت‌های لیگ مناطق را اضافه کردیم تا استان‌ها بیشتر درگیر وزنه‌برداری شوند و به آمادگی برسند‌. من فکر می‌کنم برای بعد از المپیک باید یک برنامه داشته باشیم و اگر قرار باشد نسل‌سازی اتفاق بیافتد بعد از المپیک باید انجام شود. الان باید در المپیک به تک ستاره‌ها توجه کنیم و آنها را حفظ کنیم.

** دبیر سرپرستی فدراسیون وزنه برداری: بدهی زیادی داریم اما علی مرادی هیچ همکاری نکرد!

به گزارش آنا، در ادامه مقامی سرپرست دبیری فدراسیون وزنه‌برداری در مورد بدهی‌های گذشته فدراسیون وزنه‌برداری گفت: وضعیت وزنه‌برداری به کما رفته و امکانات وزنه‌برداری و وضعیت استان‌ها اظهرالشمس است و در خیلی از استان‌ها سالن‌های وزنه‌برداری تعطیل شده و به رشته‌های دیگر واگذار شده است. این مسائل به سوء مدیریت فدراسیون برمی‌گردد. تنها سالن استاندارد وزنه‌برداری هم در اختیار ما نیست و با تمام بذل و بخشش باز هم گرفتار بدهی هستیم. در حال حاضر ۷۵ درصد سالن وزنه‌برداری در اختیار بخش غیر است و تنها چند اتاق در اختیار ماست. یکی از بدهی‌های ما مربوط به سال‌های ۹۳ و ۹۴ است که تقریبا ۳ و نیم میلیارد است. بدهی‌ زیادی که به شرکت توسعه و تجهیز داریم که در تلاش هستیم با رایزنی آن را کاهش بدهیم. در پایان هر سال طبق اساسنامه فدراسیون‌ها باید مجمع برگزار کنند از ابتدای ورود تلاش کردیم این کار را انجام دهیم؛ اما مستلزم تغییر و تحول بود اما علی مرادی هیچ همکاری نکرد.‌خزانه‌دار قبلی فدراسیون وزنه‌برداری تمکین نکرد که اسناد مالی فدراسیون ارائه دهد؛ چون مستندات نداشتیم تقریبا در بازه زمانی کوتاه مدت تلاش کردیم حداقل مجمع فوق‌العاده برگزار کنیم تا فرایند برگزاری انتخابات را دنبال کنیم. فدراسیون هیچ منبع درآمدی ندارد و ابهامات زیادی در این فدراسیون از گذشته وجود داشته که ما در تلاش هستیم ابهامات را برطرف کنیم.

** مرادی با امضای برخی قراردادها می خواسته به فدراسیون بعدی ضربه بزند

وی اظهار داشت: مرادی به هیچ عنوان با پرسنل خود و حتی کادر فنی قرارداد نمی‌بست اما چند روز قبل از رفتنش با همه پرنسل و اعضای کادرفنی قرارداد یک ساله و سه ساله بسته است که مفاد آن هم مبهم است. او روزی که رفت ۱۱ ماه از دوره ریاستش مانده بود و قانون می‌گوید نباید در ماه‌های پایانی دوره ریاست عمل تعهدآور انجام دهد. این نشان می‌دهد او با هدف خاصی این کار را کرده است که به فدراسیون بعدی ضربه بزند. مرادی قبل از آمدن تیم جدید، قراردادهای با رقم ۱۲ میلیون بسته در حالی که فرد از بیرون آمده و تخصصی در وزنه‌برداری ندارد.این موضوعات خلاف قوانین و مقررات است و باید ساختار سازمانی را حفظ کنیم.

** همه مصائب مالی در فدراسیون وزنه بردای

به گزارش آنا، در ادامه انوشیروانی هم در مورد بدهی فدراسیون وزنه‌برداری گفت: ما از بدهی‌های وزنه‌برداری عاجز شدیم و به قدری موانع جلوی پای ماست که نتوانستیم اسپانسر بگیریم. در حال رایزنی هستیم. رایرنی‌هایی کردیم که با کمک بخش خصوصی اسپانسر بگیریم. تنها در یک فقره ۴ میلیارد و نیم به شرکت توسعه و تجهیز بدهکار هستیم و با ما فعلا قرارداد نمی‌بندند. سه و نیم میلیارد بدهی مالیاتی داریم که مالیات‌های مکرر دوره گذشته است که با رایرنی‌های با سازمان مالیاتی انجام دادیم رقم را کم کردیم. چندین سال مالیات حقوق پرنسل پرداخت نشده و روی هم انباشته شده است و فدراسیون در ایام قبل پرداخت نکرده و مشمول جریمه شده است، که با رایزنی‌ با سازمان‌مالیاتی توانستیم آن‌ را کم کنیم‌.

** هر چیزی در این رشته زیر صفر است


انوشیروانی خاطرنشان کرد: بزرگترین بدهی ما فقر استانی است. در هر استانی نیاز به ۴ الی ۵ میلیارد بودجه نیاز داریم تا وزنه‌برداری بلند شود. برخی استان‌ها سالن‌های بسیار نامناسب دارند که خودمان خجالت می‌کشیم به آن سالن‌ها برویم. رایزنی‌هایی که کردیم مصوبات خوبی گرفتیم و در حال تصویب است و امروز با رئیس کمیسیون مجلس جلسه داریم تا برای سال بعد از محل‌های مختلف که برای ورزش بودجه می‌آید، برای وزنه‌برداری بودجه بگیریم تا از بحرانها عبور کنیم وگرنه وزنه.برداری حالش بدتر خواهد شد. امکانات ما فقط در برخی استان‌‌ها خوب است و مابقی وضعیت بسیار نامناسب دارند. بیش از ۱۵ _ ۲۰ سال است که سالنی با تجهیزات باکیفیت در وزنه‌برداری نداریم. دنبال اعتباراتی هستیم که به یک باره مشکل تجهیزات وزنه‌برداری را حل کنیم. متاسفانه این مشکلات انتقال هم داده نشده و هر جا می‌رویم از مشکلات بی‌اطلاع هستند. فقر ما در برنامه‌ نداشتن و بی‌هدف بودن است. تا روزی که در فدراسیون هستیم ثانیه به ثانیه می‌دویم. درد وزنه‌برداری باید گفته شود.در اتاق‌های وزنه‌برداری یک اشتراک اینترنت نداریم. خوابگاه‌های ما وضعیت نامناسب دارد؛ هر چیزی در این رشته زیر صفر است. هیچ کدام از ما از کیفیت رکوردهای وزنه‌برداری راضی نیستیم اما فعلا بضاعتمان همین است.

** سلیمی، سرپرست نایب رئیس فدراسیون وزنه برداری: اینجا هستیم که آینده وزنه برداری را درست کنیم

به گزارش آنا، بهداد سلیمی سرپرست نایب‌رئیس فدراسیون وزنه‌برداری در مورد شرایط فعلی وزنه‌برداری گفت: ما اینجا هستیم که آینده وزنه‌برداری را درست کنیم. در مورد وظایفی که به من محول شده پیگیری مشکلات و مسائل تیم‌های آقایان را به من سپردند. الان درگیری ما بیشتر مربوط به بزرگسالان است. اما از ۲۰ آبان ماه اردوهای نوجوانان را آغاز می‌کنیم تا برای قهرمانی نوجوانان آماده شوند. در حد بضاعتمان هر کاری بتوانیم انجام می‌دهیم. به جوانان به استان‌ها فراخوان دادیم که یک سرمربی خوب هم انتخاب کردیم؛ نفرات را اعلام می‌کنند. در بخش بانوان هم یکسری بانوان به تیم ملی اضافه شدند. به دنبال این هستیم که یکسری نفرات را به تیم‌ها معرفی کنیم که ادامه دار باشد‌ و بتوانند جایگزین وزنه‌برداران باشند.

** ما نتوانیم کاری کنیم دیگر کسی نمی تواند کمک کند

وی گفت: من کاملا با این موضوع که جمع شدن بزرگان در رشته وزنه‌برداری می‌تواند ضربه بزند کاملا مخالف هستم‌، اگر ما نتوانیم برای این رشته کاری کنیم دیگر کسی نمی‌تواند کمک کند.

** علی حسینی:  من هم دوست داشتم قهرمان آسیا شوم اما بقیه هم تلاش می کنند

به گزارش آنا، سعید علی حسینی سرمربی تیم در مورد شرایط سنگین‌ وزن ها در اردوی تیم ملی گفت: علی داودی بعد از المپیک در هیچ مسابقه‌ای نبود و دلیل آن هم آسیب‌دیدگی کتف بود.در دو ماهی که من آمدم رکوردهایی که زده کاملا مشخص است. او در حرکت یک ضرب ۱۹۰ شروع کرد که روند رو به جلو است، خیلی از وزنه‌برداران عضو ثابت نبودند و ما آن‌ها را دعوت کردیم. چون نمی‌توانستیم از تیم بازی‌های اسلامی از همان وزنه‌برداران استفاده می‌کردیم. باید تیم جدید دعوت می‌کردیم. برخی وزنه‌برداران خود را برای لیگ آماده می‌کردند با این وجود شرایط خوبی را در این دو ماه پیدا کردند و به نظرم نتایج قابل قبول بود. من هم دوست داشتم تیمم قهرمان شود ولی باید این موضوع را هم در نظر بگیریم که کشورهای دیگر هم تلاش می‌کنند.

** انوشیروانی: روی داودی تمرکز کنیم می تواند از تالاخادزه عبور کند

انوشیروانی هم در مورد وضعیت سنگین‌وزن خاطرنشان کرد: باید با داشته‌های فعلی به سمت المپیک برویم ، ولی باید برای بعد از المپیک برنامه‌ریزی خوبی داشته باشیم تا بتوانیم در اوزان مختلف و به ویژه فوق سنگین مقتدر شویم. البته امروز با پدیده‌ای به نام تالاخادزه روبرو هستیم ، اما عقب نشینی نمی‌کنیم و این پتانسیل وجود دارد که علی داوودی به رکوردهای خوبی برسد. اگر روی داودی تمرکز کنیم ، می‌تواند  از نماینده ارمنستانی تیم بحرین عبور کند. می‌خواهیم ایران دوباره در فوق سنگین اقتدار را پیدا کند.

** اسم رضازاده را برای انتخابات کنفدراسیون آسیا می دهیم
 
انوشیروانی همچنین تاکید کرد: وظیفه داریم از رضازاده حمایت کنیم. اسم او را برای انتخابات کنفدراسیون آسیا می‌دهیم. حضور او می‌تواند به ما در این مسیر کمک کند. در مسابقات قهرمانی آسیا در بحرین وقتی رضازاده به عنوان عضوهیئت اجرایی حضور داشت بازتاب آن را دیدیم.

** علی حسینی: خبر ندارم حقوقی چه نامه اعتراضی داده است

سعید علی حسینی در مورد نامه اعتراضی امیرحقوقی گفت: حقوقی جزو وزنه‌بردارانی بود که به سمت اعتراضات و مطالبه‌گری در مورد وضعیت گذشته فدراسیون بود؛ من از او انتظار داشتم که دیگر به گذشته برنگردد. در اردوها هم از عملکردش ناراضی بودم، با او صحبت کنم که اگر قصد دارد همچنان تفکرات خودش را داشته باشد؛ باید از وزنه‌برداری دور شود. ما در دسته ۱۰۲ وزنه‌بردان دیگری داشتیم که با حقوقی صحبت کردم و در دسته ۱۰۲ جایی ندارد و به دسته ۱۰۹ بیاید تا برای آسیایی یک شانس دیگر داشته باشد، اما حقوقی این موضوع را قبول نکرد و حتی باقری با او صحبت کرد که چرا سرمربی چنین نظری دارد اما او سرپیچی کرده است. در نهایت برای مسابقات جهانی هم او را به اردو دعوت کردم اما نیامد و خبری هم ندارم که چه نامه‌ای اعتراضی داده است.

**  منتظر ویزا هستیم

سعید علی حسینی در مورد اعزام وزنه‌برداران به جهانی گفت: در آخرین جلسه کمیته فنی بیشتر تمرکز روی ۸۹، ۱۰۲ و +۱۰۲ برای المپیک است که دو نفر در این دسته باشند. بقیه وزن ها هم در اردو باید باشند، کسانی که شانس کسب مدال دارند.

وی گفت: ما از الان می‌دانیم در دسته‌های ۸۹، ۱۰۲ و فوق سنگین می‌توانیم سرمایه گذاری کنیم و نیم نگاهی هم به دسته ۶۱ و حافظ قشقایی داریم. از الان هم مشخص است که کدام مسابقات مهم است.

وی در مورد صدور پاسپورت و ویزا گفت: انقضای پاسپورتم‌‌ تمام شده و بعد از بحرین به فدراسیون انتقال دادم و به اردبیل رفتم اما اعلام کردند که باید خودم باشم و پیگیری کردم و پاسپورتم هم آماده است. باید منتظر ویزا باشیم.

** نایب‌رییس بانوان: در بخش بانوان به شدت فقر مربی و داور داریم

به گزارش آنا، کوهرنگی در مورد شرایط وزنه‌برداری بانوان گفت: در فدراسیون وزنه‌برداری برابری جنسیتی حتما اعمال می‌شود. چون بانوان عقب‌تر بودند و دیرتر شروع کردیم اما واقعیت این است که دو سال به خاطر کرونا هیچ رویدادی نداشتند. در دوره انوشیروانی عملا وزنه‌برداری بانوان تعطیل بود و برای احیای آن خیلی کمک کردند. باقری بر سر تمرینات خیلی صبوری می‌کند و نکات تکنیکی را به آنها می‌گوید طوری که بانوان ما این احساس را ندارند که ضعیف هستند. ما به شدت فقر مربی و داور داریم؛ کلاس‌های آموزشی از هفته آینده برگزار می‌کنیم.ضمن اینکه این اجازه به ما داده شد تا از مربیان ادواری استفاده کنیم و آموزش ببینند و در استان‌های خود آن را ارائه دهند.الان وزنه‌برداران ما هیچ گله‌ای ندارند چون می‌دانند ما بهترین‌ها را برای آنها فراهم می‌کنیم.

** سلیمی:  امیدواریم کرسی کمیسیون ورزشکاران را بدست آوریم

بهداد سلیمی همچنین در مورد کسب کرسی در کمیسیون ورزشکاران گفت: امیدواریم کرسی کمیسیون ورزشکاران را به دست آوریم. این کمیسیون مهم‌ترین و تاثیرگذارترین کرسی است. اما رقابت بسیار سخت است. از هر قاره یک آقا و یک خانم به این کمیسیون راه پیدا می‌کنند و وزنه‌برداران شاخص هم هستند. ما هم یک سری برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری داریم که بتوانیم به این کرسی برسیم. به دست آوردن کرسی کمیسیون ورزشکاران برای ما مهم است؛ چرا که از سه صندلی هیئت اجرایی یک صندلی آن برای کمیسیون ورزشکاران است و امید داریم به این کرسی برسیم تا در تصمیمات حیاتی نقش داشته باشیم.

