صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۲۹ - ۱۰ آبان ۱۴۰۱
مدیر توسعه و ارتباطات صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد به آنا خبر داد؛

تأمین اعتبار پروژه‌های برون‌دانشگاهی استارت‌آپ‌ها

حامد حاجی‌پور عنوان کرد: صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی هزینه‌ پروژه‌های برون‌دانشگاهی اداره‌کل ارتباط با صنعت دانشگاه برای استارت‌آپ‌ها و شرکت‌ها را تأمین می‌کند.
کد خبر : 811827

حامد حاجی‌پور مدیر توسعه و ارتباطات صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در تبریز اظهار کرد که این نمایشگاه در سطح نمایشگاه‌های کشوری مانند نانو و ... از لحاظ تخصصی و گستره زون‌های مختلف در حد بسیار مطلوبی قرار داشت و براساس ارتباطی که در صندوق پژوهش با شرکت‌ها داریم، شرکت‌های مختلفی از نقاط مختلف کشور به‌خصوص شهرهای آذربایجان حضور داشتند.

وی عنوان کرد: حضور دانش‌آموزان فناور و نخبه در نمایشگاه ربع رشیدی کاملاً ملموس بود و در زون فناوری که اکثر غرفه‌هایشان جالب توجه بود، نقش بسزایی داشتند. حضور شرکت‌هایی که به نحوی وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی هم بودند، بسیار پررنگ بود و مراکز رشد، سرای نوآوری و وزن فناورانه دانشگاه کم‌کم در اکوسیستم نوآوری کشور جای خود را پیدا می‌کند.

مدیر توسعه و ارتباطات صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تشریح کرد: این دانشگاه طی چهار دهه در بستر آموزش عالی کشور بار عظیمی از دوش حاکمیت برداشته و متأسفانه تا زمان راه‌اندازی صندوق هیچ حمایت مالی از سوی حاکمیت نداشته است. این صندوق نخستین نهاد مالی است که خاستگاه اصلی‌ آن کمک به فناوران و نخبگان علمی کشور است.

حاجی‌پور توضیح داد: تمام صندوق‌های پژوهش دانشگاهی در سطح کشور سابقه کمتر از ۲۰ سال دارند و با ماده‌ای که در قانون چهارم برنامه توسعه آورده شده به‌عنوان یک نهاد مالی تأمین‌کننده نیاز‌های مالی فناوران و نخبگان کشور رسماً معرفی شده است. تمام شرکت‌هایی که در مراکز رشد و سرا‌های نوآوری کشور فعالیت می‌کنند و با این مراکز در ارتباط هستند، خدمات ارائه خواهند داد.

وی اضافه کرد: در نمایشگاه تخصصی ربع رشیدی از تمام شرکت‌ها به‌خصوص دانشگاه آزاد اسلامی دعوت می‌کنیم چنانچه در موضوع ضمانت‌نامه دچار مشکل هستند، کمک خواهیم کرد. اطلاعات کامل خدمات ما در سایت www.azadfund.ir قابل دسترسی است و واحدهای توسعه و ارزیابی آماده ارائه مشاوره وراهنمایی در تمام این مسائل هستند.

** تحقق ایده فناورانه دانشگاهیان با تکیه به هزاران تجهیز کارگاهی و آزمایشگاهی

مدیر توسعه و ارتباطات صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر طهرانچی از سال ۱۳۹۷ و تدوین سند تحول و تعالی، افق روشنی ترسیم کرده و قصد دارد در زیست بوم آموزش عالی کشور به‌عنوان بستری برای دانشگاه نسل چهارم و دانشگاه حل مسئله و کارآفرین فعالیبت کند؛ بنابراین برای تحقق این اهداف زیرساخت‌های کاملی نیاز داریم که در معاونت تحقیقات دانشگاه فراهم شده است.

حاجی‌پور افزود: دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیئت علمی با استفاده از زیرساخت‌هایی که از طریق شبکه پژوهش و اداره‌کل آزمایشگاه‌ها دارند به هزاران تجهیز کارگاهی و آزمایشگاهی و  تحقق ایده فناورانه خودشان متکی‌اند. حال بستری مهیا شده تا دانشجویان در محیطی بیزینس خودشان را از طریق مراکز رشد انجام دهند و از منتورینگ‌های فناوری کسب و کار استفاده کنند.

وی بیان کرد: در موضوع دریافت پروژه‌های برون‌دانشگاهی، اداره‌کل ارتباط با صنعت و دفاتر ارتباط با صنعت باید پروژه‌های خوبی را از سطح صنایع و نهادهای دولتی برای استارت‌آپ‌ها و شرکت‌ها داشته باشند.

مدیر توسعه و ارتباطات صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد: در حلقه آخر، صندوق، تأمین هزینه‌های اعتباری و ریالی آنها را برعهده خواهد داشت به‌طوری‌که هر نهادی در اکوسیستم نوآوری دانشگاه در جای خودش قرار گرفته تا اگر یک دانشجوی تحصیلات تکمیلی یا کارشناسی با ایده خود می‌تواند در این بستر به شکوفایی و شرکت‌داری برسد.

انتهای پیام/

ارسال نظر