امیرعبداللهیان: چهار نهاد و ۱۵ مقام غربی در فهرست تحریمهای ایران قرار می گیرد
به گزارش گروه منطقه و جهان خبرگزاری آنا، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران، امروز (چهارشنبه) ۲۷ مهر ماه در جمع خبرنگاران در خانه ایبی (بیماران پروانهای) درباره فهرست تحریمی وزارت خارجه که قرار است تا ساعاتی دیگر منتشر شود، گفت: حداقل چهار نهاد و ۱۵ مقام آمریکایی، اروپایی و غربی که هم در موضوع تحریمهایی که چنین وضعیتی را برای بیماران پروانهای ما ایجاد کرده و هم در موضوع تشویق خشونت و ترور و افراط گرایی در وقایع اخیر نقش داشتند و به عنوان عامل اغتشاشات تحریک ترور و ترویج و تشویق اغتشاشات و ناامنی و افراط گرایی عمل کردند را در لیست سیاه تروریستی وزارت خارجه و تحریمی قرار دادیم و به زودی جزییات آن اعلام خواهد شد.
وی تاکید کرد: این افراد کسانی هستند که در موضوع تحریمها و تشویق خشونت و افراطیگری در وقایع اخیر ایران نقش داشتند و به عنوان عامل اغتشاشات و ایجاد ناامنی و افراط گرایی عمل کردند.
وزیر خارجه همچنین گفت: مسئله بیماران پروانهای برای ما و دولت موضوع بسیار مهمی است و از ظرفیتهای دیپلماتیک و سیاسی استفاده خواهیم کرد که به کاهش آلام و بهبود وضعیت این عزیزان کمک کنیم. عزیزانی که من به شدت تحت تأثیر قرار گرفتم و علیرغم شرایط سخت و نامطلوبی که در آن قرار دارند در بین عزیزان از دانشجوی مقطع دکتری گرفته تا افراد تحصیلکرده، هنرمند و نقاش در سطح درجه یک را دیدم و بسیار برای من جالب بود.
وزیر امور خارجه در خصوص اظهارات جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که اروپا را باغ و بقیه دنیا را جنگل خوانده، عنوان کرد: آنچه امروز در اروپا، غرب و آمریکا از آن به عنوان حقوق بشر یاد میشود ابزاری بیش نیست و این موضوع و کلیدواژههای آزادی و حقوق بشر در راستای سیاستهای تروریستی در برخی از کشورهای غربی مورد استفاده قرار میگیرد.
به گزارش آنا، «اپیدرمولیز بولوسا» با نام اختصاری «EB» یک بیماری ارثی در بافتهای پوستی است که در پوست و غشای مخاطی ایجاد تاول میکند. این بیماری به دلیل نازک شدن پوست و آسیب پذیری آن به بالهای پروانه تشبیه میشود و در ایران با نام بیماری «پروانهای» شناخته شده است.
این بیماران برای بهبود زخمهای خود به پانسمان meplex نیاز دارند که از یک شرکت سوئدی وارد و توسط خانه «ایبی» بین بیماران توزیع میشود حال آنکه متاسفانه تحریمهای یکجانبه و ظالمانه آمریکا، مانع ورود این پانسمان به کشور شده است و حتی مرداد ماه امسال دولت سوئد در اقدامی عجیب دادخواست وکیل بیماران پروانهای ایرانی برای الزام شرکت سوئدی «مولنیکه» جهت ارسال پانسمانهای مخصوص برای بیماران ایرانی را رد کرد.
در پی این اقدام شرکت سوئدی، تعداد قابل توجهی از این بیماران بهویژه کودکانِ بیمار، جان خود را از دست داده و برخی دیگر نیز دچار آسیبهای جدی جسمانی مانند قطع عضو شدند و عدهای نیز با درد و رنج ناشی از نبود پانسمان لازم زندگی را میگذرانند.
بر اساس اعلام مدیر عامل خانه «ایبی» تاکنون ۹۵۰ بیمار پروانهای در کشور شناسایی شده که ۹۵ درصد آنها حاصل ازدواجهای فامیلی هستند.
سوم تا نهم آبان (۲۵ تا ۳۱ اکتبر) هفته جهانی شناخت بیماران پروانهای نامگذاری شده است، زیرا این بیماری هنوز یکی از بیماریهای کمتر شناخته شده در سطح جهان است.
تعداد بیماران پروانهای در تمام جهان حدود ۵۰۰ هزار نفر برآورد میشود.
انتهای پیام/