** باقری:
برخی کارها در بخش بانوان غلط و مضر بود

کوروش باقری مدیر تیم های ملی وزنه‌برداری درباره شرایط بانوان گفت: پتانسیل زنان زیاد است و تردید ندارم در آینده به موفقیت مردان می رسند و حتی بهتر می شوند. شرایط بانوان با مردان متفاوت است. راه زیادی داریم البته پتانسیل آن‌ها زیاد است و حتی اعتقاد دارم در آینده می توانند موفق تر از مردان عمل کنند.جای تشکر دارد که کار بانوان در فدراسیون قبلی استارت خورد. کارهایی انجام شده بود که برخی غلط بود و برخی کارها مضر بود.

** 8 سال است هیچ تجهیزاتی به وزنه برداری اضافه نشده است

وی در مورد نیروی انسانی در وزنه‌برداری بانوان گفت: برخی ها اعتراضاتی داشتند، رکورد گیری گذاشتیم اما تعداد زیادی نیامدند که نشان می دهند وزنه‌برداری زنان خیلی گسترش پیدا نکرده است. در بانوان امکاناتی نداریم. ما کمبود وزنه‌بردار داریم . با تمام احترامی که مربیان زحمتکش دارم اما یک مربی باید خودش زیر وزنه سنگین رفته باشد و در مسابقات مهم شرکت کرده باشد تا بهتر بتواند اثرگذار باشد. مجبوریم در قسمت هایی کار کنیم که وقت و انرژی ما را می گیرد. به لحاظ زیرساخت و تجهیزات مشکلات ما زیاد است. الان نزدیک به ۷ تا ۸ سال است که هیچ تجهیزاتی به وزنه‌برداری اضافه نشده است.

** هورا نمی کشیم اما خوشحالیم

باقری با اشاره به کسب مدال طلا در وزنه‌برداری زنان در قهرمانی آسیا گفت: سه مدال طلای ارزشمند کسب شد اما رکورد برای من مربی مهم‌تر است. هورا نمی کشیم اما خوشحالیم و اما این واقعیت وجود دارد که در بخش بانوان رکوردها پایین است و فاصله ۱۵- ۲۰ کیلوگرمی با نفرات برتر آسیا و جهان داریم؛ با این حال به همین شکل پیش برویم ۱۸ ماه آینده مقداری فاصله کم می کنیم و کسب سهمیه هم دور از دسترس نیست. معتقدم اگر نگاه به مدال و کسب سهمیه المپیک نباشد، حضورمان بی فایده است.
او در مورد تعداد نفرات اعزامی به قهرمانی جهان کلمبیا تاکید کرد: اگر همه خوب باشند هر هفت نفر می روند اما خود من فکر می کنم با دو، سه نفر شرکت کنیم. افزایش رکورد برای ما مهم است.


** هیچ وقت فکر نمی کردم فدراسیونی ببینیم که به سال ۱۹۹۴ برگشته باشد

باقری در مورد شانس دختران برای کسب سهمیه المپیک پاریس گفت: خیلی سخت است از الان پاسخ دهیم چون شرایط دختران متفاوت است‌. اگر الهام حسینی ۱۰ سال زودتر شروع می کرد، اتفاقات خوبی می افتاد. کسب سهمیه دور از دسترس نیست، اما انسجام قوی می خواهد. مشکلات قبلی باعث شده تا تمرکز فدراسیون روی برخی مشکلات دیگر باشد. من هیچ وقت فکر نمی کردم فدراسیونی ببینیم که به سال ۱۹۹۴ برگشته باشد. البته شاید آن موقع شرایط یک مقدار بهتر بود. با این حال امیدوارم انوشیروانی و سلیمی کمک کنند که در حوزه فنی دچار نقصان نباشیم. تردید ندارم شرایط رکوردی بانوان خیلی زود مثل مردان می شود اما باید زیر ساخت ها فراهم شود. دوست داشتیم ۳۱ سالن ساخته شده را ببینیم اما هر چه می بینیم، ۳۱ سالن را نمی بینیم.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر