صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۹ - ۰۸ آبان ۱۴۰۱

چند دلیل بر انتخاب وکیل خانواده/ شرایط انتخاب وکیل خانواده

برخی از زوجین پس از سپری کردن اختلافات زناشویی به این نتیجه می رسند که بصورت توافقی و با عنوان طلاق توافقی جدا شوند، و بعد از توافقات اولیه به وکیل طلاق توافقی مراجعه می کنند تا این پروسه را بسیار سریعتر و آسان تر برای زوجین پیش ببرد. در این مقاله قصد داریم درباره ویژگی‌ها و وظایف وکیل طلاق توافقی به عنوان یک وکیل متخصص خانواده صحبت کنیم.
کد خبر : 811750

به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا، حمیرا پارسا وکیل طلاق توافقی این گونه به شرح این مقاله می پردازد: خانواده گروهی از افراد می باشند که از طرق مختلف از جمله: هم خونی، رابطه سببی ارتباط دارند و در کنار هم زندگی مشترک را دنبال می کنند و از آن به عنوان اولین مکانی که افراد از بدو تولد به آن وارد می‌شوند،و در کنار هم زندگی را سپری می کنند که خانواده نیز طبیعتا دچار اختلافات و مشکلات بسیاری در کنار یکدیگر می شوند. زوجین نیز از این امر مستثنی نیستند که در مواجه با اختلافات زناشویی و عدم حل این بحران به وکیل خانواده مراجعه می کنند تا وکیل خانواده با توجه به نوع خواسته اعم از طلاق، نفقه، مهریه، حضانت فرزندان، استرداد جهیزیه، تمکین و نشوز، فسخ نکاح و غیره قدم بردارد. برخی از زوجین پس از سپری کردن اختلافات زناشویی به این نتیجه می رسند که بصورت توافقی و با عنوان طلاق توافقی جدا شوند، و بعد از توافقات اولیه به وکیل طلاق توافقی مراجعه می کنند تا این پروسه را بسیار سریعتر و آسان تر برای زوجین پیش ببرد. در این مقاله قصد داریم درباره ویژگی‌ها و وظایف وکیل طلاق توافقی به عنوان یک وکیل متخصص خانواده صحبت کنیم.

چرا به بهترین وکیل خانواده احتیاج داریم؟

پیش از اینکه به پاسخ و بررسی این سوال بپردازیم بهتر است کمی در مورد مشاوره حقوقی صحبت کنیم. ما همواره به تمامی کسانی که با مشکلات حقوق و یا دعاوی خانواده مواجه می شوند، این است که، پیش از هر اقدام حقوقی از مشاوره حقوقی با یک وکیل بهره مند شوند تا با بررسی تمامی جوانب و موضوعات مطروحه برای کسب نتیجه مطلوب بهترین تصمیم را بگیرند تا از انتخاب پروسه اشتباه و متحمل شدن هزینه های بسیار جلوگیری شود. دریافت مشاوره حقوقی می تواند کمک شایانی در دریافت اطلاعات حقوقی بسیار سودمند و همچنین در نشان دادن توانایی و تسلط وکیل به امور حقوقی و اتخاذ تصمیم مبنی بر انتخاب وکیل طلاق خوب مثمرثمر باشد. حضور وکیل طلاق توافقی در تمامی مراحل انجام طلاق با توجه به علم و آگاهی حقوقی، تجربه و تسلط بالای وکیل به تمامی قوانین مرتبط با پرونده می تواند کمک شایانی یه زوجین نماید تا بدور از تنش های روانی و هزینه های اضافی و ... روند پرونده طلاق را به پایان برسانند.

دعاوی خانواده یکی از دعاوی حقوقی حساس و پراهمیت می باشد که باید وکیل موردنظر با اتکا به تخصص و تجربه رسیدگی این نوع دعاوی را طرح و رسیدگی نماید.

هر آنچه در مورد وکیل طلاق توافقی باید بدانید

اطلاعات بسیاری لازم است تا در مورد وکیل طلاق توافقی بدانیم تا انتخابی آگاهانه داشته باشید. توانمندی های یک وکیل جهت انجام طلاق توافقی با اتکا به علم حقوقی و تجارب امور حقوقی لازم است تا نتیجه ای مثبت حاصل شود و این خواسته مهم موکلین می باشد. حمیرا پارسا وکیل خانواده این چنین توضیح می دهد: بسیاری از زوجین بارها برای حل مشکلات زناشویی و پایان دادن به آن، نگاهی به طلاق توافقی دارند، اما از جزئیات آن آگاه نیستند‌ و برای اگاهی از جزئیات مراجعه به یک وکیل را لازم می دانند. به طور کلی برای آگاهی از مقررات و قوانین مربوط به طلاق توافقی، شرکت در جلسه مشاوره با حضور وکیل طلاق توافقی ضروری می باشد. از موضوعات مهم و قابل ذکر که زوجین باید توافق کنند: مهریه، پرداخت نفقه، حضانت و ... ی باشد. توافق در زمینه مهریه به این صورت می باشد که گاهی توافق بر سر بخشیدن کل مهریه و یا قسمتی آز مهریه توسط زوجه می باشد، در واقع امکان دارد زن مهریه‌اش را کامل ببخشد یا مقداری از آن را دریافت کند یا مرد کل مهریه همسرش را به صورت نقدی یا اقساطی بدهد و در نهایت از هم جدا شوند. وکیل طلاق توافقی وظیفه انجام امور مربوط به طلاق توافقی در دادگاه به عنوان نماینده زوج و یا زوجه بر عهده دارد و امور طلاق توافقی زوجین را پیگیری می کند. حضور وکیل طلاق توافقی برای زوجینی که امکان و وقت حضور در جلسات دادگاه را ندارند، بسیار ارزشمند است و باعث می‌شود که مدت زمانی که برای دریافت گواهی عدم امکان سازش نیاز است، به میزان زیادی کاهش یابد. در انتخاب وکیل طلاق توافقی زوجین باید از تجربه و توانایی‌های وکیل مطمئن باشند.

مشاوره طلاق توافقی با وکیل مجرب

همانطور که اشاره کردیم پیشنهاد ما به زوجین قبل از هر اقدام حقوقی، دریافت مشاوره حقوقی با یک وکیل مجرب جهت دریافت اطلاعات کامل حقوقی می باشد. در صورتی که اطلاعات کاملی از پروسه انجام طلاق توافقی داشته باشند، قطعا در این مسیر با تنش های کمتری مواجه خواهند شد و روند انجام کار راحت تر و سریعتر انجام خواهد شد. وکیل با ارئه راهکارهای حقوقی در راستای پیش بردن پروسه انجام طلاق، زوجین را از مشکلات و هزینه های احتمالی آگاه خواهد کرد. علی ایحال بهتر است با توجه به پیچیدگی های امور حقوقی زوجین برای انجام طلاق توافقی از وکیل مجرب و با تجربه استفاده کنند.

مراحل طلاق توافقی

زوجین در طلاق توافقی باید مراحل زیر را طی کنند:

*مشاوره با وکیل طلاق توافقی برای اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق
*تحویل دادخواست طلاق توافقی
*تعیین زمان رسیدگی به پرونده در دادگاه
*حضور وکیل طلاق توافقی در دادگاه
*حضور زوجین یا وکیل طلاق در واحد مشاوره دادگاه
*حضور مجدد وکیل طلاق توافقی در دادگاه

بعد از اتمام مراحل طلاق توافقی و دریافت گواهی عدم امکان سازش، وکیل بار دیگر باید به دادگاه خانواده مراجعه کند تا قاضی پس از بررسی پرونده و نکات قید شده در متن توافق نامه و موارد دیگر، رای خود را بر اساس گواهی عدم امکان سازش اعلام کند و در مرحله آخر طلاق توافقی، زوجین یا وکیل آن‌ها با دردست‌داشتن گواهی عدم امکان سازش، به یکی از دفاتر طلاق مراجعه کرده و برای جاری‌شدن صیغه طلاق اقدام کنند. در این مرحله زندگی مشترک زوجین به اتمام می‌رسد.

طلاق توافقی چقدر طول می کشد؟

در پاسخ به این سوال باید این نکته را در نظر گرفت که، زمان اتمام طلاق توافقی به خیلی از موارد از جمله: تاریخ ثبت دادخواست طلاق توافقی ، شعبه مربوطه و ...بستگی دارد.

بطور کلی از ده روز آخر ماه با توجه به ارائه امار توسط شعب دادگاه، هیچ گونه ارجاعی صورت نمی گیرد ،پس به همین دلیل اگر از تاریخ بیستم تا یکم ماه بعد دادخواست خود را ثبت کنید، پروسه رسیدگی کمی زمان بر خواهد بود.

در ادامه پاسخ به سوال طلاق توافقی چقدر طول می کشد، ذکر این نکته ضروری است که با توجه به نواقصی که در وکالت نامه های زوجه که از زوج در دفاتر اسناد اخذ شده است  از جمله: زوجه از زوج(زن از مرد) در وکالت در طلاق حق اسقاط تجدید نظر و فرجام خواهی را ندارد.

تعدادی از شعب خانواده به این مسئله واکنش نشان داده و بعد از صدور رای طلاق توافقی، قطعیت آن به ۴۴ روز بعد موکول خواهد شد و بعد از طی شدن ۴۴ روز در صورت عدم اعتراض هر یک از زوجین امکان ثبت طلاق میسر خواهد بود.

جلسه مشاوره طلاق توافقی

یکی از پراهمیت ترین بخش از پروسه طلاق توافقی، مشاوره طلاق می باشد. با توجه به اهمیت بالای این جلسات، حضور زوجین دراین جلسات ضروری است، زیرا بسیاری از اختلافات زناشویی با مشاوره خوب قابل حل می باشد و این یعنی جلوگیری از فروپاشی بنیان یک خانواده. با توجه به آسیب های اجتماعی بالای زوجین و فرزندان آنها بعد از انجام طلاق، جلسات مشاوره آگاه سازی های بسیاری در این راستا صورت می دهد. آگاهی و حل مشکلات سطحی زوجین باعث پیشگیری از طلاق ها می شود، و این امر با حضور در جلسه مشاوره میسر است.

مشاوره طلاق توافقی چگونه است؟

با توجه به الزام حضور زوجین در جلسه طلاق توافقی، مشاوره طلاق ابتدا اقدام به شنیدن اظهارات زوجین می نماید و با اتکابه اطلاعات بدست آمده به مشاوره زوجین بپردازد و با هدف حل مشکل و رفع سوتفاهم مانع از طلاق و آسیب های اجتماعی بعدی شود. در ادامه اگر زوجین همچنان اصرار به جدایی داشته باشند، نامه مشاوره برای طلاق یا همان گواهی عدم انصراف از طلاق را صادر می‌نماید.

نتیجه گیری

در این مقاله با دلایل تصمیم زوجین بر طلاق توافقی، ویژگی های مشاوره حقوقی با وکیل و مراحل طلاق توافقی آشنا شدیم. مشاوره حقوقی قبل از هر اقدامی، پیشنهاد ما به زوجین می باشد و جهت انجام پروسه طلاق توافقی داشتن وکیل طلاق توافقی می تواند کمک شایانی به زوجین نماید. قوانین حقوقی دارای ظرافت و پیچیدگی های حساسی می باشد، و داشتن یک وکیل مجرب و با تجربه برای پیشبرد امور حقوقی، ضروری است.

می توانید مطالب روز حقوقی و مشاهده پرسش و پاسخ های مفید حقوقی را در وب سایت حقوقی حمیرا پارسا وکیل یوسف اباد مشاهده نمایید.

انتهای پیام/

برچسب ها: طلاق توافقی
ارسال نظر