صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۶ - ۳۰ مهر ۱۴۰۱
بیدگلی در گفت‌وگو با آنا:

«تحولات سیاسی ـ اجتماعی ایران معاصر» در ۷ فصل منتشر شد

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا و قرچک اعلام کرد که کتاب «تحولات سیاسی ـ اجتماعی ایران معاصر» تألیف و روانه بازار نشر شد.
کد خبر : 810471

محمد بیدگلی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در ورامین با اعلام تألیف اثر جدید خود با همکاری اصغر رجبی ده‌برزوئی عضو هیئت علمی دانشکده الهیات و دبیر هم‌اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با عنوان «تحولات سیاسی ـ اجتماعی ایران معاصر» و روانه شدن آن به بازار نشر اظهار کرد: کتاب «تحولات سیاسی ـ اجتماعی ایران معاصر» دارای هفت فصل با زیرمجموعه‌های متنوع است.

وی توضیح داد: زیرمجموعه‌های کتاب به ترتیب در فصل نخست «مفاهیم و کلیات»، در فصل دوم «تحولات اجتماعی ایران معاصر»، در فصل سوم «زمینه‌های اندیشه‌ای تحولات ایران معاصر»، در فصل چهارم «مفاهیم اساسی نهضت مشروطه»، در فصل پنجم «گفتمان مشروطه‌خواهی»، در فصل ششم «توسعه سیاسی» و در فصل هفتم «دستاوردهای انقلاب اسلامی در زمینه‌های گوناگون» بوده که در ۱۸۸ صفحه تنظیم شده است.

این مؤلف اضافه کرد: کتاب  «تحولات سیاسی ـ اجتماعی ایران معاصر» معاصر برای دانشجویان روابط بین‌الملل، علوم سیاسی، تاریخ، حقوق، جامعه‌شناسی، روابط‌عمومی، مدیریت امور فرهنگی و علاقه‌مندان و پژوهشگران توصیه می‌شود.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا و قرچک یادآور شد: در کتاب تحولات سیاسی ـ اجتماعی ایران معاصر آمده است: «ایران تاریخی کهن دارد و تقسیماتی که در تاریخ ایران شده بیشتر بر مبنای آغاز و پایان کار سلسله‌های سلاطین بوده و از فتوحات و کشتار و زندگی اختصاصی آنها سخن رفته است.»

بیدگلی عنوان کرد: ظهور اسلام و انتشار آن در ایران به‌همراه سقوط دوره ساسانیان دگرگونی بی‌سابقه‌ای در این سرزمین ایجاد کرد. معمولاً در یک ترسیم کلی، تقسیم تاریخ، ایران را به دو عنوان قبل و بعد از اسلام می‌بینیم.

وی تأکید کرد: درباره تاریخ و ضرورت یا عدم ضرورت مطالعه آن نظرات گوناگون و بعضاً ضد و نقیضی مطرح کرده‌اند، بعضی آن را خالی از هرگونه فایده و حتی پرداختن به آن را موجب غفلت از حال و آینده دانسته‌اند، عده ای دیگر مطالعه تاریخ را برای عبرت انسان‌ها لازم و گذشته را چراغی فراراه آینده برشمرده‌اند.

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا و قرچک افزود: تاریخ هر پدیده‌ یا بخشی از هویت آن پدیده است. تاریخ عبارت است از تلاش در بازسازی و فهم گذشته. نسل جدید و جوان کشورمان برای بازسازی و نوسازی هویت ملی خود به ناچار باید تاریخ کشورشان به‌خصوص تحولات سیاسی ـ اجتماعی ایران معاصر را مطالعه کنند.

بیدگلی تبیین کرد: فهم اوضاع بسیار پیچیده کنونی بستگی به آشنایی تاریخ معاصر ایران دارد، امیدواریم نسل جدید و جوان در ادامه راه با مطالعه و فهم تاریخ معاصر، مسیر درست خود را بیابد.

انتهای پیام/

ارسال نظر