صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۰ - ۳۰ مهر ۱۴۰۱
محققان:

غذا خوردن در شب شما را افسرده می‌کند

نتایج یک بررسی جدید که اخیرا صورت گرفته نشان می‌دهد غذا خوردن در شب علائمی شبیه به افسردگی در افراد ایجاد می‌کند و سلامت روان آن‌ها را به خطر می‌اندازد.
کد خبر : 810401

 به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا، براساس نتایج به دست آمده از یک مطالعه، مصرف غذا در شب ممکن است با ایجاد خلق و خوی شبیه به افسردگی و اضطراب در مقایسه با خوردن وعده‌های غذایی در طول روز همراه باشد.

 این مطالعه که در مجله Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شده است، تأثیرات غذا خوردن در طول روز و شب را خلاف تنها در طول روز بررسی می‌کند. 

محققان آلمانی در طول پژوهش خود دریافتند، در دسته‌بندی افرادی که در دو گروه مصرف غذا در زمان روز و شب بودند، سطح خلق و خوی شبه اضطراب و افسردگی به ترتیب ۱۶ و ۲۶ درصد افزایش یافت. 

به گفته پژوهشگران این افزایش در گروه شرکت کنندگانی که فقط در طول روز غذا می‌خوردند مشاهده نشد که نشان می‌دهد زمان غذا خوردن ممکن است بر آسیب پذیری خلق و خوی تأثیر بگذارد.

محققان این مطالعه یادآور شدند: "یافته‌های ما شواهدی برای زمان‌بندی مصرف غذا به‌عنوان یک استراتژی جدید برای به حداقل رساندن بالقوه آسیب‌پذیری خلق و خوی در افرادی که دچار ناهماهنگی شبانه‌روزی هستند، مانند افرادی که در شیفت کاری شبانه مشغول یا دچار اختلالات ریتم شبانه‌روزی هستند، ارائه می‌کند".

سارا ال چلاپا، از محققان این مطالعه گفت: "زمان بندی وعده‌های غذایی به عنوان یک جنبه مهم از تغذیه ظاهر می‌شود که ممکن است بر سلامت جسمانی تاثیر بگذارد، اما نقش علّی زمان مصرف غذا بر سلامت روان هنوز باید آزمایش شود و مورد بررسی قرار گیرد. انجام مطالعات گسترده در آینده مشخص می‌کند آیا تغییرات در زمان مصرف غذا می‌تواند به افرادی که اختلالات افسردگی و اضطراب را تجربه می‌کنند کمک کند یا خیر؟

 

انتهای پیام/ 

انتهای پیام/

ارسال نظر