صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۹ - ۰۸ آبان ۱۴۰۱
معاون وزیر راه خبر داد

هدف‌گذاری ۲۰ میلیون تن کالای ترانزیت در سال با کشور‌های آسیای مرکزی

معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی گفت: در اجلاس ۲+۶ که ماه گذشته در تهران برگزار شد، هدف نهایی این اجلاس، ترانزیت ۲۰ میلیون تن در سال از ایران با کشور‌های آسیای میانه مورد بررسی قرار گرفت.
کد خبر : 811850

به گزارش گروه اقتصاد و کارآفرینی خبرگزاری آنا، شهریار افندی‌زاده در خصوص دیدار با دبیرکل اتحادیه اقتصادی اوراسیا که ۴ آبان ماه ۱۴۰۱ در تهران برگزار شد گفت: ماه گذشته اجلاس ۲+۶ در تهران برگزار شد که هدف نهایی این اجلاس دستیابی به ترانزیت ۲۰ میلیون تن کالا در سال با کشور‌های آسیای مرکزی بود و در برنامه کاری کشورمان قرار گرفت.

وی با بیان اینکه ایران در موقعیت بسیار مناسبی برای توسعه ترانزیت برای کشور‌های اوراسیا بوده و در حال تلاش برای توسعه انواع روش‌های حمل و نقلی از جمله دریایی، ریلی و ... است، عنوان کرد: مهمترین کریدور مورد توجه آسیای مرکزی و ایران کریدور شمال-جنوب است که می‌تواند آسیای مرکزی را به آب‌های آزاد دنیا متصل کند.

معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: برای رسیدن به استفاده حداکثری از ظرفیت کریدور شمال-جنوب تکمیل خط راه آهن رشت-آستارا به طول ۱۶۲ کیلومتر مورد توجه ویژه ایران قرار دارد که در حال تکمیل مستندات جهت شروع مراحل اجرایی کار است و در صورت تکمیل این حلقه مفقود ریلی، ایران به صورت مستقیم از طریق ریل به آذربایجان و روسیه متصل می‌شود.

افندی‌زاده بیان کرد: طی تفاهم دوجانبه‌ای که با ترکمنستان برقرار شد مرز این کشور برای ترانزیت کالا از ایران بازگشایی شده و تعرفه‌های ترانزیت کاهش پیدا کرده و علاوه بر مرز سرخس، مرز اینجه برون هم مورد توجه قرار گرفته و کالا از طریق ریل و جاده وارد ایران می‌شود.

وی ظرفیت حمل و نقل ایران و اوراسیا را بسیار زیاد خواند و گفت: کشور ایران نیز جهت توسعه همکاری آمادگی لازم را دارد و از پیشنهاد کشور‌های اوراسیا جهت راه اندازی قطار از منطقه ویژه اوش در قرقیزستان به بندرعباس و نیز ایجاد بندر فرامرزی در بندرعباس برای کشور‌های اوراسیا استقبال می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر