روی پرندههای شناسایی دشمن اخلال ایجاد کردیم
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، افشین نادری شریف معاون امور صنعتی و تحقیقاتی وزارت دفاع درباره اینکه آیا نمایشگاه پیام خاصی را به منطقه و کشورهای همسایه ارسال کرد یا خیر، گفت: دشمن روی تسخیر آسمان سرمایهگذاری هنگفتی کرده و نقطه برتری خود را در آسمان جستجو می کند؛ در راهبردهای دکترین دفاعی دشمن این است که اگر بتواند آسمان را تسخیر کند، احتمال پیروزی بیشتر خواهد بود؛ دشمنان روی این مسئله مانور می دهند و چندی پیش هم رژیم اشغالگر قدس ادعای بی اساس کرده که در آسمان ایران نفوذ کرده است.
وی ادامه داد: با نمایش این تجهیزات، انواع و اقسام رادارهای کشف و شناسایی و سامانه های پدافند هوایی، این پیام را برای دشمن ارسال کردیم که ادعای دشمن از روی عجز و ناتوانی است و آسمان ایران به گونه ای نیست که به راحتی قابل نفوذ باشد و یک پرنده دشمن بتواند وارد بشود و هیچیک از سیستم های شناسایی ما متوجه نشوند.
معاون وزیر دفاع تاکید کرد: ما توانستیم روی پرنده های شناسایی دشمن در فاصله ۴۰۰ کیلومتری اخلال ایجاد کنیم؛ دشمن هم میداند که این دانش در صنعت دفاعی جمهوری اسلامی به دست آمده و نهادینه شده است؛ وی در همین زمینه افزود: دشمن به توانمندی های ما آگاه است و میداند اگر خطایی مرتکب شود ده برابر آن ضربه خواهد خورد و هزینه پرداخت خواهد کرد.
**کشورهای صاحب تکنولوژی درخواست خریداری سامانه های دفاعی ما را دارند
نادری پیرامون بخشهای دیگر نمایشگاه صنعت دفاعی گفت: بخش دیگری از این نمایشگاه به حوزه سامانه ها و تسلیحات آفندی، موشکهای کروز، حوزه پهپادی و بمبهای کروز اختصاص داشت. برای کشور ما عزت آفرین است که کشورهای صاحب تکنولوژی، درخواست خریداری سامانه های دفاعی ما را دارند و درخواست انتقال تکنولوژی دارند که این حکایت از پیشرفت صنعت دفاعی در طراحی ، ساخت و خودکفائی سامانه های دفاعی دارد.
** رونمایی از سامانه های جدید در نمایشگاه صنعت دفاعی ۱۴۰۱
وی در پاسخ به این سوال که آیا در این نمایشگاه از برخی محصولات جدید هم رونمایی شد یا خیر؟پاسخ داد: بخش زیادی از محصولات ما جدید بود اما برخلاف دورههای گذشته که می آمدیم یک سامانه را به صورت خاص رونمایی می کردیم، در این دوره تعداد زیادی از محصولات و سامانه ها را با هم رونمایی کردیم؛ یعنی تجمیعی از محصولات در کنار هم به عنوان تسلیحات نظامی مکمل یکدیگر، قدرت و توان دفاعی ما را چندین برابر بیشتر از آنی که مثلاً باور ۳۷۳ به وجود میآورد را نشان می دهد.
معاون وزیر دفاع افزود: در این نمایشگاه ترکیبی از رادارها،سامانه های پدافندی و سامانه های جنگ الکترونیک که همگی سامانه جدید بودند در تعامل با یکدیگر، هم قدرت و توانمندی دفاعی ما را نشان داد. و هم در نمایش سیستمهای آفندی ترکیب بمبهای هوشمند ما با پهپاد ها یک سامانه سلاح جدید و راهبردی را به رخ کشید.
**دنبال ایجاد نمایشگاه دفاعی برای آحاد مردم جامعه هستیم
نادری در پاسخ به سوالی با موضوع ابعاد بین المللی نمایشگاه پدافندی و جنگ الکترونیک وزارت دفاع گفت: من بازدیدکنندههای این نمایشگاه را به دو بخش تقسیم می کنم، یک بخش همکاران ما در نیروهای مسلح بودند که آنها به توسعه بخشی از توانمندی ها مطلع شدند و از آنها نیز استفاده می کنند؛ بخش دیگر مخاطبان خارج از نیروهای مسلح بودند که آنها هنگامی که توانمندی صنعت دفاعی کشور را در ساخت این تجهیزات بومی پیشرفته که تنها بین ۴-۵ کشور دنیا تولید می شود؛ دیدند، متوجه شدند این دستاوردها حاصل تلاش نخبگان و شرکت های دانش بنیان در داخل کشور است و بسیار شگفت زده شدند.
وی گفت: تعدادی از بازدیدکنندگان با توجه به شرایط تحریم با این باور که این محصولات تولید کشور است بسیار متعجب بودند. قطعاً این نمایشگاه بر افزایش روحیه بازدیدکنندگان موثر بوده و به دنبال فضایی هستیم که بتوانیم این دستاوردهای دفاعی را در معرض دید عموم دانشگاهیان و نخبگان خود قرار دهیم تا روحیه خودباوری در بین اقشار مختلف جامعه افزایش یابد.
انتهای پیام/