صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

اعزام هیات های فرهنگی، هنری و رسانه ای به تهران و باکو

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با معاون بین الملل رییس جمهور آذربایجان گفت: ملت ایران و آذربایجان دارای اشتراکات فراوان فرهنگی هستند و آیین‌های سنتی، دین، مذهب و ... تعاملات بیش از گذشته در همه عرصه‌ها به ویژه در حوزه رسانه را می‌طلبد.
کد خبر : 810661

به گزارش  گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، محمدمهدی اسماعیلی که به منظور شرکت در دوازدهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشور‌های اسلامی به ترکیه سفر کرده بود، روز گذشته با حکمت حاجی اف، معاون بین الملل رئیس جمهور آذربایجان دیدار و گفتگو کرد.  

وی گفت: خوشحالیم که در یک سال گذشته چند ملاقات بین روسای جمهور دو کشور و سایر مقامات انجام شده است و روابط حسنه دو کشور رو به گسترش است.  

اسماعیلی افزود: رییس جمهور اسلامی ایران همواره تاکید دارند تا ارتباطات فرهنگی مان را با آذربایجان گسترش دهیم. کمتر از یک ماه گذشته نیز معاون فرهنگی من در این راستا با سفر به باکو  در نمایشگاه کتاب شرکت کرد. مردم ایران و آذربایجان علاقه بسیاری به هم دارند و ما هم باید تعاملات فرهنگی مان را گسترش دهیم.  

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مقوله آموزش واعزام هیات‌های فرهنگی و رسانه‌ای به دو کشور اشاره کرد و گفت: بخش قابل توجهی از مردم ما مسلط به زبان شما هستند و زبان ترکی مشترک بین آذری زبان‌های ما و مردم شماست. موسیقی آذری و حتی نغمات آیینی مشترک داریم. اعزام هیات‌های رسانه‌ای و فرهنگی برای گسترش تعاملات و استفاده از تجربیات دو کشور مفید فایده خواهد بود.  

 حکمت حاجی اف، معاون بین الملل رئیس جمهور آذربایجان نیز در این دیدار ضمن ابراز علاقه شدید خود، مردم و مقامات کشورش به ملت و دولت ایران گفت: تمامی نکات مطرح شده از سوی شما را قبول دارم. علاوه بر تعاملات فرهنگی، مراودات اقتصادی چه در حوزه حمل و نقل و چه صادرات و واردات بین دو کشور جاری است و اتصال راه آهن شمال به جنوب و پل اتصال به نخجوان به همراه دیگر امور عمرانی و اقتصادی نشانگر عمق روابط ما است.  

وی افزود: متاسفانه در جنگ میان آذربایجان و ارمنستان و مناطق اشغال شده شاهد نابودی بخشی از بنای تاریخی کشورمان بودیم و امیدواریم در دوران پسا جنگ بتوانیم به احیای آثار تاریخی و فرهنگی مان اهتمام ورزیم.  

معاون رییس جمهور آذربایجان و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کشورمان در پایان به اعزام هیات‌های فرهنگی و هنری به دو کشور تاکید کردند.  

گفتنی است، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بامداد امروز یکشنبه پس از شرکت در دوازدهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشور‌های اسلامی به کشور بازگشت.

سازمان همکاری اسلامی (OIC)، دومین سازمان بین دولتی پس از سازمان ملل متحد است که با عضویت ۵۷ کشور به گسترش بیش از چهار قاره است. سازمان صدای جمعی جهان اسلام و تضمین برای حفاظت و حمایت از منافع جهان اسلام در روح ترویج صلح بین‌المللی و هماهنگی میان افراد مختلف جهان است و اجلاسیه وزرای اطلاع‌رسانی این سازمان تاکنون یازده دوره آن برگزار شده است و دوازدهمین دوره آن در استانبول ترکیه برگزار شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر